Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 19:44
ja tam jestem tolerancyjny, jak chca to niech sobie beda - chuj w to wbijam. ale zeby odrazu paradowac i sie tym chwalic?? wogole zauwazylem fenomen na gejow jest wiekszy najazd niz na lesbijki ciekawe czemu
jeszcze kiedys takie 2 hasla fajne widzialem: "w Unii jest gejowo" i "dzieki Unii i twoj syn znajdzie sobie męża" (czy cos takiego)
Ostatnio edytowany przez: tribu, 6 czerwca 2005, 19:50 [1 raz(y)]
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 19:59
Ogólnie tych ludzi nie rozumiem ale jestem tolerancyjny i jeżeli tacy są to ich sprawa. Parady są dla także dziwnym wymysłem, no ale w sumie mają prawo do zabawy. Uważam jednak, że ci którzy tak perfidnie pokazują swoją odmienność i krytukują innych, robią to na pokaz i ich należy krytykować. Ci którzy wiedzą, że nie są tolerowani przez społeczeństwo i nie chcą rozgłosu żyją w "ukryciu". I jeżeli żyją swoim życiem i nie czepiają sie innych to ja do nich nie nie mam..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 20:19
Jezeli chodzi o parady gejów to ja powiem tylko tyle ze bardzo mi sie podobało co chłopaki z poznania zrobili jak rozniesli gejów w drobny mak ! Ale ogulnie muwiac to porozpier..... !
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
No i jak tu ich tolerować... -> rozstrzelać w pizdu
kniagi (męskie narządy ) na stół i ciąć równo
a mi cos nie pasuje w tym tekscie... cos mi sie nie wydaje zeby geje i lesbijki tak sami siebie parodiowali... a z tego tekstu tak wynika...
no fakt ale wiesz to chyba nie jest normalne zeby kochac (dosłownie i uczuciowo) przedstawiciela tej samej płci (pci jak kto woli) wiesz ale toleruje.. nie wiadomo moze mi sie zmienic kiedys orientacja i co wtedy??
a mi cos nie pasuje w tym tekscie... cos mi sie nie wydaje zeby geje i lesbijki tak sami siebie parodiowali... a z tego tekstu tak wynika...
Ten tekst mówi o manifestacji "homontków" podczas której to zbeszcześcili wiarę katolicką. Udzielili sobie sami ślubów w świątyni po wcześniejszym pobiciu duchownego. Obrażali też Papieża!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772453269 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.