| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Choreo roku 2005 - 26/12/2005 14:50
Mamy czas podsumowań, więc małe głosowanie. Głosujemy na 3 choreografie przyznając odpowiednio za 1 miejsce - 3 pkt, za 2 miejsce - 2pkt, a za 3 miejsce - 1pkt. Pod swoiimi głosami można zamieścić krótkie uzasadnienie wyboru. A więc...
choreo 1 - Lech-Pogoń

choreo 2 - Lech-Pogoń

choreo 3 - "Szczecin w samym sercu EUROpy" - Polska-Albania

choreo 4 - "Miłość jedno ma imię" - Pogoń-Górnik

choreo 5 - "Byliśmy Tu..." Pogoń - Legia

choreo 6 - Pogon - GKS Belchatow

choreo 7 - Pogoń-Cracovia

choreo 9 - 3 sektorówki - Pogoń-Cracovia

choreo 10 - Pogoń-Arka
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Choreo roku 2005 - 26/12/2005 16:00
Według mnie na miano 1 miejsca zasługuje oprawa meczu z cracovią cos pięknego ! Nie wiem ale wydaje mi sie ze to własnie z krakusami na naszym stadionie jest wszystko zajebiscie ! ( czasami tylko nie wynik ) nr 7
Drugie miejsce to dla mnie nr 9 . Tutaj potrwierdzaja sie moje słowa ktore napisałem powyzej . Oby następne mecze z cracovią były tak samo obfite i również piekne .
Trzecie miejsce to mecz z lechem . nr 1 i 2 . Jak Pszczółek napisał oprawa wyjazdowa jest trudniejsza, a efekt widizmy powyzej
Na koniec trzeba jedynie podziekować za tak wspaniałe ultrasowanie na naszym stadionie i nie tylko . Mam jedynie nadzieje ze praca MW będzie w zblizajacym sie roku jeszcze bardziej efektowniejsza czego wam z całego serca zycze . Pozdrawaim
Good Luck !
|
Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Choreo roku 2005 - 26/12/2005 17:07
I miejsce - 5
II miejsce - 9
III miejsce - 7
|
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Choreo roku 2005 - 26/12/2005 17:59
3 Choerografia
9 Choerografia
6 Choerografia
|
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3