| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jakie macie sny? - 26/04/2005 19:55
Czekam na wypowiedzi nt. tematu...Jestem ciekawy czy macie podobnie jak ja czasami takie dziwne zjawisko, że np.zapatrzycie, zamyśliscie się przez chwilę na jakąś osobę,przedmiot i macie taką jakby wizję i za jakiś czas dzieje się to w rzeczywistym świecie?Podzielcie się swoimi snami nawet tymi ''pikantnymi ''
|
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 18:43
Tez miewam tak dosyc czesto,nie wiem czy mozna w takim przypadku mowic o dejavu. Sny? najczesciej perwersyjne 
|
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:14 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 20:40
Moje sny są zazwyczaj tak betonowe że nie jestem w stanie ich zrozumieć. Przeważnie śnią mi sie jakieś dziwne sceny wojenne z moim udziałem...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:17
a mi różne żeczy raz mi się sniło ze sie caly Szczecin palil albo jakieś weże chodza po mnie a najlepsze to są dziewczynki
|
na zawsze w moim sercu POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:18
Ja to mam chore sny ( a nie biore używek) raz snilo mi sie ze nietoperze jadłam,innym razem że latam a ostatnio śniło mi się że chodzę po mieście i panicznie szukam gry SCRABBLE...
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 21:30
jesli ktos muwi ze jemu nic sie nie sni to jest w bledzie tylkom po prostu ich nie pamieta, czlowiek podczas jedenj nocy ma kilkanascie snow z czego zapamietuje tylko 2-3 w snie nie ma praw fizyki itd. mozna takze sen kontrolowac co ma sie snic, jesli przed zanieciem bedziecie myslec oki ms dluigo to jest duze prawdopodobienstwo ze sie ta osoba przysni
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 27/04/2005 22:13
Najczestsze moje sny (a sny to mazenia) ze albo wlasnie wyjelem okno w 90minucie z karnego w Finale LM lub MŚ czy ME (roznie sie sni) i wygralismy 1-0 albo i mi sie sni ze zalapalem 6 z Jakiegos waznego Spr. a jeszcze mi sie cni ze wymyslam rozne "pozy" (do czego nie wnikajmy sami sie domyslcie) albo tez mi sie sni ze Rozmawiam z p. JEZUSEM czy BOGIEM ... sni mi sie rownierz ze mam 6lat starsza dziewczyne i qmple zazdroszcza ... jak by sie wszystko spelnilo ahh coz by bylo za zycie ladaowe
Ogolnie snie malo bo nie spie zbyt dlugo
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 13:09
no ja mam takie deja vu ze tak powiem, ale to nawet nie w snie, czasem jak cos widze to wydaje mi sie ze to juz kiedys bylo, tak samo jak ktos wyzej tez mam ze sie tluke i udezyc porzadnie nie moge a ostatnio mam hit sezonu w snach - wojo mnie sciga ale sie dzielnie bronie
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 14:17
Przecież sny nie są ot tak sobie, każdy ma w sobie jakiś cel.
Czy to proroczy, czy zupelnie odwrotna sytuacja odzwierciedlajaca je w zyciu.
Tylko, ze to sa tematy na dluzsza chwile rozpisania sie.
A sam temat wedlug mnie fajny, a moze okazac sie jeszcze fajniejszy
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Jakie macie sny? - 28/04/2005 15:13
A ja tez miewam sny prorocze np. teraz ostatnio snilo mi sie (przed egazminami) ze bede siedzial w pierwszej lawce na tescie gimnazjalnym a lawek mamy 80 bo pisalismy na sali gim....nadszedl test humanistyczny, lawka 72 mysle no nie sprawdza sie, drugi dzien test matematyczny losuje lawke i....lawka nr 1 ponadto czesto tez tak mam ze nie moge zadac porzadnego ciosu, czasem miewam takze swiadome sny i OOBE
|
nie ma!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1