| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:03
Macie, znacie jakieś sposoby, które pomgaja/zachecają do nauki, bo mi tu się LO zaczeło, a ja ni chuja nie moge się uczyć nic mi nie wchodzi. Jedyn słowem jest ciężko.
Mam jakieś gówno do przeczytania i nie moge chociaz ma to strone, jakoś dziwnie literki mi się składaja.
O 7 pytaniach do tego nie wspomne. 
Też tak macie ?
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:06
Eh, Ziemniak najlepszym sposobem na nauke jest skupienie sie... :>
A tak w ogole, widze ze znow szalejesz na internetowych przeleczach pelnych namietnych 14-tkow...
Oh, pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:09
> skocz na pifko - umysl sie rozluzni i zacznie lepiej pracowac lub vodeczke - moze nie dostaniesz 5, ale smucic sie tym nie bedziesz 
Droga to jest terapia... bo trzeba tez po lekcjach "zeby sie nie smucic" 
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:10
sposob na studenta: zlewasz caly semestr, miesiac przed sesja zasiadasz do rycia i nadrabiasz wszelkie zaleglosci przez poprawki i ostatnie terminy zaliczeniowe. zaliczasz sesje, bo jeszcze pamietasz material z zaliczen poprawkowych i stosujesz zasade 3 Z: zakules, zdales i teraz zapominasz. i czlowiek jest szczesliwszy. testowane na sobie. bez zastrzezen. wsio zaliczone i bez poprawek semestrow.
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:10
> Eh, Ziemniak najlepszym sposobem na nauke jest skupienie sie... :>
> A tak w ogole, widze ze znow szalejesz na internetowych przeleczach pelnych namietnych 14-tkow...
> Oh, pozdro.
A ty skąd wiesz ?
Sam nie lepszy...! 12-tków podrywasz...
POZDRO 
Szykuj woreczki i kibelek ! nadchodze...! 
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:37
> sposob na studenta: zlewasz caly semestr, miesiac przed sesja zasiadasz do rycia i nadrabiasz wszelkie zaleglosci przez poprawki i ostatnie terminy zaliczeniowe. zaliczasz sesje, bo jeszcze pamietasz material z zaliczen poprawkowych i stosujesz zasade 3 Z: zakules, zdales i teraz zapominasz. i czlowiek jest szczesliwszy. testowane na sobie. bez zastrzezen. wsio zaliczone i bez poprawek semestrow.
Ja stosuję troszkę rozbudowaną formę zasady "3Z" opracowana, przetestowana i chyba najlepsza metoda: "4 Z" ZAKUĆ, ZDAĆ, ZAPOMNIEĆ, ZAPIĆ...  
Ale kolesiom z ogólniaka raczej nie polecam. Maja troszkę inną formę zbierania zaliczeń.
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:51
> Ja stosuję troszkę rozbudowaną formę zasady "3Z" opracowana, przetestowana i chyba najlepsza metoda: "4 Z" ZAKUĆ, ZDAĆ, ZAPOMNIEĆ, ZAPIĆ...  
> Ale kolesiom z ogólniaka raczej nie polecam. Maja troszkę inną formę zbierania zaliczeń.
ja najpierw zapijam, potem zapominam . ale fakt, w liceum to nie przejdzie. studia to jednak studia.
dalem zasade 3 Z, bo propagowanie alkoholu wsrod nieletnich jest zabronione
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:56
No mnie też właśnie się zbliża sesja poprawkowa a w dodatku muszę jeszcze napisać pracę dyplomową i obronić ją, jedynym skutecznym sposobem uniknięcia stresu związanego z nauką jest unikanie samej nauki co jak na razie znakomicie mi wychodzi
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 21:00
Narkotyki Nacpaj sie i wbij sobie faze ze musisz sie czegos nauczyc czasami skutkuje a czasami nie...ale nawet jak widzisz metoda "3Z" nie jest niezawodna
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 21:43
> daj w nocha siedz cala noc i czytaj i gwarantuje ze zdasz :asthanos:
Jak chuj.. Będzie robił wszystko, aby się nie uczyć.
Najlepiej zrób co masz do zrobienia, żebyś nie miał o czym myśleć podczas nauki np. a kolesie teraz piwkują. Skup się, wbij, że jest to łatwe, zaraz skończysz i będziesz miał czas wolny. Musisz wiedzieć " a co to dla mnie"?
Osobiście stosuję metodę 3Z od poczatku liceum i udało się przeturlać do ostatniej klasy w której teraz jestem. Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka 
Pozdro
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 23:15
> > daj w nocha siedz cala noc i czytaj i gwarantuje ze zdasz :asthanos:
>
>
> Jak chuj.. Będzie robił wszystko, aby się nie uczyć.
> Najlepiej zrób co masz do zrobienia, żebyś nie miał o czym myśleć podczas nauki np. a kolesie teraz piwkują. Skup się, wbij, że jest to łatwe, zaraz skończysz i będziesz miał czas wolny. Musisz wiedzieć " a co to dla mnie"?
> Osobiście stosuję metodę 3Z od poczatku liceum i udało się przeturlać do ostatniej klasy w której teraz jestem. Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka 
> Pozdro
>
> w klasie maturalnej bedziesz mial najwiecej takich akcji typu 3Z,bo nie taki wilk straszny...
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 23:40
> Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka 
You're not Alone hehe sposob na nauke ?? sciąga on tour ( on tour- taka ktora ktos zrobi a ty ja kserujesz i z niej korzystasz )
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 23:46
> > Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka 
>
>
> You're not Alone hehe sposob na nauke ?? sciąga on tour ( on tour- taka ktora ktos zrobi a ty ja kserujesz i z niej korzystasz )
oj nie smiej sie, nie smiej, nie masz pojecia ile ksero kosztuje  
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sposób na nauke (?) - 22/09/2004 13:33
> You're not Alone hehe sposob na nauke ?? sciąga on tour ( on tour- taka ktora ktos zrobi a ty ja kserujesz i z niej korzystasz )
Ja takie ściagi stosuje i powiem szczerze ze zdaja sprawdziany
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|