Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 16/08/2005 20:29
Nie tylko uczą sie kibice .
Niektórzy z Was pokończyli pewnie szkoły i daj Bóg pracują.
Ja pracuję u prywaciarza, jestem szefem sprzedaży, handluje lakierami i farbami.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 16/08/2005 20:50
Jak mi zamkneli zaklad na Mierzynie to wyjechalem do Austrii i nie narzekam,robie przy rygipsach
Tu uwaga dla mlodych pamietajcie uczcie sie jezykow bo to naprawde pomaga
Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 16/08/2005 20:57
Narazie fotolaborant w zakładzie fotograficznym choć tak naprawdę to albo stoję na kasie albo zajmuje się sprawami firmy w której pracuję bo na fotografii to się średnio znam...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Święte słowa .
Języki obce to podstawa pracy, co jest smieszne ale w Polsce nasi pracodawcy chcąc podnieść prestiz firmy wymagają znajomość obcych języków.
Młodzieży uczcie sie języków !!
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 16/08/2005 21:56
Ja mam taka propozycje moze mnie nie dotyczy ale ,chodzi o to ze kiedy pracowalem w Polsce to zawsze wiedzialem kiedy beda jakies przyjecia w firmie i na jakie stanowiska i zawsze podpowiadalem kolezka kiedy najlepiej isc do kadr i sie dowiedziec no i w ten sposob paru pracowalo u mnie w firmie
Proponuje wszystkim pracujacym aby w ten sposob dawali cynk jak cos beda wiedziec i pisali o tym na forum bo pewnie nie wszyscy maja to szczescie i pracuja.
Bedzie to cos w rodzaju poczty pantoflowej
Pozdro
Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 16/08/2005 22:24
Ja pracuje w firmie zajmujacej sie organizowaniem imprez integracyjnych dla roznych firm..Dla zainteresowanych a co do jezykow to macie calkowita racje..sam nie raz pracowalem z hiszpanami albo z niemcami..jezyk (conajmniej jeden) to podstawa
Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 16/08/2005 22:32
do 15 wrzesnia pracuje jako Fixer na budowie w Londynie. Gdy wroce do Polski wracam do szkoly (US-IKF). Co do jezykow to bardzo wazna sprawa zeby znac co najmniej dwa obce jezyki!
Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 01:08
Ostatnio wisiala kartka na Millenium ze potrzenuja do pracy..Mowie korde zadzwonie,praca dla mnie w 100 procentach.Pracowac tam gdzie sie lubi to cos pieknego hehe.Ale niestety biora tylko babki Rubin zalatw tot-mixaD
A narazie.Obsluga dzialu odziezy->posciel -Tesco.OD tej sciemy coraz wiecej jaram fajek
Ps.Wapp nie uwazam ze w hipermarketach jest zle...Zalezy na kogo trafisz i gdzie,ale jak dluzej popracujesz to masz totalny loos.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763464249 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.