Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> PogońGOL POWRACA! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
--
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8760 dni

PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 20:28
Witam!
Chciałbym Wam przedstawić nową wersje e-zina PogońGOL. Został on kontynuowany po kilkuletniej przerwie. Wiele się w tym internetowym tygodniku zmieniło. Wszystko przeczytacie klikając TUTAJ!. PG jest robiony przez osoby nie związane z Pogońonline.pl.

Prosiłbym Was także o wypowiedzenie się na temat naszego e-zinu. Chciałbym wiedzieć, czy jest sens, aby kontynuować i dać wam możliwość czytania następnych numerów. Z góry dziękuje!

Pozdrawiam
Bartollo

P.S. Przepraszam za błędy w polskich literach. Bardzo się spieszyłem i przez przypadek coś sie spieprzyło :). Następnym razem to już się nie powtórzy!

Miłej lektury

P.S. 2 - Jeżeli nie da się sciągnać w takim razie proszę spróbować wejść na ten link.

Ostatnio edytowany przez: --, 27 października 2005, 20:49 [2 raz(y)]

Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 21:01
proponuje kontynuowac a ...
cos z tego napewno bedzie :)
Gratuluje chceci,intencji no i przedewszystkim wykonania ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
maluch69
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 21:10
Juz wiem po co Ci byla ta odleglosc do Wodzislawia:P

miejsce na Twoja reklame.
Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 21:15

KloceK napisał:  
proponuje kontynuowac a ...
cos z tego napewno bedzie :)
Gratuluje chceci,intencji no i przedewszystkim wykonania ;)

dzieki za pochwały:)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
eFeM
Kibic
Na forum od 8185 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 21:33
No pomysł dobry mam nadzieje że nie stracisz szybko zapału... powodzenia...

Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 21:40

Cytat:  
Alfabet meczu:

L - La, la, la, la... - "I will survive" Hermesa House Band'a nadal robi wielką furorę na stadionie Pogoni. Jak miło było, gdy cały stadion śpiewał po bramce Milara...

Pozdrawiam Cie...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7593 dni

*

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 22:16

Helmut napisał:  

Cytat:  
Alfabet meczu:

L - La, la, la, la... - "I will survive" Hermesa House Band'a nadal robi wielką furorę na stadionie Pogoni. Jak miło było, gdy cały stadion śpiewał po bramce Milara...

Pozdrawiam Cie...

hahaha akurat przegladalem to samo i to samo rzucilo mi sie w oczy, robi furore? czy ja o czyms niewiem? moze na inne mecze chodze przez te %% Furore to robi Baranowski ze swoim ``hitem`` jak dla mnie to cale POGONGOL jest zajebiscie.....niepotrzebne. Moje zdanie bez napinki.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
maluch69
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 22:36
Ale przy tej piosence bawi sie i spiewa ok 90% osob, wiec srednia ma chyba najlepsza ze wszystkich piosenek, moze dlatego, ze jest to puszczane po zdobyciu przez Pogon gola?? sam nie wiem, ale nie zmienia to faktu,z e utworek jest bardoz lubiany. Pzdr

miejsce na Twoja reklame.
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7461 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 28/10/2005 09:28

Cytat:  
jak dla mnie to cale POGONGOL jest zajebiscie.....niepotrzebne. Moje zdanie bez napinki.

Mozesz mi powiedziec dlaczego jest niepotrzebne? Jesli jestes nie zainteresowany tym projektem to po prostu nie zagladaj tam.

WYCHOWANY NA POGONI
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7593 dni

*

Odp: PogońGOL POWRACA! - 28/10/2005 09:48

Praga Płd napisał:  

Cytat:  
jak dla mnie to cale POGONGOL jest zajebiscie.....niepotrzebne. Moje zdanie bez napinki.

Mozesz mi powiedziec dlaczego jest niepotrzebne? Jesli jestes nie zainteresowany tym projektem to po prostu nie zagladaj tam.

Kurwa tylko czekalem kiedy ktos sie przyjebie do mojej wypowiedzi,czytac nieumiesz napisalem ``moje zdanie bez napinki`` i zawsze musi sie znalezc ktos kto sie przyjebie. Dlaczego jest niepotrzebne? bo mi sie to niepodoba i niezamierzam tam zagladac, tym bardziej jesli widze ``poziom`` redaktorow. Zagladac tam nie zamierzam,i niepodoba mi sie to i powedz jeszcze zeby zatrzymal to dla siebie to jebne tu chyba.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 29/10/2005 22:13
Bartollo zmien herb Pogoni, bo masz nieaktualny. To wstyd, ze walczy sie oto by gdzied w Polsce nasz herb mial wlasciwa postac, a tu w e-zinie o Pogoni jest bledny herb. Przypominam ze wlasciwy to z bialym napisem POGOŃ i rokiem 1948 pod gryfem. Pozdro dla inicjatywy :D

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7461 dni

Odp: PogońGOL POWRACA! - 31/10/2005 00:28

R.P McMurphy napisał:  

Praga Płd napisał:  

Cytat:  

Kurwa tylko czekalem kiedy ktos sie przyjebie do mojej wypowiedzi,czytac nieumiesz napisalem ``moje zdanie bez napinki`` i zawsze musi sie znalezc ktos kto sie przyjebie. Dlaczego jest niepotrzebne? bo mi sie to niepodoba i niezamierzam tam zagladac, tym bardziej jesli widze ``poziom`` redaktorow. Zagladac tam nie zamierzam,i niepodoba mi sie to i powedz jeszcze zeby zatrzymal to dla siebie to jebne tu chyba.

Umarlem!

WYCHOWANY NA POGONI
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005