Pogoń w FM 2005-Nowe Update już jest !!!! - 03/12/2004 16:24
Niestety musze potwierdzić słowa Wareza- nie będzie juniorów w Pogoni ..... itd. w updacie Robiego Robsona . Wobec tego zastanawiam się czy naprawde nie warto robić kolejnego update dla kibiców Pogoni , oraz uaktualniając przy tym największe błędy w Polskiej lidze i najważniejsze transfery na świecie. Chcę poznać waszą opinie
Ostatnio edytowany przez: MN, 4 marca 2005, 21:11 [4 raz(y)]
No przemyślałem to ale nie wyraził zgody. Dlaetego chce poznać opinie osób z forum, czy jest sens wogóle robić takie update skoro więcej osób np. wyrazi że chce grać w update Robiego .
Ej kolego bez przesady. Szukasz dziury w całym, to chyba dobrze ze koleś chce się poświęcić prawda ?? Pisanie ze d'alessandro zaklada bezmyslnie temat to przezywanie innego uzytkownika, a co sie za tym wiaze, jak by sie przyczepic to ostrzezenie. ,,jak baba do dziada" hehe. D'alessandro ile musisz dostać tzw.dobrych opini eby zrobić te update ?? Zaczołeś ju ??
Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 04/12/2004 22:22
czesc wam wszystkim jestem tu nowy i jestem wielkim fanem zarowno Fm-a jak i Pogoni. Chlopaki nie przesadzajcie,bardzo dobrze ze robi. d'alessandro prosze zrob update jak najszybciej i daj prawidlowy nick do pierwszego update bo nie chce mi sie grac tym beznadziejnym składem z najlepszym terleckim .Dzięki
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458115 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.