zajebista to malo powiedziane. jaka liga? co trenujesz?
Jestem w 7.385 lidze ale awans jest pewny. Trenuje rozgrywanie 4 tydzien. Już mam za sobą wytrenowanie 2 solidnych napadziorów. Jednemu wytrenowałem znakomite rozgrywanie
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 24 marca 2005, 16:59 [1 raz(y)]
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 24/03/2005 19:16
jaja gram w siodmej lidze juz drugi sezon. w pierwszym zajelem 3 miejsce niestety nie premiowane awansem (za pozno wyczailem o co chodzi w tej grze). obecnie po siedmiu kolejkach 1 plac i chyba awans do wyzszej ligi.trenuje rozgrywanie i gram systemem 1-3-5-2. rozbudowalem tez stadion do 20000.moze ktos chcialby zagrac sparing?
Moja drużyna to FC Porażka (która odziwo nie przegrywa ), a liga to 7.454. Jak ktoś jest chętny to może ode mnie kupić zawodników wystawionychg na liste bo mam kase na minusie i by się troche hajsu przydało
Ostatnio edytowany przez: mem, 24 marca 2005, 20:26 [1 raz(y)]
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Ja gram hehe Jestem w 7 lidze, ale zajmuje 1 miejsce i jestem praktycznie pewny awansu (jak narazie nie przegralem żadnego meczu)
Moja drużyna to FC Porażka (która odziwo nie przegrywa ), a liga to 7.454. Jak ktoś jest chętny to może ode mnie kupić zawodników wystawionychg na liste bo mam kase na minusie i by się troche hajsu przydało
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 25/03/2005 10:13
Moja drużyna to FC PaRkoWa. Zaczynałem w to grać jakieś pół roku temu, po pierwszym sezonie awansowałem do 6 ligi i teraz jestem w środku tabeli, ale już w to nie gram, szczerze mówiąc znudziło mi się, jedynie sprawdzam wyniki z czystej ciekawości a poza tym już żadnych zmian do drużyny nie wprowadzam, pewnie niedługo odbiorą mi drużyne... mam zajebistego bramkarza, nazywa sie Gustaw Radosiewicz, kupiłem go jak miał 18 lat i teraz jest najlepszym moim zawodnikiem każdego meczu
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 25/03/2005 12:25
Ja gram w tą grę już ponad rok i musze powiedzieć, że zajebiście wciąga. Ale teraz lista oczekujących na drużynę liczy ponad 1200 osób, dlatego z zapisaniem się radziłbym poczekać 6-7 tygodni, bo wtedy w Polsce będzie już najprawdopodobniej VIII liga, czyli kolejne 8 tysięcy drużyn
Ja gram w tą grę już ponad rok i musze powiedzieć, że zajebiście wciąga. Ale teraz lista oczekujących na drużynę liczy ponad 1200 osób, dlatego z zapisaniem się radziłbym poczekać 6-7 tygodni, bo wtedy w Polsce będzie już najprawdopodobniej VIII liga, czyli kolejne 8 tysięcy drużyn
nie wiedzialem o tym. ale chyba od nowego sezonu co?
Odp: Hattrick-super gra pilkarska!!! - 25/03/2005 16:53
Pfffff Gralem w to ok 1 tydzien i wiocha i tak mnie nie wciągneło... Ale ja teraz gram juz dllluugiiii czas w managerzone i nadal gram i sie nie znudziłem! www.managerzone.com
Pfffff Gralem w to ok 1 tydzien i wiocha i tak mnie nie wciągneło... Ale ja teraz gram juz dllluugiiii czas w managerzone i nadal gram i sie nie znudziłem! www.managerzone.com
PS. Może ktoś w to gra?
ja gram, a tu link do dawno nie odswiezanego tematu KLIKNIJ
PS. Może ktoś w to gra?
ja gram, a tu link do dawno nie odswiezanego tematu KLIKNIJ
PS. Może ktoś w to gra?
gralem kiedys w managerzone ale nie wciagnal mnie tak bardzo jak hattrick wiec zrezygnowalem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448140 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.