Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szczeper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7652 dni

Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 22:04
Czy Polska zagrała dobrze, czy źle?

Moje oceny w skali od 1-10

Boruc 6
Przyrowski 5
Żewłakow 6.5
Bąk 6
Kłos 6.5
Jop 6.5
Lewandowski 6
Rząsa 5.5
Smolarek 7.5
Szymkowiak 8
Radomski 6.5
Krzynówek 8
Niedzielan 6
Rasiak 8
Frankowski 7
Żurawski 6.5/7

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Rosa
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 22:25
nie no Van Den Drwal pokazał klase :D :D :D :D :D

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 22:41
Pierwsza bramka - pomogl se reka, faulowal bramkarza, (wczesniej to samo zrobil Szymkowiak) ale wepchnal :shock:

Druga bramka odbila sie od niego i wpadla. Nono krol szczelcow turneju. Czyli mamy pewne atak Frankowski i Zurawski (chyba ze straci w Celticu)i ell Jokero vel drewno Rasiak. A granie przez wiekszosc meczu w 9 na 11 nie zadobrze nam wychodzilo. W 9 na 10 juz lepiej, ale najlepiej po 11. (dla nie domyslnych to Przyrowski nota 0).

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 22:49
nasi reprezentanci pokazali wielki charakter grając pół meczu w 9 przeciw 11-tce rywali (Przyrowskiego nie liczę ). Wielkie słowa uznania i gratulacje.

Jak dla mnie:

Boruc 3 - Grał bardzo dobrze, ale potem nieodpowiedzialne wyjscie i feralny faul. Inna sprawa, że nie musiał dostać czerwa, i właśnie za tę nieodpowiedzialność tak nisko.

Żewłakow 4 - Od lat kolejni trenerzy chcą z niego robić ofensywnie usposobionego obrońce, a on od lat oi się wychodzić do przodu. A jak już wyjdzie, to z reguły psuje jak leci. W obronie poprawnie.

Kłos 7 - Jak zwykle, twardy, bardzo dobry - ostoja defensywy.

Bąk 6 - Nienajlepsze zachowanie w sytuacji gdy nie upilnował gościa, który "wywalczył" czero dla Boruca. Gra słabiej niż kilka miesięcy temu. Oby na wakacjach w Katarze nie zgubił resztek formy.

Rząsa 7 - Jak na swoje możliwości zagrał dobrze, przynajmniej coś robił w ataku.

Szymkowiak 8 - Bardzo dobrze kierował grą naszej ekipy, no i ta bramka.... mhmmm... palce lizać.

Radomski 6 - Też jak zwykle, typowa zapchajdziura. Ale wszystkiego to na pewno nie "wymiatał". Pojęcia "Radomski" i "Kreatywność" wzajemnie się wykluczają - co też wiemy od dawna.

Smolarek 8 - Bardzo akywny, pokazał się z bardzo dobrej strony. Kilka udanych rajdów, nie boi się grać 1 na 1 - gdyby miał lepsze wsparcie z tyłu...

Frankowski - Grał naprawdę dobrze, i na pewno by coś strzelił, gdyby nie okoliczności.

Żurawski 7 - Też jak zwykle. Cofał się, rozgrywał, wyciągał obronę itp. Ale sytuacji nie stworzył sobie żadnej...
--
Przyrowski 1 - Co tu dużo gadać... Kardynalny błąd przy 1 golu - zanim gość strzelił wiedziałem, że będzie gol, bo musiał być. Potem tylko obserwował czy piłka wpadnie do bramki czy też nie - raz wpadła, 2 razy słupek, reszta obok.
Jak sparaliżowany stał na linii, tylko 1 dobra interwencja kiedy wyszedł przed pole karne i wybił piłkę. Jeszcze na niego za wcześnie.
Powinno być zero ,1 za to, ze... był.

Jop 6 - Poprawny, twardy i ciężki do przejścia - na początku 2 połowy pogubili się z Lewandowskim i był gol.

Lewandowski 6 - Też jak zwykle, coś tam wybił, coś tam źle podał. Norma.

Rasiak 8 - został bohaterem meczu, choć ten piłkarz wciąż mnie nie przekonuje, to przyznać trzeba, że przejął od "Franka" umiejętność bycia tam gdzie trzeba. Dwa razy w meczu piłka wpada mu pod nogi i 2 gole.

P.S. Do autora tematu - w tytule tematu jest błąd stylistyczny ;)

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 17 sierpnia 2005, 22:57 [1 raz(y)]

Trapen
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 23:03
Moim zdaniem Nasza Reprezentacja za kadencji Pawla Janasa jest lepsza druzyna niz Jerzego Engela. Jednak wszystko zweryfikuja finaly MS2006 w Niemczech (odkladam sobie kase juz, teraz... Bo nie mozna tego przegapic!).

Zwyciestwo w tym turnieju podniesie morale Naszych Orlow.

Rasiak - wszyscy go krytykuja ze "drewno", "rasialdo", "najlepiej mu sie gra w lesie"... Jestem jednak innego zdania! Widzialem jego bramki z zaplecza Premiership - kapitalne! Zycze mu aby gral w najwyzszej klasie rozgrywkowej w Anglii! Bez watpienia bohater Polskiej Reprezentacji na turnieju w Kijowie!

PS: skoro juz nawolalem do MS... To mysle ze Polska ma szanse zajsc daleko (tj Orly Gorskiego):
- bedzie niepowtarzalny doping dla Naszych! Podobnie jak w '74 :D
I tutaj tak sobie pomyslalem aby kibice Legii zaszczepili nowa piesn przed MS na wzor: "Legiaaaaaaaaaaaaaaaaa Warszawaaaaaaaaaa, Eja, eja, eja..." itd zrobic "Bialoooooooooooooooooo Czerwoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Eja, eja, eja..." :] i potem spiewac to przez ostatnie 20 minut na meczach Reprezentacji :]

KoniO
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 23:13

yzerman1985 napisał:  
Moim zdaniem Nasza Reprezentacja za kadencji Pawla Janasa jest lepsza druzyna niz Jerzego Engela. Jednak wszystko zweryfikuja finaly MS2006 w Niemczech (odkladam sobie kase juz, teraz... Bo nie mozna tego przegapic!).

PS: skoro juz nawolalem do MS... To mysle ze Polska ma szanse zajsc daleko (tj Orly Gorskiego):
- bedzie niepowtarzalny doping dla Naszych! Podobnie jak w '74 :D
I tutaj tak sobie pomyslalem aby kibice Legii zaszczepili nowa piesn przed MS na wzor: "Legiaaaaaaaaaaaaaaaaa Warszawaaaaaaaaaa, Eja, eja, eja..." itd zrobic "Bialoooooooooooooooooo Czerwoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Eja, eja, eja..." :] i potem spiewac to przez ostatnie 20 minut na meczach Reprezentacji :]

moze niech sie najpierw zakwalifikuja. Nie mysl ze w to watpie ale lepiej nie zapeszac:P
a co do obejrzenia mistrzostw na zywo to szanse sa marne bo tylko jakis mały procencik biletów bedzei w wolnej sprzedarzy. Na bilety trzeba było składac zamówienia bodajze do 28 Lutego tego roku n aoficjalnej stronie mistrzostw i odbywało sie losowanie. Niskromnie dodam ze dla mnie to losowanie wypadło pomyslnie i mam 2 bileciki n amecz grupowy w Berlinie chyba 26 lub 24 czerwca 2006:P

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Trapen
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 23:17

KoniO napisał:  

moze niech sie najpierw zakwalifikuja. Nie mysl ze w to watpie ale lepiej nie zapeszac:P
a co do obejrzenia mistrzostw na zywo to szanse sa marne bo tylko jakis mały procencik biletów bedzei w wolnej sprzedarzy. Na bilety trzeba było składac zamówienia bodajze do 28 Lutego tego roku n aoficjalnej stronie mistrzostw i odbywało sie losowanie. Niskromnie dodam ze dla mnie to losowanie wypadło pomyslnie i mam 2 bileciki n amecz grupowy w Berlinie chyba 26 lub 24 czerwca 2006:P

ja odkladam kase bo wiem ze u jakiegos konika kupie przed meczem, a Ty skoro masz juz jakies bilety to mozesz je sobie pozniej wymienic :P

KoniO
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 17/08/2005 23:32
biletów jeszce nie mam przysla mi 2 tygodne przed finałami bo jeszce nie wiadomo na jaki mecz beda te bilety
mam tylko nadzeije ze nie bede musiał wymieniac bo Polska bedze grała w Berline no ale zobaczymy

EDIT: aha a co do koników to tez mozesz miec problem bo nie mozna było zamówc wiecej niz 2 bilety chodzi własnie o to zeby nie było koników słyszałem ze z biletami w wolnej sprzedarzy ma byc podobnie

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 09:03
wlasnie gdze mozna kupic bilety na Polska - Austria ?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 10:36

kamil334 napisał:  
Czy Polska zagrała dobrze, czy źle?

Moje oceny w skali od 1-10

Boruc 6
Przyrowski 5
Żewłakow 6.5
Bąk 6
Kłos 7,5
Jop 6.5 / 7
Lewandowski 6,5
Rząsa 5.5
Smolarek 7.5
Szymkowiak 8
Radomski 6.5/7
Krzynówek 8
Niedzielan 6
Rasiak 6,5/7
Frankowski 7
Żurawski 6.5/7

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
tttttt
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 10:42
...sie napisales <rotfl> :D hhih... ee tam Rasiak to kłoda tak samo jak Kosowski :P

RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 11:02

senses napisał:  
...sie napisales <rotfl> :D hhih... ee tam Rasiak to kłoda tak samo jak Kosowski :P

Kosowski to bardziej jeździec bez głowy... tylko w formie słabszej

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 11:20
Dla mnie Niedzielan jest troche pomyłką.Chłopak ma problem ze strzelaniem goli (podobnie jak kiedyś bodajże Gilewicz) a dalej jest powoływany. Moim zdaniem,powołanie na Eliminacje powinien dostać Saganowski i Olisadebe,jeśli się znowu nie połamie.
A co do wczorajszego meczu...Też miałem takie przeczucie, że Przyrowski wpuści odrazu tego wolnego i jak widać się "nie zawiodłem". Reszta zawodników w miare dobrze wypadła,szczególnie po tej drugiej czerwonej.
Fajnie się oglądało wczorajszą "dekoracje",radość Naszych po odebraniu medali i pucharu;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 11:26

PiteRski napisał:  
Dla mnie Niedzielan jest troche pomyłką.Chłopak ma problem ze strzelaniem goli (podobnie jak kiedyś bodajże Gilewicz) a dalej jest powoływany. Moim zdaniem,powołanie na Eliminacje powinien dostać Saganowski i Olisadebe,jeśli się znowu nie połamie.
A co do wczorajszego meczu...Też miałem takie przeczucie, że Przyrowski wpuści odrazu tego wolnego i jak widać się "nie zawiodłem". Reszta zawodników w miare dobrze wypadła,szczególnie po tej drugiej czerwonej.
Fajnie się oglądało wczorajszą "dekoracje",radość Naszych po odebraniu medali i pucharu;)

tak samo uwazam Niedzielan nie umie strzelac goli nie to co Olisadebe. Oli powinien by cpowolany.
a na prawej stronie powinien grac zdecydowanie Smolarek, a nie Kosa, to juz nie ten Kosowski, teraz przyszedl czas na Smolarka, wedlug mnie byl jednym zlepszych zawodnikow reprezentacji Polski w meczu z Izraelem, a co do obsady bramki to rezerwowym w tym meczu powinien byc Kowalewski, Przyrowski na pewno jest zdolny ale jeszcze troche za mlody i widac bylo jak bardzo jest ztremowany

1973
Kibic
Na forum od 7866 dni

*

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 12:04
Przy dekorowaniu Ebi jakis taki smutny by,zawiedzionyl jakbysmy conajmniej z el. do Ms. odpadli, co do Olisadebe to niech "pali gume" bez niego tez damy rade takie jest moje zdanie.

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:59 [1 raz(y)]

Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 12:13

pogoniarz73 napisał:  
Przy dekorowaniu Ebi jakis taki smutny by,zawiedzionyl jakbysmy conajmniej z el. do Ms. odpadli, co do Olisadebe to niech "pali gume" bez niego tez damy rade takie jest moje zdanie.

Ebi rzadko jest szczesliwy, i na pewno chcial strzelic gola co mu sie nie udalo, a jezeli chodzi o Olisadebe to rzeczywiscie powinnysmy dac sobie rade bez niego, ale na pewno bylby wzmocnieniem dla reprezentacji, i trzeba byc mu wdziecznym za tyle strzelonych bramek dla naszej reprezentacji

ArP
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 12:53
a tam Olisadebe juz o nim wiekszosc zapomniala, mamy Franka, niech teraz Oli prosi sie o gre w kadrze a nie odwrotnie i pewnie bedzie sie dopraszal bo jak wejdziemy do MŚ2006 to jest zawsze wielka szansa taki turniej i promocja dla zawodnikow.

Pogoń Szczecin MKS!
ted
Kibic
Na forum od 8898 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 13:21
było nieżle, ale i tak najlepszy jest KRZYNÓWEK
biega za pięciu i wszystko widzi !!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 13:29

ted napisał:  

jednak mimo wszystko to nie jest ta forma Krzynówka co mial strzelajac bramke Casilasowi(nie wiem jak sie pisze):P

ted
Kibic
Na forum od 8898 dni

Odp: Polska - Izrael 3:2 Polska zwycięża turniej im. Walerego Łobanowskiego !!! - 18/08/2005 14:42

kamil334 napisał:  

ted napisał:  

jednak mimo wszystko to nie jest ta forma Krzynówka co mial strzelajac bramke Casilasowi(nie wiem jak sie pisze):P

no niestety takich bramek nie strzela się często :-(
oby wszystkie nasze Orły miały taką formę ;-)

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772448193 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005