Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 19:09
Opisujmy tutaj ww. Ja na poczatku polece wieze Bismarcka na Goclawiu. Dookola las, sluchac odglosy portu (chyba), pozatym cicho. Wieza wyglada bardzo oryginalnie w porownani do innych szczeinskich zabytkow. W srodku jeszcze lepiej. Cicho, zimno, ciemno, napisy zsatan, 666, celtyki, swastyki, symbole SS. Na gornym korytarzu dziura w podlodze o srrednicy chyba 10 metrow. Jakbym w nia wskoczyl spierdolilbym sie 20 metrow na dol. Jakos na tym poziomie biegna korzytarze dookola wiezy, w ktore kilkakrotnie ktos wpadal i lecial 20 metrow w ciasna i ciemna dziure. Masa legend o satanistach i samobojcach. Na prawde polecam to miejsce. Tutaj fotka. Widok jest zajebisty, poniewaz wieza zostala wzniesiona na wzgorzu. Policji ani razu tam nie wizdialem.
[MODERATOR: poprawilem link do zdjecia]
Ostatnio edytowany przez: pdp, 4 września 2005, 19:26 [1 raz(y)]
Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 19:51
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom
Chodzi Ci o popularną 'dziure krosową' ?Jeśli tak to to prawda, psy nie wpadaja ale alfons czesto sprawdza swoje pracownice
PS. Dobre owoce na tych działkach obok Ciebie są
Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 20:19
Ja polecam polanke przy lasku arkonskim niedaleko pdstawowki 36!miejsce za mocne duzo miejsca w lesie nie ma mowy o zadnych patrolach mozna ognisko zrobic i browarka spic a niedaleko sa ruiny zameczku jakiegos i slimaczka (tam tez podobno satanisci dzialaja)
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.
mowisz o bunkrze pod sektorem 0??
ja moge polecic jezdzacym na rowerach sniezna gorke na Osowie. na miejscu mozna sie napic piwka i pozniej fajna, terenowa trasa zjechac na Głębokie, a piwko po wjezdzie na Osowo od strony Głębokiego jest wskazane w ogole mam swoja ulubiona trase rowerowa ktora tez moge polecic: Gumieńce-> Głębokie-> Osowo-> Głębokie-> Wołczkowo-> Dobra-> Lubieszyn-> Dołuje-> Stobno -> Gumieńce/albo jeszcze ewentualnie przez Przecław trasa ma ok. 40 km. nie liczac Lubieszyn-> Dołuje (gdzie jest duzo tirow i ogolnie duzy ruch) po drogach jezdzi nieduzo samochodow takze spokojnie mozna sobie pojezdzic a i jak ktos lubi to w Lubieszynie mozna sie zatrzymac w Mc Donaldzie na jakies jedzenie
tak polecacie gorke koło hotelu Panorama a ja sie tam nigdy wybrac nie moge rowerem czym tam mozna z górniczego dojechac??
Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 04/09/2005 21:37
W lasku arkonskim sa ruiny jakiejs poniemieckiej kawiarni, zachowal sie parter oraz niektore rzezby. Szkoda ze takie miejsca nie sa odnawiane:/ Jakby ktos chcial trafic to idzie sie tam od petli 3 praktycznie caly czas w gore
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom
Dachy Paryża to jest coś Bunkier na Pogoni tez jest dobry tylko widac tam ze bezdomni czasem spia .Polecam na Pogodnie tz "Strefe/Kule" znajduje sie za murem na taczaka, jak jest ciepło melazuje sie tam tylko ostatnio psy tam sie kręcą . Pozdro
ja moge polecic jezdzacym na rowerach sniezna gorke na Osowie. na miejscu mozna sie napic piwka i pozniej fajna, terenowa trasa zjechac na Głębokie, a piwko po wjezdzie na Osowo od strony Głębokiego jest wskazane
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.