| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 29/09/2004 08:19
chcialbym wiedziec jaki trener wedlug was jest najlepszy w polsce temat ten zalozylem potym jak smuda odszedl z cypru a uwazam go za najlepszego trebera i chcialbym zeby przyszedl do Pogońi i razem z baniakiem w timie trenowal Pogoń to bylby tim
|
dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 29/09/2004 10:10
Miałem wielki szacunek dla Janasa za to co razem z Wójcikiem robił w Legii oraz w kadrze olimpijskiej w Barcelonie no i oczywiście za nasze mistrzostwa w latach 90-tych ale ostatnio tracę do Niego szacunek...
Wójcik...dla Mnie nadal pozostaje jednym z najlepszych Polskich trenerów ale nie lubię go za to że jest takim bufonem!
Engel...to samo co Wójcik.
Smuda...po Widzewie nie sprawdził się nigdzie gdzie pracował...dla Mnie to z Niego żaden trener.
Szanowałbym Kubickiego gdyby nie to, że ciągle wystawia do gry beznadziejnego Magierę i Tomka Sokołowskiego ll a trzyma na rezerwie Darka Dudka.
A z nie Polskich to na zawsze Johan Cruyff za Dream Team w Barcelonie i Puchar Mistrzów w 1992r,
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 29/09/2004 10:30
Jak dla mnie najlepszym trenerem Polskim jest Henryk Kasperczak. Idą za nim wyniki aczkolwiek galaktikos ma w swojej drużynie Polskie. Ale prawda jest taka, że w Polsce wygrywa co chce a na arenie międzynarodowej chyba każdy pamięta jak Wisła objeżdzała Schalke Parme itd. Przemawia za nim też jak pracował w Afryce i był selekcjonerem to daleko zaszed łpodajże 4 miejsce w Mistrzostwach Afryki. Kolejnym bardzo dobrym szkoleniowcem w naszej extraklasie jest Werner Liczka. Z Polonią dużo w miare osiągnął a zobaczmy jak teraz gra Górnik Zabrze. Jak narazie czarny koń rozgrywek bo grają naprawde dobrze a w składzie nie mają jakiś wielkich gwiazd. A z młodszych trenerów to widze, że ten Maciej Skorża trener Amici Wronki w miare dobrze ułożył gre Amici bo grają miło dla oka,widowiskowo aczkolwiek mają problem z trafianiem do bramki no ale to inna beczka.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki trener ma wedlug was najwiekszy autorytet w polsce!!! - 29/09/2004 12:28
Smuda raczej nie, Janas na pewno nie teraz - może kiedyś, Kasperczak no cóż z takim składem mozna oczekiwać więcej ale za to Liczka chyba jak na razie wykonuje najlepiej swoją pracę i to z jakimi wynikami(odczuliśmy na własnej skórze)
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|