Gdzie warto udać sie na wyjazd ? - 21/04/2005 23:33
Gdzie twoim zdaniem warto pojechać by obejrzeć spotkanie Pogonii na wyjeździe . Gdzie najbardziej Cie kusii aby wybrać sie na wyjazd . Podziel sie z nami swoimi refleksjami .
ja raczej pojade do Poznania bo mam tam ciotke i przy okazji pójde se na mecz
a na drugi wyjazd jaki się szykuję niewiem czy na 100% pojade ale raczej tak do Wronek na amice , któś wie ile kosztuje dojazd do Wronek??
Gdzie twoim zdaniem warto pojechać by obejrzeć spotkanie Pogonii na wyjeździe . Gdzie najbardziej Cie kusii aby wybrać sie na wyjazd . Podziel sie z nami swoimi refleksjami .
ja raczej pojade do Poznania bo mam tam ciotke i przy okazji pójde se na mecz
a na drugi wyjazd jaki się szykuję niewiem czy na 100% pojade ale raczej tak do Wronek na amice , któś wie ile kosztuje dojazd do Wronek??
Zapłacisz około 40zł. A co do tematu to najlepiej pojechać do Poznania, Warszawy, Gdyni i Łodzi. Pozdro.
jeszcze Kraków no i jakby byli w pierwszej lidze to Chorzów
Odp: Gdzie warto udać sie na wyjazd ? - 26/04/2005 19:16
W Polsce najlepsze mozliwe wyjacdy to Poznan, Gdynia i Gdańsk. Poza tym rowniez marze o wyjezdzie do Berlina kiedys w pucharach.....To moglby byc rekord wyjazdowy polskich klubow w historii - sadze ze na pewno byloby nas wiecej niz Wisly w Rzymie na meczu z Lazio. A co dopiero gdy bylby to np cwiercfinal albo polfinal....Trzeba wierzyc ze marzenia sie spelniaja
ale poki co to chcialbym pojechac jutro do Poznania, a niestety nie moge
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.