| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Walka Adamek-Ulrich - 15/10/2005 22:05
Już niedługo rozpocznie się pojedynek, mam nadzieję że Adamek wygra pewnie. Oby sędziowie nie pomagali gospodarzowi, tylko sędziowali uczciwie, lub na korzyść mistrza świata . TOMEK ADAMEK!!!!!!!!!
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Walka Adamek-Ulrich - 16/10/2005 00:14
Adamek to jest dobry bokser i mamy z czego być dumni, a przy okazji wydaje się spoko ułożonym człowiekiem któremu nie odwaliła narazie sodówka. Życzę mu jak najwięcej wygranych i aby nie oddał tego pasa mistrzowskiego nikomu
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Walka Adamek-Ulrich - 16/10/2005 00:16
Już wcześniej wiedziałem że Adamek to rewelacyjny bokser, bardzo duży asortyment ciosów, skuteczność i celność niczym Michalczewski (z którym w tej chwili raczej by wygrał), bardzo dobra praca na nogach, i schodzenie z linii ciosu. Jak dla mnie wszystkie rundy 10-9, w każdej przewga Adamka. świetnie wyczekał na zadanie kończącego prawego. Teraz licze że Adamek stoczy walke z którymś z 3 panów Tarver, Woods, Johnson.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Walka Adamek-Ulrich - 16/10/2005 13:52
Hehe Szwab jak dostał bombę, to aż w powietrzu sie złożył 
Znakomicie walczył Adamek i cieszy, że po Michalczewskim i Gołocie jest ktoś, komu można kibicować w wielkim boksie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|