PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 20:28
Witam!
Chciałbym Wam przedstawić nową wersje e-zina PogońGOL. Został on kontynuowany po kilkuletniej przerwie. Wiele się w tym internetowym tygodniku zmieniło. Wszystko przeczytacie klikając TUTAJ!. PG jest robiony przez osoby nie związane z Pogońonline.pl.
Prosiłbym Was także o wypowiedzenie się na temat naszego e-zinu. Chciałbym wiedzieć, czy jest sens, aby kontynuować i dać wam możliwość czytania następnych numerów. Z góry dziękuje!
Pozdrawiam
Bartollo
P.S. Przepraszam za błędy w polskich literach. Bardzo się spieszyłem i przez przypadek coś sie spieprzyło . Następnym razem to już się nie powtórzy!
Miłej lektury
P.S. 2 - Jeżeli nie da się sciągnać w takim razie proszę spróbować wejść na ten link.
Ostatnio edytowany przez: --, 27 października 2005, 20:49 [2 raz(y)]
hahaha akurat przegladalem to samo i to samo rzucilo mi sie w oczy, robi furore? czy ja o czyms niewiem? moze na inne mecze chodze przez te %% Furore to robi Baranowski ze swoim ``hitem`` jak dla mnie to cale POGONGOL jest zajebiscie.....niepotrzebne. Moje zdanie bez napinki.
Odp: PogońGOL POWRACA! - 27/10/2005 22:36
Ale przy tej piosence bawi sie i spiewa ok 90% osob, wiec srednia ma chyba najlepsza ze wszystkich piosenek, moze dlatego, ze jest to puszczane po zdobyciu przez Pogon gola?? sam nie wiem, ale nie zmienia to faktu,z e utworek jest bardoz lubiany. Pzdr
jak dla mnie to cale POGONGOL jest zajebiscie.....niepotrzebne. Moje zdanie bez napinki.
Mozesz mi powiedziec dlaczego jest niepotrzebne? Jesli jestes nie zainteresowany tym projektem to po prostu nie zagladaj tam.
Kurwa tylko czekalem kiedy ktos sie przyjebie do mojej wypowiedzi,czytac nieumiesz napisalem ``moje zdanie bez napinki`` i zawsze musi sie znalezc ktos kto sie przyjebie. Dlaczego jest niepotrzebne? bo mi sie to niepodoba i niezamierzam tam zagladac, tym bardziej jesli widze ``poziom`` redaktorow. Zagladac tam nie zamierzam,i niepodoba mi sie to i powedz jeszcze zeby zatrzymal to dla siebie to jebne tu chyba.
Odp: PogońGOL POWRACA! - 29/10/2005 22:13
Bartollo zmien herb Pogoni, bo masz nieaktualny. To wstyd, ze walczy sie oto by gdzied w Polsce nasz herb mial wlasciwa postac, a tu w e-zinie o Pogoni jest bledny herb. Przypominam ze wlasciwy to z bialym napisem POGOŃ i rokiem 1948 pod gryfem. Pozdro dla inicjatywy
jak dla mnie to cale POGONGOL jest zajebiscie.....niepotrzebne. Moje zdanie bez napinki.
Mozesz mi powiedziec dlaczego jest niepotrzebne? Jesli jestes nie zainteresowany tym projektem to po prostu nie zagladaj tam.
Kurwa tylko czekalem kiedy ktos sie przyjebie do mojej wypowiedzi,czytac nieumiesz napisalem ``moje zdanie bez napinki`` i zawsze musi sie znalezc ktos kto sie przyjebie. Dlaczego jest niepotrzebne? bo mi sie to niepodoba i niezamierzam tam zagladac, tym bardziej jesli widze ``poziom`` redaktorow. Zagladac tam nie zamierzam,i niepodoba mi sie to i powedz jeszcze zeby zatrzymal to dla siebie to jebne tu chyba.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.