Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Turniej Kibiców Pogoni w PES4 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7596 dni

Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 20/10/2005 17:44
Siema wszystrkim... wiem ze tak jak ja jest wielu fanow PESA4 w związku z czym chciałem zaproponowac turniej ktory odbywałby sie między nami - fanami Pogonii :D Zasaday i szczególy mozna opracowac potem razem . Jesli znajdzie sie troszke osob to mozna se pogierzyc :D dobra zabawa i emocje gwarantowane . Ewentualnie mozna zrobic lige jakaś ktora nigdy nie miałąby konca . Przy odpowiedniej ilosci graczy utworzyłoby sie 2 lub nawe i 3 ligi z czego by sie awansowało i spadało :D To tylko pomysły i propozycje . Co wy na to ? :D:D:D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 20/10/2005 18:04
Mi po grze w demo PESa5 jakos nie chce sie znow przestawiac na 4... mysle ze najpierw powinnismy poczekac na pelna 5.

Obrazek gif wstawiony na forum
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 20/10/2005 18:10

Łysy napisał:  
Siema wszystrkim... wiem ze tak jak ja jest wielu fanow PESA4 w związku z czym chciałem zaproponowac turniej ktory odbywałby sie między nami - fanami Pogonii :D Zasaday i szczególy mozna opracowac potem razem . Jesli znajdzie sie troszke osob to mozna se pogierzyc :D dobra zabawa i emocje gwarantowane . Ewentualnie mozna zrobic lige jakaś ktora nigdy nie miałąby konca . Przy odpowiedniej ilosci graczy utworzyłoby sie 2 lub nawe i 3 ligi z czego by sie awansowało i spadało :D To tylko pomysły i propozycje . Co wy na to ? :D:D:D

po pierwsze nie susz zebow tyle :] po drugie to ktos pisal na forum, ze do grania na necie tylko ePSX i WE2002 bodajze, w to mozna cos pokombinowac (prosze kolegow z PolEvo o sprostowanie w razie pomylki ;) )

POGOŃ SZCZECIN!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 20/10/2005 18:17

Bart1987 napisał:  

Łysy napisał:  

po pierwsze nie susz zebow tyle :] po drugie to ktos pisal na forum, ze do grania na necie tylko ePSX i WE2002 bodajze, w to mozna cos pokombinowac (prosze kolegow z PolEvo o sprostowanie w razie pomylki ;) )

Co Ty z choinki sie urwałes czy Cie snieg pojarał ? dlaczego nie mozna zagrać turnieju czy ligi w PES . były by terminy spotkan . W trybie online mozna wszystko :D Nie chcesz sie bawic z nami to nie ;P Z resztą mozna narazie spróbować w PES4 potem sie przerzuci na 5 :D

Daro81
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 21/10/2005 00:47
PES 5 wychodzi na dniach, praktycznie w kazdej chwili moze sie ukazac, oficjalna premiera jakos 27.10. chyba jednak warto poczekac. U mnie problem polega na tym ze zeby zagrac w PESa trza miec wlasnie IP, ja moge tylko po LANie, i tak sie łudze ze cos w PES 5 zmienili w tej kwestii. Macie wszyscy wlasne IP?

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 21/10/2005 07:46
[cytat=Ze Dario]PES 5 wychodzi na dniach,

A ja jestem już tym szczęściarzem co gra od 2 czy 3 tygodni już w pełną wersję, ale na PS2 :]

Babilon Team
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 21/10/2005 10:10

Ze Dario napisał:  
PES 5 wychodzi na dniach, praktycznie w kazdej chwili moze sie ukazac, oficjalna premiera jakos 27.10. chyba jednak warto poczekac. U mnie problem polega na tym ze zeby zagrac w PESa trza miec wlasnie IP, ja moge tylko po LANie, i tak sie łudze ze cos w PES 5 zmienili w tej kwestii. Macie wszyscy wlasne IP?

No ja mam własne IP i działą elegancko bo własnie se grze z Freezerem tocząc zaciekłe pojedynki :D A Ty pewnie masz neostrade i nic na to nie poradzisz.. Ja mam chello i stały IP . A co do PES5 to mozemy bez kitu zaczekać ale potem startujemyy . Będzie dobra zabawa :D

Daro81
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 21/10/2005 16:58

Łysy napisał:  
No ja mam własne IP i działą elegancko bo własnie se grze z Freezerem tocząc zaciekłe pojedynki :D A Ty pewnie masz neostrade i nic na to nie poradzisz.. Ja mam chello i stały IP . A co do PES5 to mozemy bez kitu zaczekać ale potem startujemyy . Będzie dobra zabawa :D

Nie no, jak sie ma neostrade to jest stale IP, myle sie? U mnie stale lacze- Espol: jedynie po LANie mozna grac. A jak z plynnoscia? W sumie to u mnie wystarczy napisac podanie o stale IP i po problemie tylko czy by dalo jakos sensownie grac, zeby nie bylo spowolnien przez net.. Szybkie masz te chello?

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 21/10/2005 20:57
Kurde tez bym se pograł!!!No ale mam za wolnego neta i wogole.Szkoda bo bym se popykałe hehe!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 21/10/2005 22:44

Orło napisał:  

A ja jestem już tym szczęściarzem co gra od 2 czy 3 tygodni już w pełną wersję, ale na PS2 :]

Podoba się? Bo mi jak najbardziej. Ludzie grajta w WE2002 online nie ma lepszej gry. Jak powiecie ze "grafika Wam sie nie podoba" to sie przerzuccie na fife <lol> :) PES4 online. Hmm niby fajna sprawa ale sama gra PES4 jest do dupy. PES5 - nie sklamie jak powiem ze to jest we2002 z lepsza grafika ;]

Na wew. ip tez mozna grac. Poszukajcie o programie "Hamachi" na forum issonline.pl

Ostatnio edytowany przez: kus, 21 października 2005, 23:36 [1 raz(y)]

Kondziu_KKKK
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 13:02

pchela napisał:  
Kurde tez bym se pograł!!!No ale mam za wolnego neta i wogole.Szkoda bo bym se popykałe hehe!

PES4 jest fajny i jestem za tym zeby pograc. pchela - patrze na Twoj opis - jestes z Miastka? Ja tam czesto jestem. Pozro!

Zawsze wierni Portowcom!
stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 13:21
Ja tam wolałbym turniej w WE bo to jest dopiero świetna gierka ...

kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 15:48
Juz pisalem na forum w temacie "Gry" co i jak zrobic zeby grac w WE2k2. Ewentualnie pisac na gg: 2279236 tylko prosze sie przedstawiac i mowic ze z forum bo nie toleruje ludzi ktorzy napisza "czesc, znalazlem Cie w katalogu" :P

dzm
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 16:53
chetnie zagram z kims w WINNING ELEVEN 8 :) ... gg w profilu na turniej tez sie pisze :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 19:25

Ze Dario napisał:  

Łysy napisał:  

Nie no, jak sie ma neostrade to jest stale IP, myle sie? U mnie stale lacze- Espol: jedynie po LANie mozna grac. A jak z plynnoscia? W sumie to u mnie wystarczy napisac podanie o stale IP i po problemie tylko czy by dalo jakos sensownie grac, zeby nie bylo spowolnien przez net.. Szybkie masz te chello?

No powiem Ci ze chello mam szybkie 1MB . PES to najlepsza kopanina i to własnie w ta gre cchem zrobic lige a jak ktos cche grac w fife czy WE2002 to neich zrobi osobny temat . Chyba dosc wyraźnie psize turniej kibicow w PES4 a nie w fife czy fm . Kusik jak chcesz grać z kims to zagadaj na gg a nie piszesz to na forum i sie ogłaszasz . Powstało juz forum nasze gdize mozna sie rejestrować i zapisywać do ligi . Znajdziecie tam regulamin a takze instrukcje i zasady . Wszystkich chyętnych zapraszamy www.ligapes.fora.pl . Spróbujcie swoich sił . Zapraszam

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 19:27
ja bym mogl pogierzyc... nie jestem jakis super w to na kompie (na play'u wymiatalem :D) ale bylaby dobra zabawa ;) dobry pomysl...

kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 22/10/2005 20:14

Łysy napisał:  

PES to najlepsza kopanina i to własnie w ta gre cchem zrobic lige a jak ktos cche grac w fife czy WE2002 to neich zrobi osobny temat . Chyba dosc wyraźnie psize turniej kibicow w PES4

Ja Ci mowie tylko ze WE2002 jest znacznie lepsze niz PES4 a WE oznacza Winning Eleven czyli japonska wersja gry PES wydawana zawsze przed PES'em. Zreszta nie bede mowil a zapraszam do lektury na www.issonline.pl. I nie mow mi co jest lepsze bo dluzej w to raczej gram i siedze w tym jakis czas :) Pozdrawiam i naprawde zachecam do gry w WE2k2. PES4 sie przy tym chowa. Co innego PES5 w ktorego dzis 3 godziny z kolezka gralem na ps2 ;]

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 25/10/2005 19:35

Kondziu_KKKK napisał:  

pchela napisał:  

PES4 jest fajny i jestem za tym zeby pograc. pchela - patrze na Twoj opis - jestes z Miastka? Ja tam czesto jestem. Pozro!

No jestem z Miastka !!! Nareszcie ktos na tej stronaie zna tą wioche hehehe!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 26/10/2005 13:13
eee tam PES 4... :D
macie torrenta do PES 5 ! :D
PES 5-torrent
pozdrawiam i życzę wysokich transferów :)

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Turniej Kibiców Pogoni w PES4 - 26/10/2005 14:26

Macias napisał:  
eee tam PES 4... :D
macie torrenta do PES 5 ! :D
PES 5-torrent
pozdrawiam i życzę wysokich transferów :)

Hm... i do czego mi ten plik ?? :> bo sie nie orientuje ;)

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442286 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005