Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Młyn << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
A K
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7929 dni

Młyn - 06/12/2005 22:07
Taki dziwny temat i moze nie do przyjecia i nie pamietam czy byl, ale zaryzykuje..Pamietacie jakies smieszne sytuacje ktore wydarzyly sie w mlynie podczas meczu..Jakies dobre texty powiedziane przez osobe rozkrecajaca lub nie wiem co:P

PS!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7647 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 22:13
Ojj było tego wiele :D Już większości nie pamiętam... Ale ostatnio Sandał powiedział tak:
"Kto stoi niech wypierdala!!" - na mynie wszyscy stoją więc się zdeka zdziwiłem :D No, ale wiadomo - chodziło mu o to kto stoi i nie śpiewa ;) Pozdro.

Szczecińska albo żadna!
TymoN
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 22:17
Albo.. ,,nie słysze nikogo, kto milczy'' :D Z całym szacunkiem dla Sandała;)

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 22:54
Dobry był koles który swirował na nieźdżie i potem sie awanturował bo nie chciał zejśc :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:14
hmmm ja pamietam jak Sandal sie zjebal dwa razy to nie jest smieszne ale utkwilo mi to w pamieci , pozatym dwoch ziomkow z Legii , ktorzy chcieli cos rozkrecic a kiedy zauwazyli ze im nie idzie przeprosili machneli reka i poszli hmm co jeszcze...ziomka na meczu z Arka ktory wisiaj na plocie w Mlynie i meczyl sie z podpaleniem koszulki Arki jakies 40 min az wkoncu spalil lecz jak zauwazylem spodnie do wymiany calkowicie...zadyma na meczu z Lechem podajze 2001 rok otworzylismy brame na Mlynie wyskoczyl na boisko 1 ziomek od nas po czym brama sie zamknela fajnie to wygladalo obrocil sie a On tylko sam....oj bylo troche tego przez te 4 lata

Obrazek gif wstawiony na forum
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:18
Dobry to byl "Tito" z Kotwicy Kołobrzeg, sama jego obecnosć na młynie wzbudzała u niektórych śmiech - ciekawe czy go jeszcze ktos pamięta, bo to już ładnych pare lat jak go niewidzialem.

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:25

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

narodowiec napisał:  
Dobry to byl "Tito" z Kotwicy Kołobrzeg, sama jego obecnosć na młynie wzbudzała u niektórych śmiech - ciekawe czy go jeszcze ktos pamięta, bo to już ładnych pare lat jak go niewidzialem.

Tita widzialem ostatni raz dwa lata temu na turnieju w Ostrolece. faktycznie, niezly aparat z niego. TitoLotek, TitoMix, hehe

Najlepsze to było jak ktoś na wyjezdzie w Poznaniu kazał mu pobiec do młyna lecha i ściągnąć flagę kolejorz, chłopak się tak podjarał że chciał to na serio zrobić - nie kminił żartu, no i w ogóle był śmieszny, a szczegolnie jego brat który od czasu do czasu tez się pojawial w Szczecinie.

g
Kibic
Na forum od 7315 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:26
kolezka ktory pol meczu probowal spalic koszulke arki, az w koncu sie wkurwil i ja podarl :) zajebisty byl :)

- Tylko Pogoń -
A K
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:26
Mi najbardziej to i tak sie podoba jak jest klaskanie + bemben + klaskanie "Pogoń" na samym koncu, to zawsze znajda sie jakies osoby co musza wtracic te lapy i w polowie przerwac klasakanie, jeszczy chyba od wieeelu ligowych meczy nie znalazla sie jakas osoba na 12 co by nie wyklaskala tego dobrze:P aa i tak na marginesie ten z koszulka Arki byl dobry bo ja widzialem podarl pozniej i dopiero spalil, ale tez dobre bylo jak D. na meczu z Legia wszedl i zaczol rozkrecac:P

PS!
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:31
Jak sięgne pamiecia to przypominam sobie tez takiego chlopaka który wspiął się na płot i spadł na głowke - ale to raczej nie było śmieszne. No i jeszcze sytuacja z przed paru lat na meczu z Legią jak ktos podpalil srpentyny w których stały kamery tv.

Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:41
sytuacja jak ktos z mlyna zucil race i trafil w nasza fane:/ mi sie zawsze podoba powiedzenie Sandala "Chuj z meczem najwazniejszy jest Nasz dopnig" rzucanie w ochroniazy serpentynami ktos pamieta? ale byl ubaw <lol2>

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Młyn - 06/12/2005 23:50
Z tą ochroną to daleko w czasie nie trzeba sięgać, wystarczy sobie przypomniec mecz z arką i to że ochronie nie spodobała się flaga Forza Pogoń bo miała krzyż celtycki a więc żeby nic się jej nie stalo to w 2 połowie trzeba bylo ja przenosic na młyn. A tak jeszcze z śmiesznych sytuacji to nie wiem czy ktos pamięta mecze 2 ligi jeszcze z lat 90 pod mlynem znajdowal sie taki straganik na ktorym podczas kazdego meczu byl ustawiany keyboard który wspomagal doping, wystarczylo ze raz zabraklo goscia który to rozkrecał , przyszedl ktos inny i zaczął intonować melodie oleoleole Pogoń jest mistrzem i kazdy to wie ( czy cos w tym rodzaju) w kazdym bądż razie towarzystwu z młyna się to nie spodobało i obrzucili gościa kamieniami - wtedy to byla kupa śmiechu.

M.
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 00:14
bezkonkurencyjny byl ten many na Arce :D dobre bylo jak spadl z plotu i dalej podpalal szlik naprawde niezly oszolom

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
MaT
Kibic
Na forum od 7959 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 08:02
albo " Nawet pan Zdzislaw pie**oli odre wodzislaw " :D:D

P_S
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 08:59
Dobre bylo powiedzenie niedawno na ktoryms z meczow - "zostaw slonecznik i wypierdalaj" czy jakos tak.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Jey - M
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 10:17
albo tez ostatnio Sandała tekst:"Mam pojeba** pomysl, rozbieramy sie" :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
tarpan
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 11:37

narodowiec napisał:  
Z tą ochroną to daleko w czasie nie trzeba sięgać, wystarczy sobie przypomniec mecz z arką i to że ochronie nie spodobała się flaga Forza Pogoń bo miała krzyż celtycki a więc żeby nic się jej nie stalo to w 2 połowie trzeba bylo ja przenosic na młyn. A tak jeszcze z śmiesznych sytuacji to nie wiem czy ktos pamięta mecze 2 ligi jeszcze z lat 90 pod mlynem znajdowal sie taki straganik na ktorym podczas kazdego meczu byl ustawiany keyboard który wspomagal doping, wystarczylo ze raz zabraklo goscia który to rozkrecał , przyszedl ktos inny i zaczął intonować melodie oleoleole Pogoń jest mistrzem i kazdy to wie ( czy cos w tym rodzaju) w kazdym bądż razie towarzystwu z młyna się to nie spodobało i obrzucili gościa kamieniami - wtedy to byla kupa śmiechu.

Oj dawno to było " Grajek graj...."

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 12:53
najlepszy jest fiu fiu :) gosc z choroba sieroca co zawsze stoi na dole sektorow zwija serpentyny rzuca je potem klaszcze i spiewa i tak w kolko caly mecz :)niemozna takze zapomniec o gosciach co kiedys przynosili na mecze syrene strazacka ktora sie rozkrecala niektorzy byli w niezlej konsternacji jak to slyszeli :)a ta budke pamietam to gosciu z transu byl kilka meczy wytrzymal :)

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 13:28

wapp napisał:  
najlepszy jest fiu fiu :) gosc z choroba sieroca co zawsze stoi na dole sektorow zwija serpentyny rzuca je potem klaszcze i spiewa i tak w kolko caly mecz :)niemozna takze zapomniec o gosciach co kiedys przynosili na mecze syrene strazacka ktora sie rozkrecala niektorzy byli w niezlej konsternacji jak to slyszeli :)a ta budke pamietam to gosciu z transu byl kilka meczy wytrzymal :)

Ja tego gościa też pamiętam on nie tylko na Pogoni tak robił ale na meczach siatki "Morze Szczecin" gdzie machał chorągiewkami, no ale to jeszcze nic kiedyś kolega pawlak się wkurzył na jakimś meczu kilka lat temu, zbiegł na dół sektora i sprzedal temu gościowi plaskacza, on oczywiście się popłakał, ale co z tego po kilku meczach znowu zaczął chodzić do młyna i zwijać serpentyny.

Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Młyn - 07/12/2005 14:23

narodowiec napisał:  

wapp napisał:  

Ja tego gościa też pamiętam on nie tylko na Pogoni tak robił ale na meczach siatki "Morze Szczecin" gdzie machał chorągiewkami, no ale to jeszcze nic kiedyś kolega pawlak się wkurzył na jakimś meczu kilka lat temu, zbiegł na dół sektora i sprzedal temu gościowi plaskacza, on oczywiście się popłakał, ale co z tego po kilku meczach znowu zaczął chodzić do młyna i zwijać serpentyny.

dobre hahaha

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442467 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005