Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wasze kontakty z kibicami innych klubów! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krzysiek PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:07
Do rozpoczecia sezonu jeszcze kupa czasu, dlatego moze kazdy wypisze jakie ma znajomosci z kibicami z innego miasta... albo moze ktoś z waszych znajomych, z rodziny kibicuje innej drużynie. Ja pamiętam kiedy na koloniach spotykało sie ziomków z Poznania albo Krakowa... wtedy jeszcze miałem za mało latek zeby na to jakoś reagowac i kompletnie nie zwracałem na to uwagi. Obecnie nie znam poza przyjaciółmi z Warszawy kibiców innych zespołów!!! :)

Good night left side !
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:10
kibic Lecha w klasie, znajomy z Łodzi no i przyjaciele ze sto(L)icy...

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 8018 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:18
Znajomy w łodzi , rodzinka z W-wy i rodzinka z Gdyni

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Slim
Kibic
Na forum od 8429 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:20
znajomi z wawy, znajomy z poznania i rodzinak z gdyni

kijevo
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:21
mam kumpli na całym świecie i nie moge patrzeć na to czy są z Poznania, Roterdamu czy Marsylii bo inaczej nie zrobiłbym z nimi interesów:D

Gucio
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:27
Ogółem to mam wielu ziomków,którzy kibicują innym klubą,ale w większej ilosci to Łódź,Wrocław,Wawa ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
x-pack
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:29
Rodzina w Warszawie !! Łodzi mój dziadek Kibicuje Widzewowi !! no i mój kuzyn z Hamburga wymieniamy się pamiatkami (szaliki,odzanki itp)

Szczecińska albo Zadna
kijevo
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 08/01/2005 22:33

X-PACK napisał:  
Rodzina w Warszawie !! Łodzi mój dziadek Kibicuje Widzewowi !! no i mój kuzyn z Hamburga wymieniamy się pamiatkami (szaliki,odzanki itp)

odezwij sie na gg 3996648

stahu
Kibic
Na forum od 8209 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 01:01
znajomy w Chorzowie Bielsko Białej rodzinka w Krakowie

sołtys
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:30
mieszkalem w gdyni troche rodziny tez tam jest i w warszawie takze mieszkalem i mam tam dziadkow !!!

borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:40
Ja znam kibicow Arki Gdynia, Odry Opole(pozdro Turbo Ziomale:D ), Łksu, HSV i Broendby...znalazla by sie jeszcze Pogon Olesnica:)..Oj..troche trzeba by bylo poszperac..

Ostatnio edytowany przez: borsuk, 10 stycznia 2005, 18:13 [1 raz(y)]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
KOSA
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:43
Mieszkam w Wielkopolsce dookoła sam Lech. Mój brat jest fanatykiem kolejorza. Nie raz na Twardowskiego byliśmy po przeciwnej stronie barykady.Jest tu trochę Legionistów ale boją się afiszować. Ja nie mam z tym problemów, lokalny układ.

Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
Łabek
Kibic
Na forum od 8095 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 10:53
Dość spora rodzina w Warszawie (L) , dalekie kuzynostwo fanatycy Górnika Zabrze - nie utrzymuje bliskiego kontaktu :P , znajomi w Bielsku Białej, Kołobrzegu, Rotterdamie ;)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
...
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 11:23
Rodzinka w Wawie, jeszcze Bydgoszcz i Czestochowa :P (wujas kiedys mial epizod w Rakowie ;) )

Ziomall
Kibic
Na forum od 8228 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 12:10
Utrzymuje kontakt z kibicami Kotwicy Kolobrzeg:) Mialem okazje spedzic sylwestra w ich gornie i bylo zajebiscie.Do tego grona moge dodac chlopakow z MKS Karlino wporzo ziomki:)
Wszyscy oni oczywiscie aktywnie uczestnicza w zyciu kibicowskich swoich klubow:)
Pozdro dla chlopakow--------> do zoabczenia juz niebawem:)

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
max_dal
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 12:41
Znam kolesi z Gdańska, kibicują Lechii ale na żużlu:P i kolesie we wrocławiu chociaż pewnie coś by się jeszcze znalazło

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
-PaveL-
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 15:40
Heh pamietam jak kiedys na wakacjach spotkalem dziadka tak powyzej 70-tki. Dodatkowo on byl Austriakiem. A jednak jakos sie dogadalismy - on po angilelsku zachwalal swoj Rapd, a ja opowiadalem mu o Pogoni i o sytuacji w lidze (wtedy zajmowalismy 13 miejsce w lidze). Normalnie to bym z nim nie nawijal ale wypadalo, bo mial fajna wnuczke:P

To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 15:44
Rybak Trzebież, Ina Goleniów, nawet Lech Poznań, a jakis czas temu Chelsea i Glasgow Rangers (poleciał tam nawet szal Pogoni) oraz parę innych klubów z Zachodniej Europy buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
jns
Kibic
Na forum od 7772 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 20:34
Szczególne kontakty łacza mnie z Małopolska (Krakow,Tarnow)buhaha,tam znajduje sie spora czesc mojej rodzinki.Znalazloby sie jeszcze cos w Hamburgu,Poznaniu i oczywiscie w Wawie
pozdro!

Pitek
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 09/01/2005 21:41
Ja znam kibicow Dyskobolii i Stomilu Olsztyn-kuzyn, Borusii Dortmund , i moja kuzynka kibicuje ale drużynie hokejowej Wojas Podhale no i oczywiscie chłopaki z Warszawy.

Ostatnio edytowany przez: Pitek, 9 stycznia 2005, 21:49 [1 raz(y)]

Live free or die
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468212 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005