Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Sposób na nauke (?) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8197 dni

**

Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:03
Macie, znacie jakieś sposoby, które pomgaja/zachecają do nauki, bo mi tu się LO zaczeło, a ja ni chuja nie moge się uczyć nic mi nie wchodzi. Jedyn słowem jest ciężko.

Mam jakieś gówno do przeczytania i nie moge chociaz ma to strone, jakoś dziwnie literki mi się składaja.
O 7 pytaniach do tego nie wspomne. :)
Też tak macie ?

Z daleka nie będzie widać.
skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:06
Eh, Ziemniak najlepszym sposobem na nauke jest skupienie sie... :>
A tak w ogole, widze ze znow szalejesz na internetowych przeleczach pelnych namietnych 14-tkow...
Oh, pozdro.

Obrazek jpg wstawiony na forum
neon
Kibic
Na forum od 8122 dni

**

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:07
skocz na pifko - umysl sie rozluzni i zacznie lepiej pracowac:) lub vodeczke - moze nie dostaniesz 5, ale smucic sie tym nie bedziesz ;)

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
kln
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:09
> skocz na pifko - umysl sie rozluzni i zacznie lepiej pracowac:) lub vodeczke - moze nie dostaniesz 5, ale smucic sie tym nie bedziesz ;)

Droga to jest terapia... bo trzeba tez po lekcjach "zeby sie nie smucic" ;)

mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:10
sposob na studenta: zlewasz caly semestr, miesiac przed sesja zasiadasz do rycia i nadrabiasz wszelkie zaleglosci przez poprawki i ostatnie terminy zaliczeniowe. zaliczasz sesje, bo jeszcze pamietasz material z zaliczen poprawkowych i stosujesz zasade 3 Z: zakules, zdales i teraz zapominasz. i czlowiek jest szczesliwszy. testowane na sobie. bez zastrzezen. wsio zaliczone i bez poprawek semestrow.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8197 dni

**

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:10
> Eh, Ziemniak najlepszym sposobem na nauke jest skupienie sie... :>
> A tak w ogole, widze ze znow szalejesz na internetowych przeleczach pelnych namietnych 14-tkow...
> Oh, pozdro.

A ty skąd wiesz ?
Sam nie lepszy...! 12-tków podrywasz...
POZDRO :D
Szykuj woreczki i kibelek ! nadchodze...! jabol

Z daleka nie będzie widać.
neon
Kibic
Na forum od 8122 dni

**

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:16
> POZDRO :D
> Szykuj woreczki i kibelek ! nadchodze...! jabol

Tylko tym razem nie rozwal połowy ulicy, lepiej za nauke sie weź! :P

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:35
tak na serio to kup se płytke z jakąś muzyka klasyczna i podczas nauki włącz sobie, ten sposób skutkuje, jest nawet potwierdzony naukowo:)

Na zawsze Pogoń
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8853 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:37
> sposob na studenta: zlewasz caly semestr, miesiac przed sesja zasiadasz do rycia i nadrabiasz wszelkie zaleglosci przez poprawki i ostatnie terminy zaliczeniowe. zaliczasz sesje, bo jeszcze pamietasz material z zaliczen poprawkowych i stosujesz zasade 3 Z: zakules, zdales i teraz zapominasz. i czlowiek jest szczesliwszy. testowane na sobie. bez zastrzezen. wsio zaliczone i bez poprawek semestrow.

Ja stosuję troszkę rozbudowaną formę zasady "3Z" opracowana, przetestowana i chyba najlepsza metoda: "4 Z" ZAKUĆ, ZDAĆ, ZAPOMNIEĆ, ZAPIĆ... :):)
Ale kolesiom z ogólniaka raczej nie polecam. Maja troszkę inną formę zbierania zaliczeń.

Polska nARKA! Polska
mike
Kibic
Na forum od 8078 dni

*

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:51
> Ja stosuję troszkę rozbudowaną formę zasady "3Z" opracowana, przetestowana i chyba najlepsza metoda: "4 Z" ZAKUĆ, ZDAĆ, ZAPOMNIEĆ, ZAPIĆ... :):)
> Ale kolesiom z ogólniaka raczej nie polecam. Maja troszkę inną formę zbierania zaliczeń.

ja najpierw zapijam, potem zapominam ;). ale fakt, w liceum to nie przejdzie. studia to jednak studia.
dalem zasade 3 Z, bo propagowanie alkoholu wsrod nieletnich jest zabronione :D

Scarface
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 20:56
No mnie też właśnie się zbliża sesja poprawkowa a w dodatku muszę jeszcze napisać pracę dyplomową i obronić ją, jedynym skutecznym sposobem uniknięcia stresu związanego z nauką jest unikanie samej nauki co jak na razie znakomicie mi wychodzi:)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 21:00
Narkotyki:P Nacpaj sie i wbij sobie faze ze musisz sie czegos nauczyc:) czasami skutkuje a czasami nie...ale nawet jak widzisz metoda "3Z" nie jest niezawodna:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 21:27
Człowieku jaki sposób na nauke??? nikt się nie uczy tylko pije i ściąga:) to jest najlepszsy sposób.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
.
Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 21:31
daj w nocha siedz cala noc i czytaj i gwarantuje ze zdasz :) :asthanos:

.
Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 21:43
> daj w nocha siedz cala noc i czytaj i gwarantuje ze zdasz :) :asthanos:

Jak chuj.. Będzie robił wszystko, aby się nie uczyć.
Najlepiej zrób co masz do zrobienia, żebyś nie miał o czym myśleć podczas nauki np. a kolesie teraz piwkują. Skup się, wbij, że jest to łatwe, zaraz skończysz i będziesz miał czas wolny. Musisz wiedzieć " a co to dla mnie"?
Osobiście stosuję metodę 3Z od poczatku liceum i udało się przeturlać do ostatniej klasy w której teraz jestem. Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka :)
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Cz
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 23:15
> > daj w nocha siedz cala noc i czytaj i gwarantuje ze zdasz :) :asthanos:
>
>
> Jak chuj.. Będzie robił wszystko, aby się nie uczyć.
> Najlepiej zrób co masz do zrobienia, żebyś nie miał o czym myśleć podczas nauki np. a kolesie teraz piwkują. Skup się, wbij, że jest to łatwe, zaraz skończysz i będziesz miał czas wolny. Musisz wiedzieć " a co to dla mnie"?
> Osobiście stosuję metodę 3Z od poczatku liceum i udało się przeturlać do ostatniej klasy w której teraz jestem. Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka :)
> Pozdro
>
> w klasie maturalnej bedziesz mial najwiecej takich akcji typu 3Z,bo nie taki wilk straszny...:)

www.sectorshop.net
ekil
Kibic
Na forum od 8185 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 23:40
> Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka :)

You're not Alone :D hehe sposob na nauke ?? sciąga on tour ( on tour- taka ktora ktos zrobi a ty ja kserujesz i z niej korzystasz :D )

seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 21/09/2004 23:46
> > Niestety w tym roku, tak nie będzie, bo maturka :)
>
>
> You're not Alone :D hehe sposob na nauke ?? sciąga on tour ( on tour- taka ktora ktos zrobi a ty ja kserujesz i z niej korzystasz :D )

oj nie smiej sie, nie smiej, nie masz pojecia ile ksero kosztuje :D:D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 22/09/2004 09:02
a ja mam taki sposob zebys caly cza czytal to samo w kolko!!!:before:

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Slim
Kibic
Na forum od 8429 dni

Odp: Sposób na nauke (?) - 22/09/2004 13:33
> You're not Alone :D hehe sposob na nauke ?? sciąga on tour ( on tour- taka ktora ktos zrobi a ty ja kserujesz i z niej korzystasz :D )

Ja takie ściagi stosuje i powiem szczerze ze zdaja sprawdziany :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772484567 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005