Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Koncert ZiPow w Fabryce << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7963 dni

**

Koncert ZiPow w Fabryce - 06/11/2004 12:24
Zapowiada sie najlepszy koncert od kilku lat :) ktos sie wybiera ??

POGOŃ SZCZECIN!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 06/11/2004 14:15
oczywiscie ide, bez kitu to będzie jeden z lepszych koncertów, ale BOTY i Łona (pozdro dla Mesa) też były zajebiste:)

Na zawsze Pogoń
tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 06/11/2004 17:56
najlepszy koncert tego roku to byl 29 października na SDSie:D:D:D;) ale to troche inne klimaty byly:)

100% PD
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 07/11/2004 10:24
Zipy, Zipami....ja bym sie najchetniej na Soundkaila przeszedl....ale coz..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 08/11/2004 16:09
A teraz już po koncercie powiem wam, że spodziewałem się czegoś więcej. Prawda jest taka, że Fabryka się nie nadaje na takie imprezy...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 08/11/2004 17:38

mem napisał:  
A teraz już po koncercie powiem wam, że spodziewałem się czegoś więcej. Prawda jest taka, że Fabryka się nie nadaje na takie imprezy...

masz racje, też spodziewałem się czegos wiecej, a co do fabryki to też sądze że sie nie nadaje, za mały lokal ( nie ma to jak sławek:)) ale melanz był mistrzowski ;]

Na zawsze Pogoń
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 08/11/2004 18:20
Uprzejmie prosze o zablokowanie tego tematu:) Bo jak cokolwiek slysze na temat tego koncertu to mam ochote sie pociac:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
BINDA
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 10/11/2004 14:04
Podobno straszna stypa była i to jeszcze na dodatek warta 25pln szczerze? z miłą chęcią wrzuciłbym te pieniądze do puszki przeznaczonej na oprawy, przed pójściem tam moglibyście o tym pomysleć pozdro

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Borys
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Koncert ZiPow w Fabryce - 10/11/2004 15:44
Jak dla mnie było zajebiscie . Soundkail dał pokaz swoich umiejętności , WWO stała forma , Hemp Gru zapodało pare starych dobrych kawałków Molesty no i oczywiście nie zabrakło pare kawałków z nowego "Klucza" . Ogólnie nie żałuje wydanych 25 zł.
Jedyne na czym sie zawiodłem to "Fabryka" , ten lokal wygląda jakby ktoś go se w mieszkaniu urządził(plus szatnie za 2 zł kwasny )... Zdecydowanie za mały lokal jak na takie imprezy , jedynie nagłośnienie mają dobre .

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772473377 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005