Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakie macie sny? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7832 dni

Jakie macie sny? - 26/04/2005 19:55
Czekam na wypowiedzi nt. tematu...Jestem ciekawy czy macie podobnie jak ja czasami takie dziwne zjawisko, że np.zapatrzycie, zamyśliscie się przez chwilę na jakąś osobę,przedmiot i macie taką jakby wizję i za jakiś czas dzieje się to w rzeczywistym świecie?Podzielcie się swoimi snami nawet tymi ''pikantnymi:D''

1973
Kibic
Na forum od 7866 dni

*

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 18:43
Tez miewam tak dosyc czesto,nie wiem czy mozna w takim przypadku mowic o dejavu. Sny? najczesciej perwersyjnesex :D
Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:14 [1 raz(y)]

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 20:03
najlepsze sny mam jak kłade sie spać po dobrym jaraniu:) i najczęściej śnią mi sie szmulki jak u kolegi wyżej

Na zawsze Pogoń
blessmaster
Kibic
Na forum od 7830 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 20:16
sny mam baardzo rzadko i najczesciej, jak mam sen budze sie w nocy, sen sie konczy, a ja wstaje rano i praktycznie nie pamietam o czym snilem ;(

FC Gryfice
Borys
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 20:40
Moje sny są zazwyczaj tak betonowe że nie jestem w stanie ich zrozumieć. Przeważnie śnią mi sie jakieś dziwne sceny wojenne z moim udziałem...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:17
a mi różne żeczy raz mi się sniło ze sie caly Szczecin palil albo jakieś weże chodza po mnie a najlepsze to są dziewczynki :)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7982 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:18
Ja to mam chore sny ( a nie biore używek) raz snilo mi sie ze nietoperze jadłam,innym razem że latam a ostatnio śniło mi się że chodzę po mieście i panicznie szukam gry SCRABBLE...:D

help

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Zieny
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:30
jesli ktos muwi ze jemu nic sie nie sni to jest w bledzie tylkom po prostu ich nie pamieta, czlowiek podczas jedenj nocy ma kilkanascie snow z czego zapamietuje tylko 2-3 w snie nie ma praw fizyki itd. mozna takze sen kontrolowac co ma sie snic, jesli przed zanieciem bedziecie myslec oki ms dluigo to jest duze prawdopodobienstwo ze sie ta osoba przysni

Łobez zawsze z Pogonią
Daiman
Kibic
Na forum od 7797 dni

*

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:54
Z dziewczetami są fajne sny :) ale często mam takie że się z kimś tłuke i uderzając nie moge silnie uderzyc tylko lekko muskam.

No Pain, No Glory
Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 22:13
Najczestsze moje sny (a sny to mazenia) ze albo wlasnie wyjelem okno w 90minucie z karnego w Finale LM lub MŚ czy ME (roznie sie sni) i wygralismy 1-0 albo i mi sie sni ze zalapalem 6 z Jakiegos waznego Spr. a jeszcze mi sie cni ze wymyslam rozne "pozy" (do czego nie wnikajmy sami sie domyslcie):P albo tez mi sie sni ze Rozmawiam z p. JEZUSEM czy BOGIEM ... sni mi sie rownierz ze mam 6lat starsza dziewczyne i qmple zazdroszcza ... :) jak by sie wszystko spelnilo ahh coz by bylo za zycie ladaowe :D

Ogolnie snie malo bo nie spie zbyt dlugo ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 22:39

silver_woman19 napisał:  
Ja to mam chore sny ( a nie biore używek) raz snilo mi sie ze nietoperze jadłam,innym razem że latam a ostatnio śniło mi się że chodzę po mieście i panicznie szukam gry SCRABBLE...:D

help

skad ja znam chore sny: kiedys mi sie snilo za nadchodzi tsunami ktore zaleje Szczecin.. niby wszystko ok ale to tsunami bylo mieszanka farb akrylowych loL..

sen a la marzenie: Euro 2005 ( ?! ) na stadionie Pogoni + wszystkie rozgrywki ligi wloskiej na naszym hiper mega zmodernizowanym stadioniku heeh.. :) ostro :P

duzo dziwnych snow ale oczywiscie zdarzaja sie te milutkie... :-)

TymoN
Kibic
Na forum od 7634 dni

Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 22:43
Temat za mocny:D Mnie niestety tylko kilka razy śniły się szmulki w akcji<lol> Moze powinienem zacząć kręcić śmigło przed snem??:D:D:D

tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 13:09
no ja mam takie deja vu ze tak powiem, ale to nawet nie w snie, czasem jak cos widze to wydaje mi sie ze to juz kiedys bylo, tak samo jak ktos wyzej tez mam ze sie tluke i udezyc porzadnie nie moge:P a ostatnio mam hit sezonu w snach - wojo mnie sciga:P ale sie dzielnie bronie:D

100% PD
Matek.
Kibic
Na forum od 8656 dni

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 13:46
a mi sie snilo ostatnio ze jestem komandosem :P i ze akurat kogos zastrzelilem. Nice sen:D:D

Pogoń To My!
F G
Kibic
Na forum od 8216 dni

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 13:49
A mi sie snilo ze ten temat jest pojebany:)

JACOb.
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 14:16
Mi sie snielo ze krokodyl/aligator odgryzl mi noge... a kur.de dzien wczesniej bylem w ZOO.. (mialem 6lat)
aaaa :D:D:D:D:D:D:D

Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 14:17
Przecież sny nie są ot tak sobie, każdy ma w sobie jakiś cel.
Czy to proroczy, czy zupelnie odwrotna sytuacja odzwierciedlajaca je w zyciu.
Tylko, ze to sa tematy na dluzsza chwile rozpisania sie.
A sam temat wedlug mnie fajny, a moze okazac sie jeszcze fajniejszy :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Rasija
Kibic
Na forum od 7710 dni

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 15:13
A ja tez miewam sny prorocze np. teraz ostatnio snilo mi sie (przed egazminami) ze bede siedzial w pierwszej lawce na tescie gimnazjalnym a lawek mamy 80 bo pisalismy na sali gim....nadszedl test humanistyczny, lawka 72 mysle no nie sprawdza sie, drugi dzien test matematyczny losuje lawke i....lawka nr 1:) ponadto czesto tez tak mam ze nie moge zadac porzadnego ciosu, czasem miewam takze swiadome sny i OOBE:D

nie ma!!
U-96
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 15:24
czesto mi sie sni ze uciekam ale nie wiem przed kim/czym - i co gorsza staram sie biec z calych sil a biegne wolniej jak starzec o kulach

i hit sezonu - kiedys mi sie snilo ze jako zolnierz wehrmachtu bronilem Paryza prezd Armia Czerwona (w 1947 r.) ??!??!

Szlugi, wóda, gołe baby !
skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: Jakie macie sny? - 01/05/2005 12:18
Najlepiej niech sie Leszek wypowie w tym temacie buhaha

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772448924 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005