rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/07/2005 18:49
Szczecin: Rozkład jazdy w komórce"Kurier Szczeciński": Spóźnienia na tramwaj czy autobus to już w Szczecinie nie problem. Pasażerowie korzystający z usług Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego od niedawna mogą sprawdzać rozkład jazdy w swojej komórce.Wygodny i czytelny program jest na stronie www.microbus.ssn.pl. Wystarczy go ściągnąć na swój telefon i problem spóźnienia się na najbliższy odjazd mamy z głowy.
Ci, którzy już korzystają z programu twierdzą, że rozkład działa bez zarzutu na wszystkich modelach telefonów (wyjątkiem są te, które mają ograniczenia pamięci). Zajmuje 50kb i jest prosty w obsłudze. Po wybraniu z menu odpowiedniej opcji informuje o przystanku i godzinie najbliższego odjazdu.
go sciagnac wpisz w wap strone : http://wap.microbus.ssn.pl/ ,rozmiar 50kb
koszt zalezy od tego ile placicie u siebie za wap ale nie przekracza napewno 3zl za 50kb , programik jest godny uwagi, polecam wszystkim
Jedna ciekawostka - sprawdziłem o której mam 67 po odjechaniu mi z przed nosa autobusu i co się okazało - cas odjazdu z P.Skargi 15h12 właśnie rusza z przystanku a on w tym momencie właśnie skręcał w Wojska Polskiego., wcześniej stojąc jakiś czas na światłach
tez mam taką ale mi to jest nie potrzebne kiedy ide na autobus to poprostu ide i nic mi sie nie stanie jak poczekam, a jesli chodzi o rozklad kiedy wychodze z domu to istnieje stronka www.zditm.szczecin.pl/rozklady/ i juz wszystko wiem pozdro
Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 00:12
A ja ściągnąłem, poszło ładnie...działa ale...jak wybieram jakis tramwaj czy autobus to pisze "brak" znaczy nie ma zadnego rozkładu:/ nie ma może ktoś tego w wersji którą można by wrzucić na tel. za pomocą kabla??
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 15:18
wszystkie rozklady sa trzeba tylko pelna wersje sciagnac, program jest przydatny np jak jestes juz gdzies na miejscu i masz zamiar wyjsc to np w zime nie sterczysz na przystanku, pozatym na wielu przystankach niema rozkladow i tabliczke albo sa pomalowane
Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 08/09/2005 17:36
dla zainteresowanych jest juz nowa wersja programu z rozkladem jesiennym , jak ktos ma juz w telefonie to wystareczy wejsc przez wap na strone i pobrac najnowsza wersje 0.5.0 ma 60 kb
dla zainteresowanych jest juz nowa wersja programu z rozkladem jesiennym , jak ktos ma juz w telefonie to wystareczy wejsc przez wap na strone i pobrac najnowsza wersje 0.5.0 ma 60 kb
A od kiedy jest wazny rozkład jesienny?
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
A od kiedy jest wazny rozkład jesienny?
Od 1 Września
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 09/09/2005 19:35
1913366 wpiszcie ten numer do listy kontaktow na gg, zapiszcie najlepiej jako Rozklad Jazdy.
wpiszcie byle co i ten bot sam wam odpowie co macie zrobic zeby sprawdzic jak draluje np 75...
Proste w obsludze, czesto aktualizowane i fajne :s
ja bym poprosil o usluge z ktorej mozna sie dowiedziec gdzie aktualnie grasują kanary ! ! !
W tej sytuacji pogadaj z Mario74 z forum...on powinien coś wiedzieć...przecież to jego fach, niewiem dokładnie aktualny...ale jak cos "kolesie" jeszcze tam robią to może dadzą namiary
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443969 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.