| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester w szczecinie - 20/12/2005 15:44
Ja slyszalem ze podobno jakas impreza na Walach ma byc, ale czy tak faktycznie bedzie to nie wiem
"daje nam przypadek" - juz Tobie raz uwage zwrocilem ze tam powinno byc => przewage <= a nie przypadek
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester w szczecinie - 20/12/2005 16:04
Ktoś ostatnio na forum napisał co planuje Jurczyk zrobić na sylwesta. Ma on przemówić na scenie i złożyc życzenia noworoczne, a potem jakieś zespoły ze Szczecina mają się na scenie pojawić Więc będzie moim zdaniem wielkie gówno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester w szczecinie - 20/12/2005 17:44
Miejski sylwester na Wałach Chrobrego
Gazeta Wyborcza, 12 grudnia 2005r.
2006 rok szczecinianie przywitają na Wałach Chrobrego, a gwiazdą nocy będzie Maciej Silski, zwycięzca tegorocznej edycji Idola.
Program miejskiego sylwestra - skromny. Scena stanie na Wałach Chrobrego przy fontannie. Wielkich gwiazd nie będzie, bo miasta nie stać. Program wieczoru rozpocznie się po godz. 22. Przez godzinę puszczana będzie muzyka z płyt. 40 minut przed północą na scenie pojawi się Maciej Silski z zespołem.
- Od początku chcieliśmy, aby Maciej zagrał u nas. Chcemy promować lokalnych artystów - wyjaśnia Ewa Siebuła, p.o. dyrektor Szczecińskiej Agencji Artystycznej, która zorganizuje zabawę.
O północy na scenie pojawi się prezydent Szczecina Marian Jurczyk (lub zastępca), który złoży mieszkańcom noworoczne życzenia. Po północy uczestnicy zobaczą na telebimach film o najważniejszych wydarzeniach 2005 r. w Szczecinie. Zaraz po projekcji na scenie znów będzie królował Silski. Druga część jego koncertu ma potrwać ok. 40 min, a zabawa sylwestrowa ma się skończyć ok. godz. 2 w nocy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|