| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:26
mimo ze istnieje juz na forum temat o bramkach Pogoni w internecie to uwazam ze ten temat jest dosc wazny zeby byl zalozony osobno!
a wiec tak ja napisano na stronie glownej:
Po czterech latach przerwy kończy się monopol płatnej telewizji Canal+ na pokazywanie goli zdobytych na boiskach ekstraklasy.
W październiku TVN rozpocznie nadawanie ligowego magazynu piłkarskiego. W tym tygodniu poznamy natomiast sponsora strategicznego ligi.
Magazyn piłkarski będzie pojawiał się na antenie w niedzielę wieczorem ok. godz. 19. TVN otrzyma od Canal+ pięciominutowe skróty ze wszystkich spotkań ligowej kolejki.
- Stacja koncernu ITI będzie miała także prawo do pokazywania bramek z wybranych meczów w swoich programach informacyjnych - mówi Andrzej Placzyński z firmy Sport Five, która pośredniczy w sprzedaży praw telewizyjnych do imprez sportowych.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
chcialoby sie powiedziec nareszcie ....ale z drugiej strony troche to martwi ze musialo to tak dlugo trfac (4 lata) przeciez nawet w takich krajach jak Rosja,Czechy stacje publiczne juz od dawna pokazuja ligowe bramki a czasem nawet całe mecze.
Mam nadzieje ze TVN postara sie tez o to zeby ten magazyn byl dobrze zrobiony i ze beda w tygodniu powtorki tego programu.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:46
> nareszcie.... huraaaaa wkońcu bedzie pożna zobaczyc gole na innych stadionach
>
hehe nie tylko z innych stadionow bo z roznych przyczyn czesto nie mozna zobaczyc bramek ktore padaja na wlasnym stadionie jak na meczu z Gks bramka Masternaka 
Do Maślak : no wlasnie nie wiem jak to rozumiec ale niestety to bedzie chyba tylko 5 minut z calej kolejki...obym sie mylil bo np z niektorych meczow ligowych nie ma tylu wydarzen zeby pokazywac az 5 minut
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:47
Nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie, nareszcie
W końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu, w końcu
będzie można zobaczyć jak........... lech dostaje baty buahahahahhaha
No i oczywiście bramki Legii.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 14:54
Chociaż widać duży postęp w negocjacjach między SportFive i TVN, nawet w przybliżeniu podali godzine emisji programu i co w nim bedzie, to ja jestem jak "niewierny Tomasz"...nieuwierze dopóki nie zobacze 
Już tyle razy była mowa że "to już" od akurat tej kolejki bedzie można oglądać na TVP albo TVN magazyn z ligi i zawsze było tak, że gówno z tego wyszło...
Chociaż jak widać wszystko jest dogadane, ja wole poczekać w myśli że "nic się nie dzieje" a potem włączając TV - pozytywnie się zaskoczyć niż być zawiedziony tym, że np. pokaża gole ale np. tylko z jednego meczu, albo wogóle [jak to kiedyś miało miejsce w programie "GOL" co kiedyś leciał na TVP2] ...
Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:12
> Do Maślak : no wlasnie nie wiem jak to rozumiec ale niestety to bedzie chyba tylko 5 minut z calej kolejki...obym sie mylil bo np z niektorych meczow ligowych nie ma tylu wydarzen zeby pokazywac az 5 minut
>
>
"Aż 35 minut zajmą same skróty z ligowych spotkań."(onet.pl i nie tylko ) --> wszystkie mecze z calej kolejki przez 35 min.czyli jak 7 meczy to to na kazdy 5 min ale jak np wisla wygra z lechem 8;0 to pokaza bramki i akcje itp to zajmie wiecej min wiec skrot cracovi bedzie krotszy
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:15
ja jeszcze napisze tylko tyle ze cos mi sie wydaje ze ten magzyn bedzie dopiero od nastepnej kolejki bo jesli chodzi o ten tydzien to w programie TVN w niedziele jest tylko magazyn sportowy po Faktach ale o dziwo jest na niego przeznaczone az 10 minut wiec byc moze cos tam juz pokaza....no ale coz nawet jesli to czekalismy juz 4 lata to i jeszcze dwa tygodnie poczekamy ..
Do Piterka : mysle ze tym razem mozna byc pewnym ze takim magazyn sie pojawi bo jesli przywolujesz TVP to na nigdy nie miala podpisanych zadnych umow z firma sport five.
Maślak zwracam honor .....ale zakladajac ten temat na Onet.pl jeszcze go nie bylo
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:20
> ja jeszcze napisze tylko tyle ze cos mi sie wydaje ze ten magzyn bedzie dopiero od nastepnej kolejki bo jesli chodzi o ten tydzien to w programie TVN w niedziele jest tylko magazyn sportowy po Faktach ale o dziwo jest na niego przeznaczone az 10 minut wiec byc moze cos tam juz pokaza....no ale coz nawet jesli to czekalismy juz 4 lata to i jeszcze dwa tygodnie poczekamy ..
>
ja przeczytalem ze nastepnej kolejki nie pokaza bo czekaja na glownego sponsora ekstraklasy (idea/era) i jak juz bedzie decyzja kto jest sponsorem to zaczna puszczac ten magazyn...a ta decyzja bedzie podjeta podobno w przeciagu tygodnia wiec...owy magazyn pokaze 9 kolejke NAPEWnO :-)
Boberek : spoko :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:28
dobrze że w końcu w publicznej telewizji ukaze sie taki magazyn, szkoda że dopiero w połowie października.
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 15:59
> dobrze że w końcu w publicznej telewizji ukaze sie taki magazyn, szkoda że dopiero w połowie października.
to TVN jest publiczna pierwsze słysze, chyba w telewizj niekodowanej to tak bo w naszym kraju publiczna to tylko tvp1, tvp2 i tvp3
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 16:31
> Ludzie a nieopłaca sie palcić te 29 zł za canal+ i spokojnie sobie mecze ogladac ja tak zrobilem i jestem zadowolnoy 
No ba pełna kulturka jest , 3 mecz (najczęściej ) ligi polskiej w weekend +2 magazyny Liga+ i Liga+extra no i w tygodniu klub kibica czyli wszystkie mecze i do tego można dodać jeszcze Premiership, Primera Division, Seria A i Ligue1 tak więc oferta jest korzystna . Z drugiej strony bardzo dobrze ,że w TVN'ie bedzie można obejżeć brameczki , tylko oby nie był to magazyn w stylu takim jaki był kiedyś na 2 .......
|
:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/09/2004 17:42
> > Ludzie a nieopłaca sie palcić te 29 zł za canal+ i spokojnie sobie mecze ogladac ja tak zrobilem i jestem zadowolnoy 
>
>
> No ba pełna kulturka jest , 3 mecz (najczęściej ) ligi polskiej w weekend +2 magazyny Liga+ i Liga+extra no i w tygodniu klub kibica czyli wszystkie mecze i do tego można dodać jeszcze Premiership, Primera Division, Seria A i Ligue1 tak więc oferta jest korzystna . Z drugiej strony bardzo dobrze ,że w TVN'ie bedzie można obejżeć brameczki , tylko oby nie był to magazyn w stylu takim jaki był kiedyś na 2 .......
o ile wiem to najtanszy abonament w cyfrze+ w którym jest c+ to 69 zł wiec jak 29??
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8