Rozumiem ze 1.04 - chodzi o mecz z Lechem, bo Papież umarł dzień później; wiec wnioskuje ze to sa dwa rozne wydarzenia. Mam racje? Przepraszam za off-topic. Co do tematu to jestem tu zbyt rzadko, by to ocenic, ale staram sie raz dziennie przejrzec forum. Po prostu jestem dzieckiem v.pl
dziwnym trafem kiedy sie spotykamy to ja ZAWSZE jestem trzeźwy... A Ty kolego... no cóż... nie zostajesz wpuszczony na hale, wylewasz na siebie farbe itd. Czy to nie daje do myslenia
ps. wlasnie dlatego zrezygnowalem z prowadzenia tego tematu - przez nominacje w kategorii chlor. Wszyscy przeciez wiedza ze ja (prawie) nie pije, a jak pije to tylko symbolicznie, nie gubie na melanzu telefonow, dokumentow sluzbowych i nie zostawiam taksowkarzom po 10zl napiwku. Wiec nie rozumiem dlaczego ja?!
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Oj to tylko metafora, bo przypomnial mi sie jeden post twojego autorstwa ktory napisales tak jak byś był pijany - coś w ogóle bezsensu, ale ogolnie nic do ciebie nie mam.
Rozumiem ze 1.04 - chodzi o mecz z Lechem, bo Papież umarł dzień później; wiec wnioskuje ze to sa dwa rozne wydarzenia. Mam racje?
Masz racje. Traktuje to jako dwa inne wydarzenia, coprawda sa powiazane ze soba ale mialy inny wymiar.
dziwnym trafem kiedy sie spotykamy to ja ZAWSZE jestem trzeźwy... A Ty kolego... no cóż... nie zostajesz wpuszczony na hale, wylewasz na siebie farbe itd. Czy to nie daje do myslenia
Przy akcji z farba bylem absolutnie trzezwy A Twoja nominacja byla tak dla podtrzymania tradycji
Forumowicz roku:marcin07
Miss forum '05:
Mister forum '05: (tylko dla kobiet):
Innowierca: ciekawe co to znaczy
Chlor (Pijak)a.
Jajcarz (dowcipniś ):Ja oczywiście <lol568956>
Najmadrzejsze wypowiedzi ( piłkarsko ): VasyL - Zawodowy Szaman,
Najmądrzejsze wypowiedzi ( kibicowsko ):VasyL - Zawodowy Szaman,
Debiut roku:BernikMKS
Najwiekszy postep:Ja
Zaginiony w akcji: Klocek
Pokemon: Ja
Temat roku: Pogon
Post roku: jaki wynik ?
Najwiekszy zonk: ciekawe co to znaczy ?
Wydarzenie roku: miłosz na forum ?
Nadzieja forum:Stahu
Wyróżnienie:Stahu
pS* Wygrywam na pokoemona roku <jupi> To chyba dobrze nie ?
Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 21/12/2005 00:40
wogóle uważam te Marviny zdeka niepotrzebne bo wiele osob tutaj nawet nie bardzo kmini o co chodzi a Marcin07 to niech wogole wezmie sanki i zjedzie ze stromej gorki wprost pod TiRa bo juz normalnie mnie wku... myslisz ze jestes smieszny gamoniu?? i jeszcez te durne wypowiedzi!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forumowicz roku: Vasyl - Zawodowy Szaman
Miss forum '05: Shee
Mister forum '05: (tylko dla kobiet): -
Innowierca: -
Chlor (Pijak): -
Jajcarz (dowcipniś ): Mietow(za dowcipy o Rasiaku)
Najmadrzejsze wypowiedzi ( piłkarsko ): Szołn
Najmądrzejsze wypowiedzi ( kibicowsko ): Patyk
Debiut roku: Shee
Najwiekszy postep: Ekil
Zaginiony w akcji: Sampaio, X-pert
Pokemon: Zoe
Temat roku: chyba nadal "ogórkowy"
Post roku: mój na początku tego tematu gdy chciałem wręczać Marviny już za 2006rok
Najwiekszy zonk:Kibice biją kibiców
Wydarzenie roku:Awans na Mundial
Nadzieja forum: Porto
Wyróżnienie:Vasyl, Boberek, Stahu, Pszczółek, Szołn
No prosze nie myslalem ze ja sie znajde na liscie, jestem dopiero kilka dni na forum a tu tak nominacja, jestem mile zaskoczony
Odp: Marviny po Szczecińsku 2005 - 21/12/2005 14:19
Czy kolega Bator i Pa.S mogliby rozszerzyć swoje wypowiedzi na temat Mario74. Dlaczego innowierca i pokemon. Jestem bardzo tego ciekaw; bo niestety sam zainteresowany i mój ziom od którego pozdrawiałem wszystkich forumowiczów w temacie" A najbardziej mi żal" nie może osobiście tego przeczytać. A z chęcią bym mu te uwagi przekazał.
Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 21/12/2005 15:19
Postęp roku w moim przekonaniu powinno się przyznawać osobie która w minionym roku poczyniła postępy w stosunku do roku poprzedniego...
Więc osoby które są na forum powiedzmy od 150dni nie sądze by się kwalifikowały do tego wyróżnienia...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Czy kolega Bator i Pa.S mogliby rozszerzyć swoje wypowiedzi na temat Mario74. Dlaczego innowierca i pokemon. Jestem bardzo tego ciekaw; bo niestety sam zainteresowany i mój ziom od którego pozdrawiałem wszystkich forumowiczów w temacie" A najbardziej mi żal" nie może osobiście tego przeczytać. A z chęcią bym mu te uwagi przekazał.
Dzięki koleżko że mnie broniłeś. Teraz sobie już sam poradzę.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458302 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.