| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wasze (lub waszych znajomych) najwieksze wpadki ... - 28/09/2004 21:21
Troche betonowy temacik ale co tam !
Zaczne od mojich kolesi !
Po pijaku dorwali sprej (czy jakos tak )i zaczeli się nim bawic po czym jeden wpad na pomysł zeby pomalowac sobie włosy na członku !Pomalowali sobie na srebno ! I teraz nie wiedzą jak to zmyć z skury i włosów(moze ktos im pomoze ??) ! zabili mnie tym !
moja najwieksza wpadka
Gdy miałem 12 lat sąsiadka poprosiła mnie zebym porzyczył jej synkowi ( lat 8 moze 7 ) moje stare kasety z lekcjami j.angileskiego . Miałem balagan w pokoju ( jak zawsze ) i dałem jej zła kasete( dzieciak popłakał sie ja przesłuchał tą kasete ) ! jak sie puźniej okazało były na niej nagrane przekleństwa z filmu pt. "Nic śmiesznego " ! A sąsiedzi uwazali ze byłem grzecznym chłopcem
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasze (lub waszych znajomych) najwieksze wpadki ... - 28/09/2004 22:54
> Po pijaku dorwali sprej (czy jakos tak )i zaczeli się nim bawic po czym jeden wpad na pomysł zeby pomalowac sobie włosy na członku !Pomalowali sobie na srebno ! I teraz nie wiedzą jak to zmyć z skury i włosów(moze ktos im pomoze ??) ! zabili mnie tym !
Włosy moga ściąć bo i tak odrosna a co do członka to nie wiem
|
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasze (lub waszych znajomych) najwieksze wpadki ... - 29/09/2004 11:16
Młody Kanadyjczyk szukał sposobu, by upić się tanim kosztem. Ponieważ nie miał pieniędzy, za które mógłby kupić alkohol, zmieszał benzynę z mlekiem. Nie jest chyba zaskoczeniem, że po tej miksturze zrobiło mu sie niedobrze, i zwymiotował do kominka we własnym domu. Spowodowało to eksplozję i w pożarze domu zginął zarówno on jak i jego siostra.- tegoroczny kandydat do nagrody Darwina
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|