Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BTR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7611 dni

Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 14:04
Mamy sezon ogórkowy więc przyszło mi do głowy pytanie: na jaką ekipe zagraniczną chcielibyście trafić (chodzi mi głównie o najlepszy wyjazd) w wypadku gdyby nasi grajkowie trafili do europejskich pucharów.

Mnie osobiście bardzo ciągnie na wschód dlatego chciałbym trafić na Spartak,CSKA,Lokomotiw Moskwa,Dynamo Kijów,Żalgiris Wilno,Dynamo Mińsk... Bardzo chciałbym też zobaczyć kiedyś kilka tysięcy Portowców na wyjezdzie z Herthą Berlin. Poza tym fajnie byłoby choć raz zagrać też z np.Juventusem Turyn,Realem Madryt,Barceloną,Chelsea i zobaczyć jak nasi ogrywają Ronaldinho i jemu podobnych...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
AL
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 14:13
Den Haag lub kogos z byłych krajów ZSRR-Kijów,Lwów,Mińsk i moze Moskwa :D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 14:27
Djurgardens,Aik,Hammarby-podobno angielski styl tam panuje,chcialbym kiedys to zobaczyc.

www.sectorshop.net
Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 14:37
Milan- za oprawy i liczbę kibiców na meczach, Barcelona- wiadomo piłkarze i Camp Nou; Partizan, Crvena Zvezda- fajny klimat, Fenerbahce,Besiktas,Galatasaray- ciekawie by było zobaczyć tyle tysięcy fanatyków...

nara
Kibic
Na forum od 7618 dni

**

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 14:51
Wschód - Dynamo Kijów, Szachtar
Zachód - Barcelona, Ajax

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 14:53

Bator napisał:  
Mamy sezon ogórkowy więc przyszło mi do głowy pytanie: na jaką ekipe zagraniczną chcielibyście trafić (chodzi mi głównie o najlepszy wyjazd) w wypadku gdyby nasi grajkowie trafili do europejskich pucharów.

Mnie osobiście bardzo ciągnie na wschód dlatego chciałbym trafić na Spartak,CSKA,Lokomotiw Moskwa,Dynamo Kijów,Żalgiris Wilno,Dynamo Mińsk... Bardzo chciałbym też zobaczyć kiedyś kilka tysięcy Portowców na wyjezdzie z Herthą Berlin. Poza tym fajnie byłoby choć raz zagrać też z np.Juventusem Turyn,Realem Madryt,Barceloną,Chelsea i zobaczyć jak nasi ogrywają Ronaldinho i jemu podobnych...

Racja :) zobaczyć tysiące portowcow na wyjeździe to było by coś . W chwili obecnej musimy sie zadowolić mniejszymi liczbami hehe ;) Podobnie jak Bator rownież kręci mnie wschod ale najbardziej chciałbym trafić Stadio Olimpico w Rzymie z tamtejszym Lazio ;) Ogołnie nie pogardziłbym zadnym z europejskich ekip ;) pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 15:33
Barcelona, Marsylia, Olympiacos...den Haag

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 16:29
jesli chodzi o oprawy to napewno Serie A czy o bedzie Milan, Inter, Lazio i inne to mi wisi.
Ciekawie tez by bylo zagrac z Den Haag, do ruskow to raczej nie bo tam pizga :D.
Jak juz Holandia to tez ajax

U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 17:08
a ja bym sie chetnie kopnal do Skandynawii a potem gdzies do Europy Wsch.

Szlugi, wóda, gołe baby !
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7266 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 17:15
chciałbym żebyśmy wylosowali jakąś drużyne z Moskwy np. Dinamo Moskwa albo Spartak, Torpedo, Lokomotiv ale nie FK ani CSKA a z bardziej znanych to Barcelona albo Ajax

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
BzM
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 17:56
Slavia Praga lub Bohemias. Akcenty polskie :D

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8078 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 18:52
Dynamo Berlin i Feyenoord
konkretnie by bylo :)

Better dead than red!
Gregor
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 18:59
Na jakiś dobry klub z Wysp, najlepiej Celtic Glasgow albo West Ham United.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 19:22
Barclelona - Zobaczyć ten wymarzony obiekt Nou Camp! Ciul , że byłoby z 10 w plecy , ale magia Barcy!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 20:02

Rafał_MKS napisał:  
Dynamo Berlin i Feyenoord
konkretnie by bylo :)

kiedys cos bylo ze Ultras feyernordu spalili jakis stadion, podobno Bayeru Leverkusen ;)

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 21:02
Barcelona -mój ulubiony zagraniczny klub
Liverpool- zeby usłyszec never walk alone
Ajax- lubię holenderski futbol

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 21:07
Ja bym marzył o rewanżu z Fylkirem :D:D:D

Babilon Team
gandzia 92
Kibic
Na forum od 7343 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 21:23
Np. na Barcelone zeby zobaczyć dobrych piłkarzy :]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Daiman
Kibic
Na forum od 7693 dni

*

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 21:36
PSV, Chelsea, Marsylia, Lazio, Barcelona i jak wyżej Fylkir :D:D

No Pain, No Glory
ZDR
Kibic
Na forum od 8332 dni

**

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 21:45
Ajax Amsterdam....palacz

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442457 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005