Placek miesiaca :) - 17/03/2005 13:16
Vasyl zaginal, wiec ja zakladam Glosujemy do konca marca Wskazujemy 3 osoby: miejsce 1 (10punktow), miejsce 2 (5 punktow), miejsce 3 (3 punkty). 1 kwietnia poznamy laureatow
Odp: Placek miesiaca :) - 17/03/2005 13:39
W sumie moge zagłosować: osobiście czy ta osoba jest "plackiem" to nie wiem bo jej nie znam ale głosuje bo jest na forum od bodajże 28 dni a już zdążyła zrobić niezłe zamieszanie z "dziwnymi" tematami - Mario74 drugi skromny typ to Portowiec 1986 (błysnął w ostatnich dniach) no i niejaki kijevo (też potrafi błysnąć inteligencją aczkolwiek teraz troche ucichł)
Ostatnio edytowany przez: Łabek, 17 marca 2005, 13:46 [1 raz(y)]
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
a wg ciebie jakie to są dziwne tematy? jak ci się nie podobają to po co się wpisujesz.? i czym zrobiłem zamieszanie? czekam aż ty napiszesz mniej dziwny temat. narka
W sumie moge zagłosować: osobiście czy ta osoba jest "plackiem" to nie wiem bo jej nie znam ale głosuje bo jest na forum od bodajże 28 dni a już zdążyła zrobić niezłe zamieszanie z "dziwnymi" tematami - Mario74 drugi skromny typ to Portowiec 1986 (błysnął w ostatnich dniach) no i niejaki kijevo (też potrafi błysnąć inteligencją aczkolwiek teraz troche ucichł)
jakoś Łabek Twoja argumentacja mnie nie przekonuje
co do Mario74 sam fakt, że jest nowy i jeszcze się nie zaklimatyzował i zakłada tematy dość specyficznego rodzaju, w których widać krytykę trenerów, piłkarzy itd. stawia to go w rzędzie zakładacza dziwnych tematów??
po założeniu 4 (słownie czterech) tematów odrazu wybija się na czołówkę??
tematów, które w większości (3) cieszą się dość sporym powodzeniem
co dziwne z tego co wiem tylko 1 jego temat został usunięty całkowicie
co do reszty się nie wypowiadam, choć kijevo nie raz był poprawiany przez Patyka co do treści wpisywanych komentarzy, efekt chyba to przyniosło
tak czy inaczej dzięki nowemu forum (dzięki Mq) reszta elementów nieporządanych został wyeliminowa, spora część dożywotnio
Mario74 tak czy inaczej został poinstruowany co do zasad panujących na forum, co z pewnością przełoży się na spokój
a teraz co do tematu, swoich typów nie mam, bo pilnujemy porządku na bieżąco, sensu i jakości wypowiedzi nie oceniam w takich kryteriach żeby kogoś od razu typować na "placka", ale byli byli dużo gorsi
W sumie moge zagłosować: osobiście czy ta osoba jest "plackiem" to nie wiem bo jej nie znam ale głosuje bo jest na forum od bodajże 28 dni a już zdążyła zrobić niezłe zamieszanie z "dziwnymi" tematami - Mario74
a wg ciebie jakie to są dziwne tematy? jak ci się nie podobają to po co się wpisujesz.? i czym zrobiłem zamieszanie? czekam aż ty napiszesz mniej dziwny temat. narka
wypowiedz nie na temat
wg Ty jestes plackiem miesiaca !!!!
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
Odp: Placek miesiaca :) - 17/03/2005 14:22
a tak poza tym 74 przy nicku Mario74 to jego wiek (pff edit 14.45 rocznik)
ja wiem, kto się pod nim ukrywa, ale nie zdradze starsi go z pewnością mogli by skojarzyć
nie oceniaj nikogo chłopcze.
1.popatrz na siebie
2.puknij sie chłopcze
3.daj sobie na luz
4.przestrzegaj tych zasad
Odp: Placek miesiaca :) - 17/03/2005 14:34
byl taki typek co zakladal tematy z cyklu: najlepszy, najgorszy: trener, obcokrajowiec itp itd ale nie pamietam jak sie zwal. w kazdym razie dla niego 10 pkt i to bedzie jedyna nominacja w sumie
a co do Portowca1986 i innych co sie cisnieniuja strasznie ze na nich zaglosowal ktos to wyluzujcie troche. temat jest na faze zrobiony i kazdy ma prawo zaglosowac na kogo chce i to nie jest powod zeby kogos zjebac za to i odrazu komentowac
a wlasnie BarcisH - Twoja wypowiedz za to byla bardzo na temat
Odp: Placek miesiaca :) - 17/03/2005 14:47
Dla mnie wy wszyscy jestescie plackami ja tez ale pominmy a tak serio to wszyscy ci co sie zarejestruja i zasmiecaja serv ^^ tez ludzie co zarejstruja sie zeby podokuczac "POGON to... (sami sie domyslcie bo ja nie bede pisal ) A z tych co odwiedzaja to chyba nikt az tak nie pokazuje sie ze strony placka ;p
nie oceniaj nikogo chłopcze.
1.popatrz na siebie
2.puknij sie chłopcze
3.daj sobie na luz
4.przestrzegaj tych zasad
Postąpie wg instrukcji obiecuje... tak czujem że temat wzbudzi wiele kontrowersji hihi bez ciśnień a co do Mario74 to tak jak wspomniałem wczesniej nie kwalifikuje go jako "placka" ani nic w tym stylu poprostu utkwiły mi w pamieci jego tematy jestem w stanie cofnąć ten typ, pozostałe utrzymuje
a co do Portowca1986 i innych co sie cisnieniuja strasznie ze na nich zaglosowal ktos to wyluzujcie troche. temat jest na faze zrobiony i kazdy ma prawo zaglosowac na kogo chce i to nie jest powod zeby kogos zjebac za to i odrazu komentowac
Polecam to jako ogólny komentarz do tego tematu
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Placek miesiaca :) - 17/03/2005 17:14
Jak dla mnie temat powinien się nazywać "Pokemon miesiąca" . Chyba lepiej by to brzmiało... Głosu nie oddam na nikogo bo nikogo pokroju Masełka aktualnie na forum chyba nie ma
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Jak dla mnie temat powinien się nazywać "Pokemon miesiąca" . Chyba lepiej by to brzmiało... Głosu nie oddam na nikogo bo nikogo pokroju Masełka aktualnie na forum chyba nie ma
Ukrywa sie pod nickeim ZIOMEK.. Inna sprawa ze nie zalogowal sie na tego nicka 3 miesiace.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458164 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.