Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> co sie stanie? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Scream007
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7908 dni

co sie stanie? - 10/05/2005 11:46
Panowie.Wczoraj wpadły mi wąsy z nakazem do domu i okazało sie ze złapano sprzedawce pirackich plyt z grami i ten gamoń mial liste wszytskich do kogo wysyłal gry. Zabrali mi kompa jakies pozostalosci z tych gier co zamowilem bo reszte wypieprzylem kiedys juz, przesluchali mnie i wlasnie pytanie moje CO U LICHA TERAZ BEDZIE :) pozdro

LEGIA-POGOŃ FOREVER
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 12:13
Stracisz komputer, najprawdopodobniej dorzuca Ci jeszcze kare finansowa za korzystanie z tego softu.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cz
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 12:52
Zrob cos z mp3 bo inaczej skieruja wniosek do zaiksu i bedziesz musial placic...

www.sectorshop.net
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 13:56

Pszczółek napisał:  
Stracisz komputer, najprawdopodobniej dorzuca Ci jeszcze kare finansowa za korzystanie z tego softu.

Nie strasz chlopaka :) Moze nie bedzie az tak zle :D

1948
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 14:15
o kurwa................lepiej samemu kupic na bazarze niz adre podawac :(

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 14:56

Czarny85 napisał:  
Zrob cos z mp3 bo inaczej skieruja wniosek do zaiksu i bedziesz musial placic...

niedawno slyszałem ze za kazda mp3 placi sie 7zł. od sztuki :)
duzo miales mp3???

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 15:52
Mnie ciekawi w jakiej wysokosci dostane kare za spoznione rozliczenie sie Urzedem Skarbowym za rok 2004 :/ Spoznilem sie tylko 2 dni :/ Wyliczylem, ze dostane 400zl zwrotu podatku :/ Ciekawe ile mi zostanie po nalozeniu kary :/ Mial juz ktos podobne przygody?? :/

1948
DANI
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 16:45
3maj sie chłopie!! Mam nadzieje, ze miales malo mp3.

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Mick
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 18:05

RUDY18 napisał:  

Czarny85 napisał:  

duzo miales mp3???

a ja slyszalem ze 2 zl wiec to jedna wielka lipa :P napewno nie ma przelicznika :P tym bardziej ze niektóre moze mieć legalne (np. ze strony hiphop.pl)
formata ci nie zrobią bo to przecież dowód :P
no i wypowiedz Czarnego chyba zpóźniona, albo ja to źle rozkminilem :P jak mu zabrali kompa to chyba nie moze nic zrobic juz z mp3 etc. :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
AMS
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 19:11

RUDY18 napisał:  

Czarny85 napisał:  

duzo miales mp3???

te 7 zl to od nagrania czy plyty?

A ja i tak wierzyc nie przestane...
TymoN
Kibic
Na forum od 7634 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 20:11
Chujnia jak nie wiem co... ale może nie będzie, aż tak źle;) Nie martw się na zapas.

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 20:24

Pogon v Wieden napisał:  

RUDY18 napisał:  

Czarny85 napisał:  

duzo miales mp3???

te 7 zl to od nagrania czy plyty?

od jednego utworu (piosenki)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Pazur
Kibic
Na forum od 8015 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 23:02
masz internet i płacisz za gry jakiemuś piratowi i jeszcze podajesz adres???!!! :0

crls
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: co sie stanie? - 10/05/2005 23:12

Pazur napisał:  
masz internet i płacisz za gry jakiemuś piratowi i jeszcze podajesz adres???!!! :0

pewnie wysylkowow bral. Ja jak kupowalem u pirata to sie z nim gdzies ustawialem i nie bylo klopotu, ale ile to czasu temu bylo:) Przejebane maja Ci co kupowali wysylkowo...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Scream007
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: co sie stanie? - 11/05/2005 11:28
Mp3 bylo doslownie kilka , mnie najbardziej to wkurwil ten koles co od niego kupilem te gierki normalnie typ bez wyobrazni ale mial wszystko, a wasy mialy wydruk :kiedy kupilem , za ile .to bylo w okresie 2002-2003

LEGIA-POGOŃ FOREVER
skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: co sie stanie? - 11/05/2005 11:47
Eeeeee...
No tak, zero inwencji tworczej tego pirata, przygotuj sie na skladanie zeznan, wymysl cos.
Wylam sie chociaz z tych gier pirackich, jak masz piracki os, powiedz ze przy kupnie juz taki miales bo tak niestety w sklepach robia :>
Co do mp3 - Cos wam sie pomylilo, 7 zl? lol to jest bodajze obecnie 1,50 od jednej sztuki, ale z 3/4 mozna sie wylamac podajac witryny promujace darmowe mp3, mozna to wykorzystac szczegolnie jak sie ma duzo hip-hopu Polskiego.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Much
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: co sie stanie? - 11/05/2005 16:38
Uwazajcie bo czytalem ze teraz policja znowu bedzie prowadzic akcje ze zwalczaniem piractwa i to nie tylko w Szczecinie.

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453334 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005