Ligi w Europie - 15/05/2005 12:06
Powoli dobiegają końca rozgrywki ligowe w Europie.
W niemczech Bayern () został mistrzem, wczoraj Barcelona zremisowała z Lavente i zdobyła mistrza (a tak się zawodnicy Realu odgrażali, że jeszcze nic nie jest stracone).
W każdym razie weekend bardzo wesoły Bayern i Barcelona mistrzami:p
Po pierwsze Barcelona
Po drugie trzeba być kumatym hazardzistą, żeby obstawiać Barcę.. Od kiedy pamiętam, to nigdy nie był pewniak, nie raz potrafili zremisować z ostatnią drużyną, a za 3 dni wygrać z Realem.
Jeszcze jak grałem u buka to zawsze ich omijałem
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Ligi w Europie - 16/05/2005 12:03
A dla mnie wazniejsze od Mistrza Wloch czy Hiszpanii jest to ze West Bromwich Albion sie utrzymal w Premiership. I to z duza pomoca Tomka Kuszczaka
nie zapeszajmy ... ale Juventus w tym sezonie w 100% zasłużył na mistrzostwo, grał cały czas równo i solidnie.
Grande Juve !! Forza Juve !! Scudetto wraca tam gdzie jego miejsce !! <28>
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Ligi w Europie - 17/05/2005 14:17
Ale mnie cieszy to, że wreszcie Barca sie obudziła i udało się jej wygrać ten sezon choc powiem nie było łatwo w końcówce, dopiero na 2 kolejki przed zakończeniem wygrany sezon a wczesniej 11 pkt przewaga to daje wiele do myslenia dla Frank Rijkarda. Wiem, że na pewno wyciągnie on jakies wnioski i wykona odpowiednie kroki w tym celu.
No nie wiem czy Juve grało tak równo w tym sezonie
No właśnie z Tego co Ja wiem to Juve między lutym a kwietniem miało kryzys i całe Włochy widziały jak sędziowie obdarowują ich punktami.
Szczęście sprrzyja lepszym a jak Milan taki biedny i przegrał pechowo to mógł wygrać z Juve na San Siro, naszczęście tego nie dokonał.
Orło ja się ciesze, że Juve jest mistrzem bo Milanu i Interu nie znoszę.
Ale nie jestem pewien czy Juve zdobył to mistrzostwo zasłużenie bo widziałęm jakie karne dostawali...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
[cytat=lukas86]Oby tylko jeszcze Juventus został mistrzem!
Juventus w zasadzie już jest mistrzem.
5 pkt. przewagi na 2 kolejki przed końcem.
nie zapeszajmy ... ale Juventus w tym sezonie w 100% zasłużył na mistrzostwo, grał cały czas równo i solidnie.
Grande Juve !! Forza Juve !! Scudetto wraca tam gdzie jego miejsce !! <28>
W tym sezonie Juve gralo PRAWIE caly czas dobrze na mistrzostwo zasluzyli ale poczekajmy te 2 kolejki ..........pozdro
Jednym z bardziej interesujących spotkań jeśli nie najciekawszym jest dzisiejszy pojedynek Arsenalu z ManU. Do przerwy po samobójczym trafieniu Gallasa prowadzi Manchester.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Ligi w Europie - 03/11/2007 17:09
Cóż remis nie zadowala żadnej ze stron, choć to raczej Arsenal ma więcej powodów do radości niż ManU. Imponujące tempo spotkania, przed meczem spodziewałem się raczej szachów, ostrożnej zachowawczej gry. Boisko zweryfikowało zupełnie inaczej moje przypuszczenia. Jak pięknie byłoby gdyby za jakiś czas (oby jak najszybciej) w obu ekipach Polscy bramkarze grali w pierwszych składach swoich drużyn.
P.S. Kolejny "dobrze zapowiadający" się meczyk już niedługo Sevilla - Real, być może ukaże rzeczywistą siłę (?!) Królewskich...
Odp: Ligi w Europie - 03/11/2007 22:01
Według mnie najlepszy i najciekawszy mecz odbędzie się dopiero jutro a będzie nim pojedynek Juventusu z Interem. Ten mecz moim zdaniem wzbudza więcej emocji niż dzisiejszy pojedynek Arsenalu i ManU.
Odp: Ligi w Europie - 04/11/2007 10:44
Wczorajszy wynik Sevilli śmiało uznać jako lekkie zaskoczenie, przed meczem faworytem niewątpliwe byli Królewscy. Jednakże na szczęście na boisku nie grają statystyki czy nazwiska. Choć piłkarze gospodarzy nie pokazali niczego wielkiego za wyjątkiem pierwszych 20 minut (na pewno nie jest już to tak samo skutecznie i efektywnie grająca drużyna, jak choćby w ubiegłym sezonie) pokonali olśnionych miażdżącym zwycięstwem nad Valencią :/ piłkarzy Realu w pełni zasłużenie kontrolując przebieg meczu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763389541 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.