WOSP - 09/01/2005 12:56
zaczela sie kolejna wielka narodowa zrzutka w ostatnim czasie tez dalo sie zauwazyc wielka nagonke na owsiaka prowadzona przez kosciol... jeszcze raz sprawdzilo sie ze "kosciół nie lubi konkurencji"
PS> pytanie mam... na ktora jest dzis łona na wałach??
Odp: WOSP - 09/01/2005 13:27
W niedzielę 9 stycznia odbędzie się trzynasty finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Wzorem lat minionych, także w tym roku w orkiestrze zagrają piłkarze Pogoni. Około 19.30 Portowcy przybędą na Wały Chrobrego i ze swoimi fanami spotkają się przy statku Ładoga. Do wielkiej zbiórki pieniędzy zapraszamy także wszystkich kibiców portowej drużyny. Wszyscy przychodzimy ubrani w stroje i barwy klubowe a, trzydziestu najlepiej prezentujących się fanów będzie miało zaszczyt wspólnie z piłkarzami Pogońi wypłynąć w "orkiestrowy rejs", podczas tradycyjnego "światełka do nieba". Serdecznie zapraszamy całą "pogoniarską rodzinę".
a ja nie trawię całej tej WOŚP i całego tego owsiaka :/ złodziejstwo i krętactwo ...
Przypomina mi się zbiórka na oprawy
Jakby nie było, nikt znacząco nie zbiednieje jeśli wrzuci drobne na WOSP, a badz co badz sprzety itd, pomoc jest realizowana, wiec ja jestem jak najbardziej za ta akcja. Widzieliscie baner reklamowy na miescie WOSP? Jak to mozliwe? I tyle w temacie.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
a ja nie trawię całej tej WOŚP i całego tego owsiaka :/ złodziejstwo i krętactwo ...
a ja się z Tobą nie zgodzę że to złodziejstwo i krętactwo bo na odziale na którym pracuję jest wiele sprzętu zakupionego przez WOŚP i gdyby nie pieniądze od Owsiaka wiele dzieci by umarło pozatym dzieki inkubatorowi z WOŚP żyje moje dziecko więc zastanów się zanim cos napiszesz
Przypomina mi się zbiórka na oprawy
Jakby nie było, nikt znacząco nie zbiednieje jeśli wrzuci drobne na WOSP, a badz co badz sprzety itd, pomoc jest realizowana, wiec ja jestem jak najbardziej za ta akcja. Widzieliscie baner reklamowy na miescie WOSP? Jak to mozliwe? I tyle w temacie.
odsetki od lokat
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
nie zupełnie jak ze zbiórką na oprawe. W momenci gdy zbierana jest kasa bez "zbędnej oprawy" to wtedy wiem, ze to co dam idzie na ten cel na który wpłaciłem. Gdyby Wielka Orkiestra ograniczyła się tylko do zbierania kasy, a nie koncertów i innych pokazów to byłby za... tylko, żę za te pokazy trzeba zapłącić ...
DO Moniki -> to jest moje zdanie, uwazam ze gdyby nie cała ta śmieszna oprawa zgromadzono by jeszcze wiecej kasy....
Gdyby nie te koncerty i inne pokazy, uzbieranych pieniądzy byłoby sporo mniej.. W takich miejscach zbiera sie mnostwo ludzi, jest do dobra okazja aby zbierac tam na WOSP. Inaczej ludzie by w niedziele siedzieli w domach zabici dechami. Taka polityka A czy te koncerty itd, sa oplacane przez WOSP, to nie wiem, wiec sie nie wypowiadam, ale na pewno zespoly wystepujace robia to charytatywnie.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: WOSP - 09/01/2005 17:36
Pozatym dużo artystów gra za darmo lub bierze niskie honoraria czy też osoby postrone sponsorują ze swoich kieszeni koncerty.
Zresztą Owsiak mówił, że 5 % czy 10 % nie pamietam zabierają na organizacje występów.
nie zupełnie jak ze zbiórką na oprawe. W momenci gdy zbierana jest kasa bez "zbędnej oprawy" to wtedy wiem, ze to co dam idzie na ten cel na który wpłaciłem. Gdyby Wielka Orkiestra ograniczyła się tylko do zbierania kasy, a nie koncertów i innych pokazów to byłby za... tylko, żę za te pokazy trzeba zapłącić ...
DO Moniki -> to jest moje zdanie, uwazam ze gdyby nie cała ta śmieszna oprawa zgromadzono by jeszcze wiecej kasy....
Za duzo sie TV trwam naogladales i nasluchales rydzyka- on jest prawdziwym zlodziejem
Zresztą Owsiak mówił, że 5 % czy 10 % nie pamietam zabierają na organizacje występów.
ale moga sobie to odbic % z kasy [lokaty, bank itp] - dlatego czesto sprzet jest kupowany dopiero po pewnym czasie...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362767 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.