| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
FM 2005 - 02/10/2004 08:50
Witam wszystkich
Jestem reascheram Pogoni Szczecin w tym sezonie (to znaczy jestem za nią odpowiedzialny). Jezeli macie jakies pytania dotyczace skladu Pogońi lub co kolwieg innego o FM 2005 moge tutaj udzielic odpowiedzi na wasze pytania.
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:04
Jacy zawodnicy są tzw. Gwazdami drużyny ?
Kiedy Polska premiera i kiedy wychodzi Polska wersja jezykowa.
Jeszcze jedno pytanko ile Lig, jak mozna wiedzieć to jakie ? I czy są znowu dwie Polskie ?
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:08
Premiera bedzie na pocztku grudnia lub na koncu listopada. Polska wersja niecaly miesiac po premierze. Tzn na swieta sie doczekasz. Nadal sa 2 polskie ligi, bedzie za to znacznie wiecej klubow amatorskich
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:10
> Beda to chyba: Batata, Grzelak i chyba Matlak
a Co z Moskalewiczem ? Millarem i Pilarzem ? 
>No wlasnie z milarem jest duzy problem dlatego napisalem matlaka bo nie wiadomo czy milar wogule bedzie w Pogońi
Ponieważ ?
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:13
Jednak to ze moze niebyc milara to nie moja wina. Ja go nie zrobilem bo to niebyla moja sprawa, powienien go zrobic reascher jego bylego klubu, i go wytransferowac do Pogońi. Jezeli tego nie zrobil to nie bedzie milara.
Jednak jak by go nie bylo obiecuje zrobi update zaraz po premiere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:20
Polako -> Grzelak też napewno, jak by chciało mu się grać to mogło być ciekawe, wiem że potrafi wiecej niż teraz gra.
Zajmujesz się tylko Pogoni czy jeszcze jakimś klubem ? Jak tak to jak Pogoń wygląda na jego tle ? Może wiesz jak wygladaj inne drużyny zrobione przez innych Resercherów (?)
Można wiedzieć jakich zawodników uwzgledniłeś ? Podasz wszystkich ?
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:25
Pogon jest znacznie lepszym klubem niz byla w wersji 03/04. Ja zajmowalem sie tylko Pogońia, z tego co wiem pod wzgledem sum umiejetnosci pilkarze Pogońi sa na 5 miejscu. Teraz nie mam czasu, ale jak bede okolo 12 do wypisze ci wszystkich pilkarzy ktorych zrobilem ok ??.
P>S BUDZET KLUBU UWZGELEDILEM JESZCZE PRZED WSTRZYMANIEM FINANSOWANIA O POLOWE
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 09:33
> Pogon jest znacznie lepszym klubem niz byla w wersji 03/04. Ja zajmowalem sie tylko Pogońia, z tego co wiem pod wzgledem sum umiejetnosci pilkarze Pogońi sa na 5 miejscu. Teraz nie mam czasu, ale jak bede okolo 12 do wypisze ci wszystkich pilkarzy ktorych zrobilem ok ??.
> P>S BUDZET KLUBU UWZGELEDILEM JESZCZE PRZED WSTRZYMANIEM FINANSOWANIA O POLOWE
To czekam.
Pieniądze nie są takie ważne zawsze sie sam czegoś dorobie. Jednak dobrze, że nie uwzględniłeś cieć w budżecie.
A, takie pytanie z ciekawości... kto jest Prezesem Antoś czy Dawid ? 
>a jezeli chodzi o juniorow to chyba Michal Weclaw wyrasta na gwiazde druzyny..
Tak tak wielki talent... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 10:41
Jaka jest pełna nazwa tej gierki? Czuje że to jakiś manager
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 11:29
> A kto spikerem ...czyżby Baranowski
Na poczatku gdy zaczynalem robic Pogoń byla taka opcja: Media Pundit co oznaczalo rzecznik prasowy i wlasnie tam chcialem zrobic barana, ale ostatecznie wycofano ta opcje
|
|
|
|
|
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 11:31
> nie moge doczekac sie tej super gierki!!!Licze ze bedzie duzo lepsza od swojej poprzedniczki i czy w ogole Pogon bedzie jednym z lepszych espolów w EKSTRAKLASIE Chociaz czy wygywasz czy nie.......
Tak jest to juz nie jest zespol ktory walczy o utrzymanie, druzyna jest na tyle mocna ze bedzie mozna wlaczyc sie do walki o mistrzostwo !
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8