Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 12/12/2004 16:57
tez sie dolaczam do zyczen, do tego duzo zdrowia w nadchodzacym roku, jak najwyzszej lokaty dla Pogoni na koniec rundy wiosennej, zebysmy mieli jak najwiecej okazji do pomeczowego swietowania, Pucharu Polski no i dla wszystkich studentow pomyslnego zdania sesji na koniec stycznia, ktory nieuchoronnie sie zbliza. zebyscie mieli tyle samozaparcia zeby tych gowien sie nauczyc i pomyslnie to zaliczyc 4 x Z: zakuc, zaliczyc, zapomniec, zalac tego wam zycze a sam chyba wysiadam bo nie daje rady...
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 18/12/2004 23:07
wszytskiego naj naj naj .. zdania matury , ladnych dziewczyn bogatego mikolaja ble ble ... niech POGON pokarze na co ja stac i niech przetrwa z kibicami wszytskie lata - na dobre - i na zle
WESOLYCH SWIAT
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 19/12/2004 00:01
a ja życzę nam przede wszystkim SPOKOJNYCH Świąt Bożego Narodzenia i równie SPOKOJNEGO Roku 2005, żebyśmy nie musieli już więcej ciśnieniować się fochami (decyzjami) Ptaków
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 19/12/2004 20:46
ja to takie bardziej Sylwestrowe... W Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 52 tygodni szczęścia, 8760 godzin miłości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspaniałego seksu.
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 20/12/2004 18:02
Ja życze wszystkim zeby rok 2005 byl lepszy od tego, spełnienia WSZYSTKICH mażeń, duzo duzo powodów do radości i wystrzałowego :> sylwestra
wszystkiego naj dla forumowej rodziny
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362631 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.