Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecinskie miejsca godne polecenia. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pdp
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7500 dni

Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 19:09
Opisujmy tutaj ww. Ja na poczatku polece wieze Bismarcka na Goclawiu. Dookola las, sluchac odglosy portu (chyba:)), pozatym cicho. Wieza wyglada bardzo oryginalnie w porownani do innych szczeinskich zabytkow. W srodku jeszcze lepiej. Cicho, zimno, ciemno, napisy zsatan, 666, celtyki, swastyki, symbole SS. Na gornym korytarzu dziura w podlodze o srrednicy chyba 10 metrow. Jakbym w nia wskoczyl spierdolilbym sie 20 metrow na dol. Jakos na tym poziomie biegna korzytarze dookola wiezy, w ktore kilkakrotnie ktos wpadal i lecial 20 metrow w ciasna i ciemna dziure. Masa legend o satanistach i samobojcach. Na prawde polecam to miejsce. Tutaj fotka. Widok jest zajebisty, poniewaz wieza zostala wzniesiona na wzgorzu. Policji ani razu tam nie wizdialem.

[MODERATOR: poprawilem link do zdjecia]

Ostatnio edytowany przez: pdp, 4 września 2005, 19:26 [1 raz(y)]

RSH
A K
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 19:47
ja polecam " widok z samej gory na ulicy Dunskiej" zawsze tam jezdze wieczorem na pizze i browara, za mocno bo widac caaalutki Szczecin i w dodatku nie ma psow ;) polecam

PS!
U-96
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 19:51
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza ;) nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom

Szlugi, wóda, gołe baby !
pdp
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 19:53
Bywalem kilka razu na Dunskiej u kardiologa, i musze przyznac, ze nawet za dnia widok jest fajny.

RSH
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:03

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Ja polecam slynny Widok w Podjuchach, ze mieszkam bliziutko od niego, to bywam czesto. Calutki Szczecin widac, jak nie ma chmur to naprawde wyglada to swietne, fajne miejsce zeby pojechac z panna, czy tez dziwka, ktorych w Podjuchach pod dostatkiem, a i ceny nie sa wygorowane ( Nieprawdaz Panie S. :D).

Psiarnia sie tam W OGOLE nie kreci. Ile razy tam bylem, ale nigdy nie widzialem psiakow. Dlatego czesto odbywaja sie tam melanze grubego pokroju.
Polecam goraco

Chodzi Ci o popularną 'dziure krosową' ?Jeśli tak to to prawda, psy nie wpadaja ale alfons czesto sprawdza swoje pracownice :D
PS. Dobre owoce na tych działkach obok Ciebie są ;)

MW'03
benny1987
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:05

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Kamil91 napisał:  
Stadion Pogoni Szczecin przy ul.Twardowskiego

usuncie ten wpis. Temat zajebisty.

Ja polecam slynny Widok w Podjuchach, ze mieszkam bliziutko od niego, to bywam czesto. Calutki Szczecin widac, jak nie ma chmur to naprawde wyglada to swietne, fajne miejsce zeby pojechac z panna, czy tez dziwka, ktorych w Podjuchach pod dostatkiem, a i ceny nie sa wygorowane ( Nieprawdaz Panie S. :D).

Psiarnia sie tam W OGOLE nie kreci. Ile razy tam bylem, ale nigdy nie widzialem psiakow. Dlatego czesto odbywaja sie tam melanze grubego pokroju.
Polecam goraco

Prawda!! Idealne miejsce na melanżyk:D

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
Cycek.
Kibic
Na forum od 7591 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:19
Ja polecam polanke przy lasku arkonskim niedaleko pdstawowki 36!miejsce za mocne duzo miejsca w lesie nie ma mowy o zadnych patrolach:D mozna ognisko zrobic i browarka spic a niedaleko sa ruiny zameczku jakiegos i slimaczka (tam tez podobno satanisci dzialaja;))

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:23
Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.

Babilon Team
Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:25
Namiot na turzynie:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
ace
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:31
Widok na Bezrzeczu. Widać cały Szczecin. Dookoła polana, las i jakies rozwalajace sie budynki. Spokój i cisza.

tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:36

Orło napisał:  
Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.

mowisz o bunkrze pod sektorem 0??

ja moge polecic jezdzacym na rowerach sniezna gorke na Osowie. na miejscu mozna sie napic piwka i pozniej fajna, terenowa trasa zjechac na Głębokie, a piwko po wjezdzie na Osowo od strony Głębokiego jest wskazane:D w ogole mam swoja ulubiona trase rowerowa ktora tez moge polecic: Gumieńce-> Głębokie-> Osowo-> Głębokie-> Wołczkowo-> Dobra-> Lubieszyn-> Dołuje-> Stobno -> Gumieńce/albo jeszcze ewentualnie przez Przecław:) trasa ma ok. 40 km. nie liczac Lubieszyn-> Dołuje (gdzie jest duzo tirow i ogolnie duzy ruch) po drogach jezdzi nieduzo samochodow takze spokojnie mozna sobie pojezdzic:) a i jak ktos lubi to w Lubieszynie mozna sie zatrzymac w Mc Donaldzie na jakies jedzenie:)

tak polecacie gorke koło hotelu Panorama a ja sie tam nigdy wybrac nie moge rowerem:P czym tam mozna z górniczego dojechac??

100% PD
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:50

trib napisał:  
[cytat=Orło]Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.

tym bunkrze, do którego wchodzi się tam gdzie basen był (no w zasadzie dalej jest :D) mozliwe że leci on pod sektorem 0.

Babilon Team
tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:54

Orło napisał:  
tym bunkrze, do którego wchodzi się tam gdzie basen był (no w zasadzie dalej jest :D) mozliwe że leci on pod sektorem 0.

a to chyba o czym innym myslimy:) przy sektorze 0 a dokladnie pod nim sa takie metalowe drzwi i myslalem ze o tym mowisz:) wie ktos moze co tam jest??

100% PD
Żeniu
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 21:08

Orło napisał:  

trib napisał:  
[cytat=Orło]Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.

bunkier kolo basenu wymiata. zamocno tam jest :D:D A co do tego gdzie mozna wypic na luzie to w Porcie Centralnym nad jeziorem. Był ta kiedys ktos??

"1948 & 1916"
olo84
Kibic
Na forum od 8899 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 21:35
Ja polecam Staw Brodowski , melanze tam rowniez niezle odchodza , tylko ze w cieplejsze dni psy sie kreca.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 21:37
W lasku arkonskim sa ruiny jakiejs poniemieckiej kawiarni, zachowal sie parter oraz niektore rzezby. Szkoda ze takie miejsca nie sa odnawiane:/ Jakby ktos chcial trafic to idzie sie tam od petli 3 praktycznie caly czas w gore;)

Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 22:00

Żeniu napisał:  

Orło napisał:  

trib napisał:  

bunkier kolo basenu wymiata. zamocno tam jest :D:D A co do tego gdzie mozna wypic na luzie to w Porcie Centralnym nad jeziorem. Był ta kiedys ktos??

Możesz wytłumaczyć dla mojej ciekawości, zapowiada sie interesująco więc może kiedyś skorzystam:)

Good night left side !
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 8018 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 22:11

U-96 napisał:  
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza ;) nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom

Dachy Paryża to jest coś :D Bunkier na Pogoni tez jest dobry tylko widac tam ze bezdomni czasem spia .Polecam na Pogodnie tz "Strefe/Kule" znajduje sie za murem na taczaka, jak jest ciepło melazuje sie tam tylko ostatnio psy tam sie kręcą . Pozdro

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Ivan
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 22:28

trib napisał:  

ja moge polecic jezdzacym na rowerach sniezna gorke na Osowie. na miejscu mozna sie napic piwka i pozniej fajna, terenowa trasa zjechac na Głębokie, a piwko po wjezdzie na Osowo od strony Głębokiego jest wskazane:D

Ojjjj dokaldnie :) wiele wypitych piwek :D

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 22:32

U-96 napisał:  

Gdzie to jest?

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772448235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005