| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Turniej On-line W Football Managera!! - 09/12/2005 23:19
Jutro od godziny 19 rozpoczynamy rozgrywke w Lidze Polskiej W Football Managera 2006 . Chetni do rozgrywki proszeni o wpisywanie sie ponizej od razu z druzyna ktora chcemy poprowadzic (z 1 lub 2 ligi polskiej). W razie sporów o to kto jaka drużyne chce prowadzić przeprowadzimy losowanie(apeluje zeby wszyscy nie wpisywali Pogonki )
wymagania:
Football Manager w wersji v6.0.1 Build 70473
Update Robi Robson & Geediez Revolution Update Team FM2006 v1.0
program: Hamachi KLIKNIJ TU
Chec zarwania jednej - dwóch nocy
jesli ktoś potrzebuje wiecej info gg: 9433255 (zawsze ukryty)
|
Ostatnio edytowany przez: barcish, 9 grudnia 2005, 23:38 [2 raz(y)]
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 10/12/2005 01:39
Super    mam nadzieje ze turniej bedzie dlugi i ciekawy   ja osobiscie jak narazie zdobylem puchar polski, Uefa i super puchar europy(super puchar w na poczatku trzeciego ale to szczegol    ) w ciagu dwuch sezonow     oczywiscie moj klub to POGON SZCZECIN     teraz walcze o mistrzostwo i obrone dwoch europejskich pucharow   mam nadzieje ze tym razem uda mi sie dokopac wisle  i zwyciezyc w lidze a pozniej dotrzec jak najdalej w lidze MISZTRZOW   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 10/12/2005 14:01
ok, wiec jest osiem osob:
Ja - Groclin
Kryniu 567 - Pogoń
Lissek - Legia
Sensei-man - Korona
Polis- Zagłebie lubin
BTQ - Amica Wronki
Zalayeta - ?
Mccnex - Wisła Kraków
wiec juz teraz rozpoczynamy modły zeby moj komputer pociagnął gre dla osmiu osob i do 18:30 prosze wszystkich o zgłoszenie sie do mnie na gadu-gadu (jako pierwsza wiadomosc prosze wyslac swojego nicka, zebym sie dopytywac nie musial )
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|