Odp: Chlałem z gwiazdą! - 21/12/2005 21:36
Największy Pa*ac Polski Janusz Korwin- Mikke lubi przyjeżdzać na wakacje do Międzywo(ó)dzia. latem. (w tamtejszech lokalach mozna go spotkac)
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 22/12/2005 05:41
Mi zdazylo sie pic...chociaz nie wiem czy powinienem to pisac...z bylym v-ce prezydentem(nie Czesny) oraz z Pania z Kroniki...czy gwiazdy?tego nie wiem..ale napewno osoby publiczne...Chyba ze moge jeszcze zaliczyc stukniecie sie pokalem z DonGURALesko na after po Botach....Jun a ty zapomniales chyba jeszcze mnie wymienic
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 22/12/2005 19:41
Ja tam widziałem Ławe na Al.Jednosci Narodowej w ogródku piwnym ,walburga (czy jak tam chłopina sie zwał ) na Pogodnie (placyk na ul.Brodzińskiego) z dzieciakiem był ,w galaxy tez widziałem kilku piłkarzy . Bliszych kontaktów nie odnotowałem lub niepamietam .Pozdro
Ja tam widziałem Ławe na Al.Jednosci Narodowej w ogródku piwnym ,walburga (czy jak tam chłopina sie zwał ) na Pogodnie (placyk na ul.Brodzińskiego) z dzieciakiem był ,w galaxy tez widziałem kilku piłkarzy . Bliszych kontaktów nie odnotowałem lub niepamietam .Pozdro
Walburga i Ławe to praktycznie codziennie widze u mnie na siłowni
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458351 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.