5 Lipca - 60 rocznica - 05/07/2005 16:27
60 rocznica, a flagi tylko na nielicznych domach. Żenada... za pare lat to u nas beda flagi unijne z okazji niemieckich swiat, a o naszych szczegolnie tych dla szczecinian najwazniejszych zapomnimy na dobre.
Masz rację. Dużo osób zapytanych na ulicy nie wiedziało co sie wydarzyło 5-go lipca i to nie tylko młodzież ale i ludzie dojrzali bądź co bądź którzy powinni wiedzieć kiedy było wyzwolenie Szczecina
A Ty myślisz, ze na jakiej ulicy ja mieszkam?? Ale tu chodzi o poczucie tożsamości ze swoim miastem, niestety dla niektorych kończy sie ona jak wlepia wlepe Pogoni w innym miescie, luz zaloza szalik przed meczem MKS-u.
Ja mieszkam na 5-go lipca hehe. Ale flagi powinny być na wszystkich domach i jakieś większe uroczystosci typu dni morza itp.
A Ty myślisz, ze na jakiej ulicy ja mieszkam?? Ale tu chodzi o poczucie tożsamości ze swoim miastem, niestety dla niektorych kończy sie ona jak wlepia wlepe Pogoni w innym miescie, luz zaloza szalik przed meczem MKS-u.
Sie okazuje ze tyle masek z forum mieszka kolo mnie? Ja na Jagiellonskiej i wg mnie jest tu calkiem klawo
A co do swieta to costam bylo na ten temat w parku Kasprowicza w sobote czy niedziele ale nglosnienie zerowe...
wtedy wszyscy (?) wracali z Ołomuńca... ale tu chodzi jak juz mówiłem o poczucie patriotyzmu lokalnego 365 dni w roku, a nie o jakas impreze, ktora wladze miasta musialy zrobic bo przeciez wypadalo w 60 rocznice.
Sie okazuje ze tyle masek z forum mieszka kolo mnie? Ja na Jagiellonskiej i wg mnie jest tu calkiem klawo
A co do swieta to costam bylo na ten temat w parku Kasprowicza w sobote czy niedziele ale nglosnienie zerowe...
wtedy wszyscy (?) wracali z Ołomuńca... ale tu chodzi jak juz mówiłem o poczucie patriotyzmu lokalnego 365 dni w roku, a nie o jakas impreze, ktora wladze miasta musialy zrobic bo przeciez wypadalo w 60 rocznice.
taka akcje prowadza Kaszubi dbajac o lokalny patriotyzm,a zaczynali od koszulek z herbem swojego regionu,u nas powinno byc wieksze przywiazanie do regionu bo nie ma tyle ludnosci naplywowej jak np.w Warszawie,Poznaniu i Krakowie.Co prawda przywiazanie do regionu wiaze sie z warunkami do zycia a z tymi w Szczecinie nie jest najlepiej w stosunku do wyzej wymienionych miast.Ale Marian D.zapowiada ze bedzie lepiej
60 rocznica, a flagi tylko na nielicznych domach. Żenada... za pare lat to u nas beda flagi unijne z okazji niemieckich swiat, a o naszych szczegolnie tych dla szczecinian najwazniejszych zapomnimy na dobre.
Masz rację. Dużo osób zapytanych na ulicy nie wiedziało co sie wydarzyło 5-go lipca i to nie tylko młodzież ale i ludzie dojrzali bądź co bądź którzy powinni wiedzieć kiedy było wyzwolenie Szczecina
To było bardziej przejęcie niż wyzwolenie...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
... u nas powinno byc wieksze przywiazanie do regionu bo nie ma tyle ludnosci naplywowej jak np.w Warszawie,Poznaniu i Krakowie...
Ludnosci naplywowej to nie ma w Tatrach, jakies 98 % mieszkancow Szczecina korzeniami siegajac do '45 moze mowic ze rodzina w Szczecinie mieszkala, wiekszosc to ludzie przesiedleni ze wschodu (co nie znaczy ze maju tu gorzej niz u siebie, rzeklbym ze wrecz przeciwnie, moj dziadek do dzisiaj glosuje na SLD dziekujac komuchom ze Szczecin "odzyskali"), a z tym przywiazaniem to po co dzielic co dobre, Polska i wszystko (choc jakis tam maly lokalny patriotyzm nie jest zly)
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: 5 Lipca - 60 rocznica - 06/07/2005 17:24
mozna by tez sprawic fane z nazwa naszej ulicy Pamietam, ze kiedys Widzew mial flege z numerem jakiegos klubu, w Szczecinie jest pare z nazwami osiedli (Zdroje, Zacheta)
mozna by tez sprawic fane z nazwa naszej ulicy Pamietam, ze kiedys Widzew mial flege z numerem jakiegos klubu, w Szczecinie jest pare z nazwami osiedli (Zdroje, Zacheta)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431797 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.