Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 19:41
Podobno ma nie grać Krzynówke tylko Kosowski, a podobno wszyscy s± zdrowi, może to jaka¶ zasłona , gra psychologiczna , Licze że kluczow± role w meczu odegraj± moi ulubieni piłkarze : Boruc , Smolarek, Rasiak
ps1 W STS postawiłem na wynik 2:2 i wydaje mi się że tak będzie
ps2 Dzi¶ z kolesiami zagrali¶my mecz , jedni byli Angl± drudzy Polsk±, wygrali Polacy 3:2 , gole 2x Smolarek, 1x Krzynówek , a dla Anglii 2x Defoe oby się sprawdziło
ANGLIA : Paul Robinson - Luke Young, John Terry, Rio Ferdinand, Jamie Carragher - Shaun Wright-Phillips, Frank Lampard, Ledley King, Joe Cole - Michael Owen, Wayne Rooney. POLSKA : Artur Boruc - Michał Żewłakow, Mariusz Jop, Jacek B±k, Marcin Baszczyński - Mariusz Lewandowski, Radosław Sobolewski, Kamil Kosowski, Ebi Smolarek - Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak
Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 20:11
Pięciu polskich kibiców przesłuchała w ¶rodę angielska policja w Liverpoolu, dok±d na pokładzie linii easyJet przylecieli z Berlina na mecz Anglia - Polska w Manchesterze - donosi agencja PA.
Kibice, którzy przylecieli w licznej grupie, zostali zatrzymani we wtorek wieczorem ok. godz 20.00 czasu lokalnego na lotnisku im. Johna Lennona. Zarzucono im niestosowne zachowanie na pokładzie samolotu. Według agencji byli bardzo pijani i zaczepiali stewardessę.
Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 21:33
ale riposta zwariowalem jedziemy z nimi!!!
a tak wogole nie wiem czemu Janas stawia na Lewandowskiego od poczatku meczu,dla mnie jest on lekkim nieporozumieniem..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:25 [2 raz(y)]
Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 21:35
mam nadzieje ze wreszcie Janas przekona sie co do Frankowskiego, bo Rasiak znów slabo gra, obrona jest za bardzo cofnieta, a Żewłakow gra za daleko od Phillipsa
Nasz± sił± nie jest to że nigdy nie upadli¶my, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnie¶ć jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miło¶ci
Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:30
Rasiak!!!! CO?? DREWNO!!!!!!!
Rasiak totalna porazka tak samo Lewandowski po ch... on gra dostaje pilke i zaraz traci. Koswski w 1 polowie po za ta akcja po ktorej strzelilismy gola nic nie pokazal dla mnie bohaterem meczu zostal oczywsicie Boruc to co wybronil to wybronil a przy straconych bramkach nie mial nic do powiedzienia. Krzynowke moim zdanie powinien grac od poczatku bo jak wszedl to cos sie ozywilo. Moja mala sugestia po co wystawic kontuzjowanych zawodnikow typu Zurawski mozliwe ze przez to ze odnowila sie kontuzja chlopka moze nie grac przykladowo przez pol roku a tak czy owak mamy zapewniony awans. Po co Janas powoluje Niedzielana jak go nawet na lawce nie ma. Glownymi motorami napedowymi naszej reprezentacji to moim zdanie jest Krzynowek i Szymkowiak, ktory wiadomo nie mogl zagrac z powdu kontuzji. Janas powinien od poczatku wystawic Frankowskiego a nie tego drewniaka, ale przeciez ona gra w Totenhamie ale ona tam siedzi na lawie. W ogole po co Rasiak sie kiwal jak ona w ogole techniki nie ma. Ale sie rozpisalem ale tu wypisalem swoje sugestie co do meczu
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywo¶ć gnoji, przeciwno¶ć losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443806 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.