| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 17/04/2005 10:53
Od jutra rozpoczyna sie już nowa maturka. Jako pierwszy rocznik nowej matury jesteśmy ponownie "królikami doświadczalnymi" Mam nadzieje ze nie będzie ona trudna, w końcu jako 1 rocznik powinniśmy dać dobry przykład w postaci dobrych wyników dla następnych maturzystów. Więć zycze wszystkim powodzenia na tym egzaminie dojrzałości 
P.S Wrzucajcie tu jakeis informacje o studiach
|
MKS !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 17/04/2005 11:37
nie wiem co to za przyjeb wymyslil ta nowa mature ale go serdecznie pierdole i sie ciesze ze w zeszlym roku zdawalem a wy przesrane macie troche bo nie wiadomo czego sie spodziewac tutaj wogole:/ glupota byla z tymi gimnazjami i nowa mature. ta reforma to byla jedna wielka pomylka ale dacie rade
a co do studiow to nikomu nie polecam i serdecznie odradzam pojscie na wydzial elektryczny PS. no chyba ze ktos lubi miec plan dnia: 8 godzin studiowania, 8 godzin nauki i 8 godzin snu ja tam bylem przez pol roku. tzn dalej niby jestem bo zdalem sesje ale juz nie chodze bo to glupota jest. trafili mi sie przyjebani wykladowcy, ludzie z roku tez nie wiele lepsi takze zmieniam kierunek.
i jeszcze moge powiedziec ze PS ma fajny plusik w porownaniu z Uniwerkiem bo jest tam system punktowy czyli w czasie sesji nie trzeba zdac wszystkich egzaminow. na uniwerku z tego co wiem trzeba wszystko zdac albo wypad. a na PS kazdy przedmiot ma iles punktow i trzeba uzbierac iles zeby zostac, ja mialem 20 a zeby zostac styknelo 18. no i na tym plusy przynajmniej wydzialu elektrycznego sie koncza bo tam zapierdol taki ze nie ma czasu taczki zaladowac jeszcze raz wszystkim odradzam zanim sie zdecydujecie to sie 3 albo 4 razy zastanowcie bo po co miec rok w plecy i stresy z wojem
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 17/04/2005 12:41
Ehhh....to już jutro!!! lol
Od wczoraj załapałem konkretny stresik, ciekawe jak będzie już na samej maturze.
Jutro mam ustny niemiecki....chyba dam rade, a w piątek polski ( o godz. 20 - HIT ). Nie wiem jak mają inne szkoły ale taka godzina egzaminu to małe przgięcie. Mógłbym ich nawet zaskarżyć ale co to mi da.
pzdr dla wszystkich maturzystów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 17/04/2005 16:19
Ten magiczny rocznik '86 heh jako pierwszy kończył gimnazjum i pisał testy, teraz przyszła kolej na obowiązkową "nową maturę". Zaczynam batalie od czwartku z językiem obcym ustnie, a koniec wszystkiego dopiero 16 maja (geografia), oczywiście życze powodzenia wszystkim zdającym jak i sobie a zresztą co ma być to będzie, byleby sie nie stresować...
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 17/04/2005 20:36
Także życze powodzenia No rzeczywiście rocznik 86 ma do bani....Ja mam 3 lata jeszcze i na tą chwile wogule nie kapuje o co chodzi w tej nowej maturze.... narazie zaprzątam sobie głowe testami gim. (26 i 27 kw.) Plusem jest to że macie po matuarch już wolne
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|