update Pogoni do Fm 2005 - 13/11/2004 21:20
Witam wszystkich !!
Obiecałem że zrobie i zrobiłem . To tak:
-dodałem dużo nowych zawodników: m.in Dymek, Kamrowski, Bejnierowicz, Sliwinski, Kowal, Norsesowicz, Silvera, Chwalek, Liszczak, Snieg, A.Celeban,
-zmieniłem niektóre umjejętności: m.in Pilarzowi, Kaźmierczakowi
-transfery tzn. Probierz.
-zmniejszyłem budżet
-dodałem osoby do sztabu szkoleniowego- Panik, Stępiński
Wiem że nie poprawiłem wszystkich błędów, jeżeli czasu pozwoli to będe się starał poprawić je w kolejnych wersjach
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 13/11/2004 21:25
Super ze siępostarałes ale postaraj się jeszcze o to zeby mozna było sciagnąc>napisz ile to zajmuje to wsawi się gdzies w porządne miesjce,np torrent albo inny pewny serwewr
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 13/11/2004 21:27
no wiec przyznaje oficjalnie ze mylylem sie update nie sciagam poczekam na update robiego robsona ale piona dla ciebie za starania (usuneles trenerom profil player?? )
32 Mg, jak to nie można ściągnąć. Wchodzisz na to i naciskasz prawy przycisk myszy i "zapisz element docelowy jako " mi noramalnie ściągneło Zaraz sprawdze jeszcze raz
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 13/11/2004 21:32
no masz rację,dopiero teraz zobaczyłem ze wina leży po mojej stronie.No ale i tak pomyśl o rozpowszechnieniu tego na cały świat
A na robiego to poczekamy jeszcze długo,bo dpoiero zbiera informacje na temat zmian ...
Jak realizm to realizm ale tego mniejszego budzetu to mi szkoda
Ostatnio edytowany przez: Plum, 13 listopada 2004, 21:38 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
W tym updacie zawarłem tylko zmiany/poprawki Pogoni, myśle że zawiera zbyt mało zmian aby rozpowszechniać je po za forum Pogononline
P.S Na tym edytorze strasznie ciężko się pracuje Strasznie wolno przeskakuje mi ze składów klubu np na jego finanse, a jak naciskałem na dodanie zawodnika to musiałem czekać ponad minute zanim się pojawi. Mam nadzieje że będzie inny edytor
Super ze siępostarałes ale postaraj się jeszcze o to zeby mozna było sciagnąc>napisz ile to zajmuje to wsawi się gdzies w porządne miesjce,np torrent albo inny pewny serwewr
32 Mg, jak to nie można ściągnąć. Wchodzisz na to i naciskasz prawy przycisk myszy i "zapisz element docelowy jako " mi noramalnie ściągneło Zaraz sprawdze jeszcze raz
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 14/11/2004 14:39
Obecnie wspolpracuje z Robim ( szczegolnie jesli chodzi o nasza Pogon ). Zapewniam ze w tym paczu bedzie bardzo realistyczna Pogon. Szczegoly juz wkrotce
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 14/11/2004 18:23
Obecnie próbuje ujmieścić update na innej sronce, ale mam problemy bo nie mam odpowiedniego serwera..... Kl@nu jak możesz to spróbuj je zamieścić gdzieś
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442291 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.