Bluzy,koszulki, polo - 03/02/2005 10:32
Poszukuje chętnych na bluzy, koszulki i polówki z niewielkim haftowanym herbem na lewej piersi. Im wiecej chętnych tym koszty zrobienia takiej odziezy będą tańsze. Zainteresowanych proszę o kontakt pod meilem [email protected]
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 03/02/2005 13:12
No przecież że nie herbem Interu Mediolan.Chyba to oczywiste jakim. ale dla tych niezbyt ogarniających sprawę Z HERBEM POGONI SZCZECIN. A jeśli chodzi o MW to jeśli są zainteresowani to na pewno sami dadzą znak życia
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 03/02/2005 15:18
pamietam ze kiedys taka akcja juz byla ze koszulki takie meczowe jeszcze gondorowskie kupowalismy z 12 numerem. pewien gosc bodajze Łukasz dal ogloszenie na v.pl'ce, zebral duzo chetnych, zalatwil jakos z TICO i byly koszulki ladne do dzisiaj mam i jestem zadowolony. i tam problemow nie bylo zadnych z logo klubu czy cos, nie wiem czy to zalatwione jakos bylo czy co. jego byscie sie musieli zapytac a wstepne zainteresowanie tez wyrazam. tylko ceny przede wszystkim musza byc mi znane
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
gowno a nie do zablokowania...internet chyba Ci nie sluzy...
Patyk nie ciśnieniuj się bo stres szkodzi urodzie
Spoko...dzis sie rozcisnieniuje .. a taka rekacja,bo POGON TO MY!!!I to sa NASZE BARWY,NASZ HERB i w ogole
no jasne tylko nie chciałem zeby zalozyciel tamatu miał kłopoty z tego powodu wymienionego wyzej
Pozdro
jaka cena dowiemy sie? bo wstepnie jestem zainteresowany
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 04/02/2005 00:52
Myślałem o zrobieniu ciuchów tylko z niewielkim herbem na lewej piersi (taki 3 na 5 cm) i nic więcej.Dużo już jest takich ciuchów gdzie jest pełno napisów.Ale chodzi o taki niewielki-wiele osób takiego napewno poszukuje.Jeśli jednak uważacie, że powinnismy zrobić inne to proszę o wzory.Przedstawiajcie je tu.
Również jakość tych ciuchów jest dla mnie (jak dla wielu z Was) ważna.Przedstawiajcie propozycje.
Poz tym jesli jesteście zainteresowani to piszcie na co konkretnie (bluza, bluza z kapturem,koszulka,polówka)
Myślałem o zrobieniu ciuchów tylko z niewielkim herbem na lewej piersi (taki 3 na 5 cm) i nic więcej.Dużo już jest takich ciuchów gdzie jest pełno napisów.Ale chodzi o taki niewielki-wiele osób takiego napewno poszukuje.Jeśli jednak uważacie, że powinnismy zrobić inne to proszę o wzory.Przedstawiajcie je tu.
Również jakość tych ciuchów jest dla mnie (jak dla wielu z Was) ważna.Przedstawiajcie propozycje.
Poz tym jesli jesteście zainteresowani to piszcie na co konkretnie (bluza, bluza z kapturem,koszulka,polówka)
Zgodze się z tobą, fakt jest taki że ja lubie na codzień biegać ubrany w barwy nasze ukochane ale praca i zajmowane stanowisko nie dopuszczają zbyt dużego luzu w kwesti stroju, i trzeba przyznać ze brakuje ubrań z małym herbem albo coś w tym stylu, też jestem zainteresowany
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362952 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.