Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> 5 Lipca - 60 rocznica << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
monter
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7755 dni

5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 16:27
60 rocznica, a flagi tylko na nielicznych domach. Żenada... za pare lat to u nas beda flagi unijne z okazji niemieckich swiat, a o naszych szczegolnie tych dla szczecinian najwazniejszych zapomnimy na dobre.

MKS Pogoń Szczecin Polska
krzysieek
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 16:42
No ba :D

Ostatnio edytowany przez: krzysieek, 5 lipca 2005, 16:53 [2 raz(y)]

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 16:43
Ja mieszkam na 5-go lipca hehe. Ale flagi powinny być na wszystkich domach i jakieś większe uroczystosci typu dni morza itp.

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 16:56

monter napisał:  
60 rocznica, a flagi tylko na nielicznych domach. Żenada... za pare lat to u nas beda flagi unijne z okazji niemieckich swiat, a o naszych szczegolnie tych dla szczecinian najwazniejszych zapomnimy na dobre.

Masz rację. Dużo osób zapytanych na ulicy nie wiedziało co sie wydarzyło 5-go lipca i to nie tylko młodzież ale i ludzie dojrzali bądź co bądź którzy powinni wiedzieć kiedy było wyzwolenie Szczecina

PS do końca życia !
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 17:11
Sszczunek dla wszystkich pionierow naszego regionu...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 17:15

MKSkibol napisał:  
Ja mieszkam na 5-go lipca hehe. Ale flagi powinny być na wszystkich domach i jakieś większe uroczystosci typu dni morza itp.

A Ty myślisz, ze na jakiej ulicy ja mieszkam?? Ale tu chodzi o poczucie tożsamości ze swoim miastem, niestety dla niektorych kończy sie ona jak wlepia wlepe Pogoni w innym miescie, luz zaloza szalik przed meczem MKS-u.

Pazur
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 17:24

monter napisał:  

MKSkibol napisał:  

A Ty myślisz, ze na jakiej ulicy ja mieszkam?? Ale tu chodzi o poczucie tożsamości ze swoim miastem, niestety dla niektorych kończy sie ona jak wlepia wlepe Pogoni w innym miescie, luz zaloza szalik przed meczem MKS-u.

Też mieszkam na 5-go lipca :P

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 17:41

Pazur napisał:  

monter napisał:  

MKSkibol napisał:  

Też mieszkam na 5-go lipca :P

Też na 5-go lipca mieszkam Najlepsza Ulica :D

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 18:32
hehe wszyscy tam mieszkamybuhaha

Ostatnio edytowany przez: MKSkibol, 5 lipca 2005, 18:38 [1 raz(y)]

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 20:48
O naszym dniu miasta jest za mało słychać dziwie się że mało kto o tym święcie wie !!!!smutny

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 21:16

MKSkibol napisał:  
O naszym dniu miasta jest za mało słychać dziwie się że mało kto o tym święcie wie !!!!smutny

Bo nikt niezna klimatów 5-go lipca :]

Qcu
Kibic
Na forum od 8347 dni

**

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 21:38
Sie okazuje ze tyle masek z forum mieszka kolo mnie? Ja na Jagiellonskiej i wg mnie jest tu calkiem klawo :D

A co do swieta to costam bylo na ten temat w parku Kasprowicza w sobote czy niedziele ale nglosnienie zerowe...

monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 21:52

Qcu napisał:  
Sie okazuje ze tyle masek z forum mieszka kolo mnie? Ja na Jagiellonskiej i wg mnie jest tu calkiem klawo :D

A co do swieta to costam bylo na ten temat w parku Kasprowicza w sobote czy niedziele ale nglosnienie zerowe...

wtedy wszyscy (?) wracali z Ołomuńca... ale tu chodzi jak juz mówiłem o poczucie patriotyzmu lokalnego 365 dni w roku, a nie o jakas impreze, ktora wladze miasta musialy zrobic bo przeciez wypadalo w 60 rocznice.

Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 22:31

monter napisał:  

Qcu napisał:  

wtedy wszyscy (?) wracali z Ołomuńca... ale tu chodzi jak juz mówiłem o poczucie patriotyzmu lokalnego 365 dni w roku, a nie o jakas impreze, ktora wladze miasta musialy zrobic bo przeciez wypadalo w 60 rocznice.

taka akcje prowadza Kaszubi dbajac o lokalny patriotyzm,a zaczynali od koszulek z herbem swojego regionu:),u nas powinno byc wieksze przywiazanie do regionu bo nie ma tyle ludnosci naplywowej jak np.w Warszawie,Poznaniu i Krakowie.Co prawda przywiazanie do regionu wiaze sie z warunkami do zycia a z tymi w Szczecinie nie jest najlepiej w stosunku do wyzej wymienionych miast.Ale Marian D.zapowiada ze bedzie lepiej :D :D :D

www.sectorshop.net
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 23:03

zalayeta napisał:  

monter napisał:  

Masz rację. Dużo osób zapytanych na ulicy nie wiedziało co sie wydarzyło 5-go lipca i to nie tylko młodzież ale i ludzie dojrzali bądź co bądź którzy powinni wiedzieć kiedy było wyzwolenie Szczecina

To było bardziej przejęcie niż wyzwolenie...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
seeedzik
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 23:53

Czarny85 napisał:  

... u nas powinno byc wieksze przywiazanie do regionu bo nie ma tyle ludnosci naplywowej jak np.w Warszawie,Poznaniu i Krakowie...

Ludnosci naplywowej to nie ma w Tatrach, jakies 98 % mieszkancow Szczecina korzeniami siegajac do '45 moze mowic ze rodzina w Szczecinie mieszkala, wiekszosc to ludzie przesiedleni ze wschodu (co nie znaczy ze maju tu gorzej niz u siebie, rzeklbym ze wrecz przeciwnie, moj dziadek do dzisiaj glosuje na SLD dziekujac komuchom ze Szczecin "odzyskali"), a z tym przywiazaniem to po co dzielic co dobre, Polska i wszystko :] (choc jakis tam maly lokalny patriotyzm nie jest zly)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 10:47

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
A ja sie ciesze, ze akurat tego dnia obchodze urodziny :)

To spóżnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :]

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 16:20
Mogły by być flagi Szczecina na wszystkich domachFlaga Pogoni

monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 17:24
mozna by tez sprawic fane z nazwa naszej ulicy :) Pamietam, ze kiedys Widzew mial flege z numerem jakiegos klubu, w Szczecinie jest pare z nazwami osiedli (Zdroje, Zacheta)

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 17:45

monter napisał:  
mozna by tez sprawic fane z nazwa naszej ulicy :) Pamietam, ze kiedys Widzew mial flege z numerem jakiegos klubu, w Szczecinie jest pare z nazwami osiedli (Zdroje, Zacheta)

Ciekawe ile by taka kosztowała??

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763431797 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005