gdybyś był trenerem reprezentacji? - 22/03/2005 21:26
troszeczkę pofantazjujmy-wygryzłeś janasa z roli selekcjonera reprezentacji polski. pzpn daje ci szansę a kibice w ciebie wierzą. na jakich zawodników byś postawił za swojej kadencji? stwórz trzy jedynastki reprezentacji polski w następujących kategoriach: 1-złożona z zawodników występujących tylko w zagranicznych klubach; 2-złożona z zawodników występujących w polskiej lidze; 3-młodzieżowa reprezentacja. no panowie trenerzy do roboty cała polska czeka! ciekawy jestem co zaproponujecie.
Po tygodniu zwołałbym konferencję prasową na której oznajmiłbym, że po szczegółowych analizach zawodników polskich nie jestem w stanie zestawić nawet podstawowej jedenastki która mogłby godnie reprezentować nasz kraj, z bardzo prozaicznego powodu... tylko kilku się nadeje a to za mało. I w tym miejscu złożyłbym dymisję.
Oczywiście nie zapomniałbym pobrać wszystkich przysługujących mi wynagrodzeń
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
ty wez sobie odpusc juz takie komentarze ? a moze zal ci dupe sciska ze sam nie mozesz niczego madrego wymyslic ? jak ci sie nie podoba to nie komentuj , nie czytaj tylko wysil szare komorki i zaloz swoj "mądry" temat...
Dudek
(od prawej)Żewłakow-Głowacki-Bąk-Dudka
Karwan-Szymkowiak-Sobolewski-Krzynówek
Żuraw-Franek
ps. to czy temat jest dobry i sie nadaje ocenia słuzby pożadkowe
a reszcie proponuje nie wpisywac sie poraz kolejny głupi temat... bo mnie rozbrajacie..
Obrona od lewej:
Kiełbowicz-Bąk-Lewandowski-Baszczyński
pomoc od lewej:
Krzynówek-Szymkowiak-Mila (z zadaniami defensywnymi) - Smolarek
Żurawski - Frankowski
Mam kłopot z pomocnikiem spełniającym zadania defensywne bo z moich dwóch kandydatów jeden jest kompletnie bez formy a drugi dopiero co wrócił po długiej kontuzji
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: gdybyś był trenerem reprezentacji? - 18/07/2006 12:26
Dudka cienki jest. drewno takie - zero dryblingu, szybkosci,opanowania. Janas powiedział ,ze moze on grac na lewej stronie , na prawej i w srodku. ale co z tego, przeciez kazdy boczny obronca radzi sobie z obu stron nie zaleznie z ktorej nogi kopie.
Odp: gdybyś był trenerem reprezentacji? - 18/07/2006 12:44
Boruc (Kuszczak) - Baszczynski, Julcimar - jak otrzyma obywatelstwo, Jop, Garncarczyk, Smolarek, Burkhardt, Kaźmierczak (?) - nie mamy defensywnego pomocnika, Krzynowek, Zurawski, Jelen.
Uwazam, ze trzeba postawic na nowych zawodnikow, przede wszystkim młodych i jezeli nie przebrniemy przez eliminacje do ME to dac im dalej szanse, aby nabrali doswiadczenia i zagrania.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
A w ataku Podoslki i Klose... oni juz nie zagraja dla nas, mozna grac tylko w jednej reprezentacji. A przesuwanie Baszczynskiego na lewa, pamietajac jak kiedys Smuda go ustawial na lewej obronie, i stawianie Olego w srodku pomocy to pomysly wyjatkowo glupie.
Sklad na eliminacje to wielka zagadka, bo u Leo nie beda grali za zaslugi tylko za forme... jednak mamy male pole manewru i pewnie bedzie to wygladac jakos tak:
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437151 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.