| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
''football factory'' - 20/09/2004 19:22
od 24 wrzesnie na ekarany wchodzi film ''football factory'' o kibolach jezeli macie ten film i go oglądaliscie to napiszcie co sądzicie o nim ja go bede miał dopiero w srode
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 19:31
Ogladalem bez napisow
Dosyc Ciekawy
Zawioda sie Ci ktorzy mysla ze jest to film o zadymach
Poszukuje wersji kontabilnej z napisami (bardzo dobrze przetlumaczonymi tzn. chodzi mi o prawidlowe tlumaczenie londynskiego slangu)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 19:51
Oglądałem z napisami... może nie do końca kumate te napisy były ale moim zdaniem jakos uszły. Wkażdym razie film mi się bardzo podobał. Nawet ciekawa fabuła no i moim zdaniem ogólnie fajnie zrobiony filmik. Polecam hehe tylko nie napalajcie się na jakieś zadymy na stadionie bo tam tego nie ma
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 20:06
Ten film jest wyjebany w kosmos poraz kolejny anglicy potwierdzili że robią najlepsze filmy jeśli chcecie dowodu obejżyjcie : Mean Machine, Porachunki, Przekręt, Trainspotting i kilka innych z ROBERTEM CARLYLEM "Begbie"
Oczywiście z tych grał tylko w trainspotting
No i oczywiście angielski Monty Python takiego czegoś niebędzie już nigdy!!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 20:33
Film wchodzi do kin 24.09 ale sprawdzalem repertuar w multikinie i nic jeszcze nie ma.Czy ten film w ogole bedzie wyswietlany w Mk? czy w Heliosie?
Wie ktos cos na ten temat?
|
Pogon & Legia
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 21:51
mi film takze sie podobal, calkiem ciekawy , na poczatku myslalem ze bedzie to bardziej taki dokumentalny ale jednak mnie zaskoczyl i to calkiem pozytywnie, ogolnie rzecz biorac polecam ...
|
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 22:28
Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 22:29
> Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?!
A skąd go ściągasz jak możesz to napisz link do ściągnięcia legalnej oczywiście kopii
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 20/09/2004 23:40
szczecisnkie kina sa ciotowate i pewnie nie wyswietla tego film gdyz nei jest kolejnym amerykanskim gniotem o budzecie 100 mln $
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 12:47
> > Film lada dzień mi się ściągnie... ale słyszałem że ponoć warto pójść do kina. Czy ktoś wogóle wie gdzie będzie wyświetlany ?!
>
> A skąd go ściągasz jak możesz to napisz link do ściągnięcia legalnej oczywiście kopii
DC ++ oczywiście Legal ...będe miał ten film tylko 24 h
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 12:58
> Czesc jestem tu nowy. Kupuje 2 race i chcialbym je razem ze wszystkimi odpalic. Siedze na 11
Pika pika 
A co do filmu to jeszcze go nie ogladalem ale moze sie w tym tygodniu uda (juz go mam ale nei mam czasu )
i dam recenzje 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 13:25
filmik zajebisty ale nie chodzi tu o jakieś zmysłowe napierdalanki na mieście
po prostu pokazuje że każdy kibic to zwyczajny człowiek, który co jakiś czas szuka dodatkowej dawki emocji (adrenalinki)
szkoda że fabuła nie zachacza o sprawy piłkarskie, choćby jakiś meczyk na Stamford Bridge, no ale cóż - nie o to tu chodzi
na przyszłośc zalecam takie teksty wypisywać w HydeParku bo jakby nie patrzeć to mało wspólnego to ma z Pogonią i robi się tu burdel
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 17:43
Poszukuje filmu produkcji angielskiej ktory byl wyswietlany w TVP1 na poczatku lat 90-tych
Nie pamietam tytułu
Fabuła jego przedstawiała zycie kibica angielskiego klubu ktory stal sie hool's-em
Watki ktore pamietam to to iz gosciu zrobil sobie tatuaz na dupie swojego klubu a takze to iz na koncu filmu stal sie fanatycznym skinhead-em i zrobil sobie tatuaz flagi wielkie brytani na czole
Prosba
Czy ktos kojarzy ten film i zna jego tytuł
a moze ktos jest w posiadani kopi w/w filmu
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ''football factory'' - 21/09/2004 19:29
> Poszukuje filmu produkcji angielskiej ktory byl wyswietlany w TVP1 na poczatku lat 90-tych
> Nie pamietam tytułu
> Fabuła jego przedstawiała zycie kibica angielskiego klubu ktory stal sie hool's-em
> Watki ktore pamietam to to iz gosciu zrobil sobie tatuaz na dupie swojego klubu a takze to iz na koncu filmu stal sie fanatycznym skinhead-em i zrobil sobie tatuaz flagi wielkie brytani na czole
> Prosba
> Czy ktos kojarzy ten film i zna jego tytuł
> a moze ktos jest w posiadani kopi w/w filmu
Mam ten filmik na vhs.Tytuł to "Granice tożsamości".Film był wyświetlany w 1998. A chodzi nie o hoolsa a o policjanta
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|