Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7596 dni

Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 00:04
Zakładam ten temat poniewaz interesuje mnie stosunek do innych ekip moze nie tak wspołcześnie co dawniej . Jeśli ktos siega pamiecią z dawnych lat to niech sie podzieli swoimi informacjami . Obiło mi sie o uszy ze oprocz Legii była jeszcze zgoda z Zagłebiem S. ale jak to dokładnie wyglądało nie jestem w stanie napisać ;) Temat przyblizony do: Troszke historii.. mam nadzieje ze przypadnie do gustu i pozwoli na dokładniejsze poznanie jak to kiedys bywało. Kogo nasi kibole szanowali kogo nienawidzili a z kim mieli dobre stosunki . Dzielcie sie swoimi info ;)
pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
szoterol
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 00:07
No mowione bylo w Troszke historii... o zgodzie z Radomiakiem .

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 00:48

Shooter napisał:  

Oj tak z radomiakiem ale to głownie dzieki Legii. Wymienić należy także sympatie ze Śląskiem wrocław. Osobiście moim największym szacunkiem cieszy się Sląsk Wrocław ale głownie za kibicowską historie - zresztą fajnie by było mieć z nimi zgodę - ale to już nie moja brożka w tym - jeszcze kilka lat temu było blisko, ale co tam. Dobrze że został założony ten temat bo w temacie "wasze szale " zaczeły się pojawiać wpisy o zagranicznej zgodzie z Lazio - oczywiście raczej wirtualnej zgodzie - moim zdaniem, ale kto wie. Myśle że brać o narodowych poglądach by mocno optowała za zgodą z SS Lazio - no ale jeszcze inni mają coś do gadania.

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 10:29

narodowiec napisał:  

Shooter napisał:  

Oj tak z radomiakiem ale to głownie dzieki Legii. Wymienić należy także sympatie ze Śląskiem wrocław. Osobiście moim największym szacunkiem cieszy się Sląsk Wrocław ale głownie za kibicowską historie - zresztą fajnie by było mieć z nimi zgodę - ale to już nie moja brożka w tym - jeszcze kilka lat temu było blisko, ale co tam. Dobrze że został założony ten temat bo w temacie "wasze szale " zaczeły się pojawiać wpisy o zagranicznej zgodzie z Lazio - oczywiście raczej wirtualnej zgodzie - moim zdaniem, ale kto wie. Myśle że brać o narodowych poglądach by mocno optowała za zgodą z SS Lazio - no ale jeszcze inni mają coś do gadania.

z Lazio nie chcialbym miec zgody, za te ich gesty ..... :/

AlterB
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 11:07

Porto napisał:  

narodowiec napisał:  

Shooter napisał:  

to pewnie pasowaloby Ci czerwone Liverno lub Sosnowiec bleee.

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 11:20

SHPU napisał:  

Porto napisał:  

narodowiec napisał:  

Shooter napisał:  

niee mi by pasowalo Juve badz Ajax ;)

NLx
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 11:25
Moze zamiast Ajaxu jakies Macabi Tel Aviv?

za plecami psów myśliwskich cała masa
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7357 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 11:39
Z polskich ekip tylko Legia Warszawa a reszta sie nie liczypiwozabawa

WYCHOWANY NA POGONI
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7266 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 11:56
a propo Ajaxu:) Ajax w Holandii jest traktowany jak u nas Widzew czy ŁKS, nie widziałes nigdy na fotkach co wisi na sektorze fanatyków Ajaxu????

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 12:49
a wisłą nie trzyma z Olimpiq Marsylia ? bo cos mi obiło o uszy ;)

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 13:19

Porto napisał:  

SHPU napisał:  

Porto napisał:  

narodowiec napisał:  

Shooter napisał:  

A słyszałeś o tym że Polak został zabity przez fanatyka ajaxu miesiąc temu, a ty chciałbyś zgody z nimi - oczywiście rozmawiamy tera o rzeczach wirtualnych, ale tak jeszcze na marginesie to zobacz sobie na te flagi ajaxu, bo nie które wydają się jakieś takie dziwnie niebiesko-białe z takimi gwiazdami pośrodku. <hahaha>

Cinek
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 13:25

Łysy napisał:  
a wisłą nie trzyma z Olimpiq Marsylia ? bo cos mi obiło o uszy

z nimi to chyba Arka...?!
Wisla ewentualnie jakies tam symptie z Olimpiakosem

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 13:31
Moim zdaniem już nie długo w Polsce nastanie moda na to że to ekipy będą sobie robić zgody a nie kluby - tak jak jest we włoszech czy francji. Dodam jeszcze że powinniśmy się trzymać starych zasad - jest tylko jedna zgoda z legią - myśle że jedynie takie odstępstwo można zrobić przy zgodzie z zagranicznym zespołem, wtedy by były 2 zgody. A co do sympatii z radomiakiem to może uda mi się zeskanować jeden z artykułow w zinie the siders fan clubu gryfino.

krzysieek
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 13:34
Lech Poznań coś świrował z OM ... ale pewnie mi już pamięc szwankuje ;)

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7357 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 13:35

narodowiec napisał:  

Porto napisał:  

SHPU napisał:  

Porto napisał:  

narodowiec napisał:  

Shooter napisał:  

A słyszałeś o tym że Polak został zabity przez fanatyka ajaxu miesiąc temu, a ty chciałbyś zgody z nimi - oczywiście rozmawiamy tera o rzeczach wirtualnych, ale tak jeszcze na marginesie to zobacz sobie na te flagi ajaxu, bo nie które wydają się jakieś takie dziwnie niebiesko-białe z takimi gwiazdami pośrodku. <hahaha>

A wiesz dlaczego wieszaja takie flagi?Otoz robia to na przekor wszystkim.Z Izraelem i zydami nie maja nic wspolnego oprocz tego ze klub zostal zalozony przez holenderskiego zyda. W Polsce tez znalazlbys kilka klubow(nawet wiecej niz kilka),ktore zostaly zalozone przez zydow(pomijajac Łódź).

WYCHOWANY NA POGONI
Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 13:36

narodowiec napisał:  
Moim zdaniem już nie długo w Polsce nastanie moda na to że to ekipy będą sobie robić zgody a nie kluby - tak jak jest we włoszech czy francji. Dodam jeszcze że powinniśmy się trzymać starych zasad - jest tylko jedna zgoda z legią - myśle że jedynie takie odstępstwo można zrobić przy zgodzie z zagranicznym zespołem, wtedy by były 2 zgody. A co do sympatii z radomiakiem to może uda mi się zeskanować jeden z artykułow w zinie the siders fan clubu gryfino.

Taka sytuacja jest w Niemczech,gdzie ultrasi i grupy bojowe maja odmienne zgody.Co do zgody Arki z Olympique M.slyszalem ze byly to kontakty osob z M.Ch. i zostaly zerwane.A Wisla utrzymuje dobre stsosunki z Gate 7 Olympiakosu po tym jak oddali im jedna z fan Panathy.

www.sectorshop.net
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 14:59
A moze ktos siega pamiecią zgode z zagłębiem S. i przyblizy nam jak ona wyglądała i ile trwała :) Ciekawi mnie dlaczego została zerwana ?

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 15:16

Łysy napisał:  
A moze ktos siega pamiecią zgode z zagłębiem S. i przyblizy nam jak ona wyglądała i ile trwała :) Ciekawi mnie dlaczego została zerwana ?

Powody były różne ale o ile mnie pamięć nie myli to tak powaznie zaczęło się chyba nan naszym wyjeżdzie w bydgoszczy. Zagłębie miało jakąś flage skrojoną, chyba zawiszy albo zagłębia lubin (już nie pamietam) w kazdym badż razie stało się tak że potem ta flaga trafiła w nasze posiadanie (jeśli coś pomyliłem to przepraszam ale to było dawno, i raczej są to relacje kibola zagłębia, a więc mogą być nieobiektywne) poza tym trzeba tutaj dorzucić to ze przed jednym z meczy z legią w szczecinie bodajże w roku 95' kibice zagłebia zostali uznani za kibiców wrogów przez jakąś grupke kibiców Pogoni którym się ich szaliki nie spodobały bo nie wiedzieli że mamy zgode z zagłębiem - no i tak nastąpił koniec wszystkiego potem były jeszcze inne sytuacje, ale ogólnie trzeba przyznać ze w tamtych czasach kilka razy nas zaglebie wspieralo np 50 osob na wyjeżdzie w tychach. To tyle co z mojej strony o tej zgodzie ale wszystkiego tutaj oczywiście nie napisałem, a to co napisałem to tez nie daje sobie uciąć ręki że tak było poprostu kiedyś gdzieś to preczytałem w jakimś zinie - chyba bandyci znad brynicy.

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7357 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 15:18

Łysy napisał:  

Moze Ci co byli w Czestochowie na wyjezdzie beda cos wiedziec na ten temat?

WYCHOWANY NA POGONI
Marcin_
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 15:20
Gdzies bylo mowione o tym, ze kiedystam na wyjazdowym meczu Pogoni miala byc reaktywowana zgoda z Zaglebiem, lecz tamtejsza starszyzna pojechala na jakis IV ligowy mecz. Starszyzna Pogoni nie chciala gadac z mlodymi. Ci mlodzi zostali wyproszeni z sektora Pogoni, i sie obrazili. Z tego co mi wiadomo oni obecnie rzadza na Zaglebiu. Przy okazji turnieju zorganizowanego przez kibicow Legii, z inicjatywy Legii byly rozmowy starych z Pogoni i Zaglebia, co doprowadzilo do neutralnych stosunkow. Mniej wiecej tyle wiem (co nie znaczy, ze to jest w 100% prawda, nie jestem kumaty:)).

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763458358 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005