Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Rusza magazyn Ligowy w TVN.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8216 dni

**

Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:26
mimo ze istnieje juz na forum temat o bramkach Pogoni w internecie to uwazam ze ten temat jest dosc wazny zeby byl zalozony osobno!

a wiec tak ja napisano na stronie glownej:

Po czterech latach przerwy kończy się monopol płatnej telewizji Canal+ na pokazywanie goli zdobytych na boiskach ekstraklasy.
W październiku TVN rozpocznie nadawanie ligowego magazynu piłkarskiego. W tym tygodniu poznamy natomiast sponsora strategicznego ligi.
Magazyn piłkarski będzie pojawiał się na antenie w niedzielę wieczorem ok. godz. 19. TVN otrzyma od Canal+ pięciominutowe skróty ze wszystkich spotkań ligowej kolejki.
- Stacja koncernu ITI będzie miała także prawo do pokazywania bramek z wybranych meczów w swoich programach informacyjnych - mówi Andrzej Placzyński z firmy Sport Five, która pośredniczy w sprzedaży praw telewizyjnych do imprez sportowych.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
chcialoby sie powiedziec nareszcie ....ale z drugiej strony troche to martwi ze musialo to tak dlugo trfac (4 lata) przeciez nawet w takich krajach jak Rosja,Czechy stacje publiczne juz od dawna pokazuja ligowe bramki a czasem nawet całe mecze.
Mam nadzieje ze TVN postara sie tez o to zeby ten magazyn byl dobrze zrobiony i ze beda w tygodniu powtorki tego programu.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:40
> chcialoby sie powiedziec nareszcie ....

nareszcie.... huraaaaa:) wkońcu bedzie pożna zobaczyc gole na innych stadionach

Na zawsze Pogoń
km
Kibic
Na forum od 7848 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:45
Ta wiadomosc cieszy...:-) dobre i 5 minut z kazdego meczu ... ciekawe kiedy nadejda takie czasy ze mecz na zywo lub z "poslizgiem" beda mogli ogladac ludzie nieposiadajacy dekoderow itp...:D
"fantazja..." :D:D:D:D

Boberek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:46

> nareszcie.... huraaaaa:) wkońcu bedzie pożna zobaczyc gole na innych stadionach
>

hehe nie tylko z innych stadionow bo z roznych przyczyn czesto nie mozna zobaczyc bramek ktore padaja na wlasnym stadionie jak na meczu z Gks bramka Masternaka :P

Do Maślak : no wlasnie nie wiem jak to rozumiec ale niestety to bedzie chyba tylko 5 minut z calej kolejki...obym sie mylil bo np z niektorych meczow ligowych nie ma tylu wydarzen zeby pokazywac az 5 minut

Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:47
Nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie
W końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu
będzie można zobaczyć jak........... lech dostaje baty buahahahahhaha
No i oczywiście bramki Legii.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:51
no naraszcie jakas dobra wiadomosc :D:D

Pit.
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:54
Chociaż widać duży postęp w negocjacjach między SportFive i TVN, nawet w przybliżeniu podali godzine emisji programu i co w nim bedzie, to ja jestem jak "niewierny Tomasz"...nieuwierze dopóki nie zobacze;):P
Już tyle razy była mowa że "to już" od akurat tej kolejki bedzie można oglądać na TVP albo TVN magazyn z ligi i zawsze było tak, że gówno z tego wyszło...
Chociaż jak widać wszystko jest dogadane, ja wole poczekać w myśli że "nic się nie dzieje" a potem włączając TV - pozytywnie się zaskoczyć niż być zawiedziony tym, że np. pokaża gole ale np. tylko z jednego meczu, albo wogóle [jak to kiedyś miało miejsce w programie "GOL" co kiedyś leciał na TVP2] ...;)

Pozdro;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Zieny
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:10
wreszcie juz sie nie mogłem doczekać a mialo byc juz od Września, tak jak juz ktoś tu napisał nie uwierze dopuki nie zobacze

Łobez zawsze z Pogonią
km
Kibic
Na forum od 7848 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:12
> Do Maślak : no wlasnie nie wiem jak to rozumiec ale niestety to bedzie chyba tylko 5 minut z calej kolejki...obym sie mylil bo np z niektorych meczow ligowych nie ma tylu wydarzen zeby pokazywac az 5 minut
>
>

"Aż 35 minut zajmą same skróty z ligowych spotkań."(onet.pl i nie tylko :P) --> wszystkie mecze z calej kolejki przez 35 min.czyli jak 7 meczy to to na kazdy 5 min ale jak np wisla wygra z lechem 8;0 :D to pokaza bramki i akcje itp to zajmie wiecej min wiec skrot cracovi bedzie krotszy :D

Boberek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:15
ja jeszcze napisze tylko tyle ze cos mi sie wydaje ze ten magzyn bedzie dopiero od nastepnej kolejki bo jesli chodzi o ten tydzien to w programie TVN w niedziele jest tylko magazyn sportowy po Faktach ale o dziwo jest na niego przeznaczone az 10 minut wiec byc moze cos tam juz pokaza....no ale coz nawet jesli to czekalismy juz 4 lata to i jeszcze dwa tygodnie poczekamy ..

Do Piterka : mysle ze tym razem mozna byc pewnym ze takim magazyn sie pojawi bo jesli przywolujesz TVP to na nigdy nie miala podpisanych zadnych umow z firma sport five.

Maślak zwracam honor .....ale zakladajac ten temat na Onet.pl jeszcze go nie bylo

km
Kibic
Na forum od 7848 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:20
> ja jeszcze napisze tylko tyle ze cos mi sie wydaje ze ten magzyn bedzie dopiero od nastepnej kolejki bo jesli chodzi o ten tydzien to w programie TVN w niedziele jest tylko magazyn sportowy po Faktach ale o dziwo jest na niego przeznaczone az 10 minut wiec byc moze cos tam juz pokaza....no ale coz nawet jesli to czekalismy juz 4 lata to i jeszcze dwa tygodnie poczekamy ..
>
ja przeczytalem ze nastepnej kolejki nie pokaza bo czekaja na glownego sponsora ekstraklasy (idea/era) i jak juz bedzie decyzja kto jest sponsorem to zaczna puszczac ten magazyn...a ta decyzja bedzie podjeta podobno w przeciagu tygodnia wiec...owy magazyn pokaze 9 kolejke NAPEWnO :D:-)

Boberek : spoko :-)

christoph
Kibic
Na forum od 8522 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:27
Oby tak się stało ale uwierzę jak zobaczę...w sierpniu słyszałem, że od września napewno juz będzie.....

Dziękuję :)
BINDA
Kibic
Na forum od 7721 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:28
dobrze że w końcu w publicznej telewizji ukaze sie taki magazyn, szkoda że dopiero w połowie października.

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:30
no to zajebiscie!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
--
Kibic
Na forum od 8656 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:36
Tylko przydaliby sie TVNowi jeszcze jacyś dobrzy komentatorzy !

Zieny
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:59
> dobrze że w końcu w publicznej telewizji ukaze sie taki magazyn, szkoda że dopiero w połowie października.

to TVN jest publiczna pierwsze słysze, chyba w telewizj niekodowanej to tak bo w naszym kraju publiczna to tylko tvp1, tvp2 i tvp3

Łobez zawsze z Pogonią
NASZA POGON NAJLEPSZA W POLSCE JEST
Kibic
Na forum od 7754 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 16:10
Ludzie a nieopłaca sie palcić te 29 zł za canal+ i spokojnie sobie mecze ogladac ja tak zrobilem i jestem zadowolnoy :)

VT
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 16:31
> Ludzie a nieopłaca sie palcić te 29 zł za canal+ i spokojnie sobie mecze ogladac ja tak zrobilem i jestem zadowolnoy :)

No ba pełna kulturka jest , 3 mecz (najczęściej ;) ) ligi polskiej w weekend +2 magazyny Liga+ i Liga+extra no i w tygodniu klub kibica czyli wszystkie mecze i do tego można dodać jeszcze Premiership, Primera Division, Seria A i Ligue1 tak więc oferta jest korzystna . Z drugiej strony bardzo dobrze ,że w TVN'ie bedzie można obejżeć brameczki , tylko oby nie był to magazyn w stylu takim jaki był kiedyś na 2 .......

:
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 17:37
jezlei zobacze - uwierze... Program mial byc od 3 kolejki przed nami 8 i nic...tak jak pisalem zobacze bramki wtedy bede happy

MW'03
kijevo
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 17:42
> > Ludzie a nieopłaca sie palcić te 29 zł za canal+ i spokojnie sobie mecze ogladac ja tak zrobilem i jestem zadowolnoy :)
>
>
> No ba pełna kulturka jest , 3 mecz (najczęściej ;) ) ligi polskiej w weekend +2 magazyny Liga+ i Liga+extra no i w tygodniu klub kibica czyli wszystkie mecze i do tego można dodać jeszcze Premiership, Primera Division, Seria A i Ligue1 tak więc oferta jest korzystna . Z drugiej strony bardzo dobrze ,że w TVN'ie bedzie można obejżeć brameczki , tylko oby nie był to magazyn w stylu takim jaki był kiedyś na 2 .......

o ile wiem to najtanszy abonament w cyfrze+ w którym jest c+ to 69 zł wiec jak 29??:P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437348 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005