Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wap
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7544 dni

rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/07/2005 18:49
Szczecin: Rozkład jazdy w komórce"Kurier Szczeciński": Spóźnienia na tramwaj czy autobus to już w Szczecinie nie problem. Pasażerowie korzystający z usług Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego od niedawna mogą sprawdzać rozkład jazdy w swojej komórce.Wygodny i czytelny program jest na stronie www.microbus.ssn.pl. Wystarczy go ściągnąć na swój telefon i problem spóźnienia się na najbliższy odjazd mamy z głowy.

Ci, którzy już korzystają z programu twierdzą, że rozkład działa bez zarzutu na wszystkich modelach telefonów (wyjątkiem są te, które mają ograniczenia pamięci). Zajmuje 50kb i jest prosty w obsłudze. Po wybraniu z menu odpowiedniej opcji informuje o przystanku i godzinie najbliższego odjazdu.

go sciagnac wpisz w wap strone : http://wap.microbus.ssn.pl/ ,rozmiar 50kb

koszt zalezy od tego ile placicie u siebie za wap ale nie przekracza napewno 3zl za 50kb , programik jest godny uwagi, polecam wszystkim :)

fan57
Kibic
Na forum od 8224 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/07/2005 21:38
Fakt jest faktem, używam go od około tygodnia i jest po prostu genialny, tylko punktualność naszej komunikacji jest pod psem, bez urazu dla czworonogów.

Jedna ciekawostka - sprawdziłem o której mam 67 po odjechaniu mi z przed nosa autobusu i co się okazało - cas odjazdu z P.Skargi 15h12 właśnie rusza z przystanku a on w tym momencie właśnie skręcał w Wojska Polskiego., wcześniej stojąc jakiś czas na światłach

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
pachol
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/07/2005 22:30
ja tez sobie to sciagnalem zajebisty programik:D

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/07/2005 22:46
programik zajebisty tylko ze ja mam przedpotopowa komorke (c55) i mi nie dziala:P ale polecam bo na nokii przed chwila sprawdzalem

100% PD
RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/07/2005 22:57

trib napisał:  
programik zajebisty tylko ze ja mam przedpotopowa komorke (c55) i mi nie dziala:P ale polecam bo na nokii przed chwila sprawdzalem

tez mam taką :P ale mi to jest nie potrzebne:) kiedy ide na autobus to poprostu ide:P i nic mi sie nie stanie jak poczekam, a jesli chodzi o rozklad kiedy wychodze z domu to istnieje stronka www.zditm.szczecin.pl/rozklady/ i juz wszystko wiem pozdro:D

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 00:12
A ja ściągnąłem, poszło ładnie...działa ale...jak wybieram jakis tramwaj czy autobus to pisze "brak" znaczy nie ma zadnego rozkładu:/ nie ma może ktoś tego w wersji którą można by wrzucić na tel. za pomocą kabla??

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
kijevo
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 08:39

YaReK napisał:  
A ja ściągnąłem, poszło ładnie...działa ale...jak wybieram jakis tramwaj czy autobus to pisze "brak" znaczy nie ma zadnego rozkładu:/ nie ma może ktoś tego w wersji którą można by wrzucić na tel. za pomocą kabla??

jest na stronie autora w działa plików
http://www.microbus.ssn.pl/

Pozdro ;)

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 12:21

kijevo napisał:  

YaReK napisał:  

jest na stronie autora w działa plików
http://www.microbus.ssn.pl/

Pozdro ;)

Wielkie dzieki, z kabelka działa pięknie :]

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
wap
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 15:18
wszystkie rozklady sa trzeba tylko pelna wersje sciagnac, program jest przydatny np jak jestes juz gdzies na miejscu i masz zamiar wyjsc to np w zime nie sterczysz na przystanku, pozatym na wielu przystankach niema rozkladow i tabliczke albo sa pomalowane :)

U-96
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 21:33
ja bym poprosil o usluge z ktorej mozna sie dowiedziec gdzie aktualnie grasują kanary ! ! !

Szlugi, wóda, gołe baby !
Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 07/07/2005 21:46

U-96 napisał:  
ja bym poprosil o usluge z ktorej mozna sie dowiedziec gdzie aktualnie grasują kanary ! ! !

ta znajac zycie byliby wtedy kiedy ty w tym samym autobusie xP ale sa na kanary sposoby ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
kibic24
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 08/09/2005 17:36
dla zainteresowanych jest juz nowa wersja programu z rozkladem jesiennym , jak ktos ma juz w telefonie to wystareczy wejsc przez wap na strone i pobrac najnowsza wersje 0.5.0 ma 60 kb

Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 09/09/2005 00:18

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Programik zajebisty. Stoje sobie z panna, ona do mnie "Ciekawe za ile autobus" A ja do niej bez zagladania w tabliczke, ze za 4 minuty :D.

Przydatne w komunikacji nocnej.

To pewnie pomyślała, że jesteś jakiś popierdolony, że znasz rozkład jazdy na pamięć :D
Pozdro Ziombel

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 09/09/2005 13:56

wapp napisał:  
dla zainteresowanych jest juz nowa wersja programu z rozkladem jesiennym , jak ktos ma juz w telefonie to wystareczy wejsc przez wap na strone i pobrac najnowsza wersje 0.5.0 ma 60 kb

A od kiedy jest wazny rozkład jesienny?

Święty
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 09/09/2005 15:41

YaReK napisał:  

wapp napisał:  

A od kiedy jest wazny rozkład jesienny?

Od 1 Września

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 09/09/2005 19:35
1913366 wpiszcie ten numer do listy kontaktow na gg, zapiszcie najlepiej jako Rozklad Jazdy.
wpiszcie byle co i ten bot sam wam odpowie co macie zrobic zeby sprawdzic jak draluje np 75...
Proste w obsludze, czesto aktualizowane i fajne :s

Obrazek jpg wstawiony na forum
skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 09/09/2005 19:41
HAHAHAHHAHAHAHAHHA
haha

Cos dla Vasylka :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Pawel211
Kibic
Na forum od 8006 dni

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 05/10/2005 18:42
Wie ktoś może czy jest już ten program uaktulniony?? mówie tu o nowych rozkładach np 53 60 i 61 BIS

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7697 dni

**

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/10/2005 00:22

U-96 napisał:  

W tej sytuacji pogadaj z Mario74 z forum...on powinien coś wiedzieć...przecież to jego fach, niewiem dokładnie aktualny...ale jak cos "kolesie" jeszcze tam robią to może dadzą namiary

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
U-96
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: rozklad jazdy kom.miejskiej, w kom - - 06/10/2005 07:15
Czy to ten Mario z Remizy czy chodzi o kogos innego..? ;)

Ostatnio edytowany przez: U-96, 6 października 2005, 07:26 [1 raz(y)]

Szlugi, wóda, gołe baby !
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443969 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005