Arkonia Szczecin - Chemik Police - 20/04/2005 20:10
Jesli ktos byl na tym meczu to prosze o komentarz!! Ja w zyciu jeszcze nie widzialem meczu, ktory sedzia konczy przed czasem z powodu zejscia jednej druzyn z plyty boiska. Chemik sie po prostu wkur... ten koles z gwizdkiem dal 4 czerwone kartki policzanom + karnego z kapelusza dla Arkoni. Jednym slowem - KOMEDIA
Nie dziwie sie dlaczego Chemik nie chcial grac do konca i zachowal sie niesportowo.
Odp: Arkonia Szczecin - Chemik Police - 20/04/2005 21:11
Chemik zszedł z boiska przy stanie 4-1 dla Arkonii w 75min. Podczas meczu pokazane 4 czerwone kartki dla Chemika i rzut karny dla Arkonii. Meczu nie widziałem ale wałki ponoć okrutne. Z tego co wiem to mecz ma być dzisiaj retransmitowany na TV Gryf o 23 także proponuje obejrzeć.
pzdr
Odp: Arkonia Szczecin - Chemik Police - 21/04/2005 13:07
Wiceprezes Klubu Piłkarskiego Police Waldemar Echaust zapowiedział, że dzisiaj na spotkaniu zarządu złoży wniosek o wycofaniu klubu z IV-ligowych rozgrywek. Wczoraj lider IV ligi grupy zachodniopomorskiej rozgrywał w ramach 20. kolejki mecz ze szczecińską Arkonią. W 88. minucie gracze z Polic zeszli z boiska w ramach protestu przeciw decyzjom sędziego. Wcześniej czerwonymi kartkami ukaranych zostało czterech piłkarzy KP Police: Górski, Miśta, Gralewicz i Szmit (wszyscy w drugiej połowie spotkania).
- Może wielkim piłkarzem nigdy nie byłem, ale grałem w kilku klubach i w życiu nie spotkałem się z taką sytuacją - powiedział Rafał Piotrowski, trener KP Police. - To dziwny przypadek, że dwa mecze z rzędu sędziuje nam ten sam arbiter. Najpierw daje nam 8 żółtych kartek, a potem usuwa 4 zawodników z boiska.
- Nie kazałem zejść piłkarzom przed końcem meczu po to, aby zgłaszać protest. Uważam, że on nic nie da. Jutro na zebraniu zarządu klubu złożę wniosek o wycofaniu drużyny z IV ligi! Żarty się skończyły! IV liga to poważna sprawa. Funkcjonowanie drużyny to pieniądze wielu firm. Nie będę ich narażał z powodu jakiegoś sędziego. W przerwie zimowej słyszałem opinie, że przewaga kilkunastu punktów w tabeli to żadna przewaga. I proszę - w poprzednim meczu z Victorią Przecław (było 0-0) dostaliśmy osiem żółtych kartek, teraz cztery czerwone. Jeżeli zarząd się zgodzi, KP przestanie grać w IV lidze. - powiedział wiceprezes Waldemar Echaust.
Pomimo porażki klub z Polic zachowuje bezpieczną przewagę nad kolejnymi zespołami w tabeli. Po 24 rozegranych kolejkach ma w dorobku 55 punktów, czyli o 9 więcej niż aktualny wicelider Osadnik Myślibórz.
źródło: Głos Szczeciński / 90minut.pl
Pierwsze co mi sie na myśl nasówa to : Polscy sędziowie to ku*** , sprzedawczykowie !!!
Odp: Arkonia Szczecin - Chemik Police - 21/04/2005 15:49
Nie zapominajmy że w poprzednim meczu TEN SAM SĘDZIa dał policznom 8 zółtyk kartek,wiec nie należy krytkowac policzan gdyż to oni są poszkodowani...
Decyzja Euchasta jest głupia-co to da??Koniec futbolu w policach??Niech skąłdają skarki i nieg dograją do koca rozgrywach a w III lidze bedzie lepiej
ps: jestem z polic
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
a co powiesz o działaczach w ZZPN? myślisz że jakiś tam pan gwizdek sam by wykombinował taką szopkę? pewnie nakaz przyszedł z góry... to wszystko śmierdzi gorzej niż rozjechane gówno...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458127 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.