| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nie pozwólcie mi uschnąć ... - 06/05/2005 08:46
Na wstępie zaznaczę ,że liczę na przychylność moderatorów i nie zablokują tego tematu mimo iż ewidentnie uprawiam w nim prywatę.Stawką jest krata piwa o którą założyłem się z moim kumplem podczas jednej z alkoholowych libacji-ponieważ zakład miał miejsce o godzinie 5:30 rano a ja byłem lekko wczorajszy więc podjąłem się zadania ,które trochę mnie przerasta.Mianowicie założyłem się że wprowadzę taką fajną laskę która gra w rodzinie zastępczej na polsacie do 100 rankingu na stronie www.filmweb.pl.do tego potrzeba min. 500 głosów z jak najwyższą notą (10) a panna ma obecnie ich 338.Temat ten odniósł sukces na Legialive.pl ale ponieważ można oddać tylko jeden głos z jednego kompa więc już trochę przygasł-dlatego pomyślałem o naszych BRACIACH ze SZczecina.zajmie Wam to maks 1 minutę a ja w niedzielę będę dzięki Wam raczył się zimnym piwkiem.A więc do dzieła:
1)weidź na stronę www.filmweb.pl
2)wybierz w wyszukiwarce na górze monika mrozowska
3)wybierz notę 10
4)oddaj swój głos
5)właśnie pomogłeś wygrać mi kratę browarku
ps.dziewczyna jest całkiem atrakcyjna-chętnych odsyłam do pażdziernikowego numeru playboya z 2004 r.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie pozwólcie mi uschnąć ... - 06/05/2005 14:59
trochę autorefleksji -niby zakład banalny ale warto było się założyć z innego powodu żeby zobaczyć życzliwość kibiców Pogoni -w końcu sam nim jestem więc nie jestem zaskoczony
ps. tak na marginesie mój tata urodził się w Szczecinie i 20 lat chodził na Pogoń więc ja nie miałem wyboru przy wyborze sympatii-tylko Pogoń i Legia
Wielkie dzięki dla Was
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|