Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czipy-potrzebne czy nie? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7739 dni

Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 00:06
Nie wiem czy temat juz byl czy nie,chcialem sie dowiedziec czy robicie czipy,bo sadzac po dzialniach Pzpn klub ktory wpusci kibicow bez czipow placi kare finansowa dlatego moga byc problemy:(aha i co z takimi co zlozyli wnioski,zaplacili a tak czipa jeszcze nie maja czy jada np.na Wisle P.Temat moze troche debilny ale chcialbym znac wasze opinie i dzialania w sprawie czipow.

www.sectorshop.net
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 00:07
tak, potrzebne i sa wymagane... vel. przyklad z Warszawy ostatnio :(

Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 00:12
> tak, potrzebne i sa wymagane... vel. przyklad z Warszawy ostatnio :(

No w mordę admin a takie głupoty wypisuje chipy są wymagane ALE NIEPOTRZEBNE może jeszcze trzeba będzie sobie wytatuować logo klubu i nazwisko na czolel żeby dostać sie na stadion
Precz z chipami nie jesteśmy zwierzętami

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 00:14
napisalem ze sa potrzebne
a ja nie wyrabiam i tak i tak :) wiec nie rozumiem Twojego napiecia...

ps. poza tym zle chyba przecyztalem temat.... sorry ostatnio spalem przez 2 dni.. 8 h :) pozdro

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 07:49
Cos mi sie zdaje, ze teraz coraz wiecej klubow bedzie stosowalo ta wymowke. Ale nie jestesmy zwierzetami przecz z glupimi wymyslami PZPN.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 08:33
precz z czipami!!!po co onE!!!!!!całkiem pojebało pzpn!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 09:34
temat już taki był (nawet 2!) i w paru też ten wątek się pojawił, czytaj tutaj

Scarface jak już jesteś taki uważny i nie tylko w tym temacie to mam dla Ciebie wiadomość - jeśli wszystko wyjdzie zgodnie z planem to szanowny pzpn wprowadzi karty "chip" dla wszystkich kibiców - przynajmniej takie jest założenie
więc jeśli będziesz chciał wejść na stadion Pogoni zgadnij co będziesz musiał zrobić??

Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 13:26
> Scarface jak już jesteś taki uważny i nie tylko w tym temacie to mam dla Ciebie wiadomość - jeśli wszystko wyjdzie zgodnie z planem to szanowny pzpn wprowadzi karty "chip" dla wszystkich kibiców - przynajmniej takie jest założenie
> więc jeśli będziesz chciał wejść na stadion Pogoni zgadnij co będziesz musiał zrobić??
Wiem co będę musiał zrobić - pojechać do Waw-y z karnistrem benzyny i siekierą bo jak wprowadzą karty dla wszystkich to na 7 meczy nie będzie przychodziło tak jak teraz 50 tysięcy tylko 5 tysięcy czyli koło sysiąca na mecz a ja nie mam zamiaru siedzieć na pustym stadionie
PS
Czy to źle że jestem "taki uważny"??????????

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 15:48
no a niesłyszałeś że tylko 2 kibice wszedli na polonie. Jebać czipy ale są potrzebne :/ żeby wejść chyba, że incognito :D

PZPN, PZPN JEBAĆ JEBAĆ PZPN

Walczyć Pogoń Walczyc...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 15:52
PS
Czy to źle że jestem "taki uważny"??????????

czasem tak ;)

Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 16:11
> PS
> Czy to źle że jestem "taki uważny"??????????
>
> czasem tak ;)

Spoko niedługo zacznę więcej pić to troszkę mi przytłumi spostrzegawczość
A co do chipów dla wszystkich to wyobraźcie sobie sytuacje przed meczem Pogoni czy lecha gdzie 20 tysięcy kiboli czeka przed stadionem i nie chcą ich wpuścić - przecież to może wywołać wojnę domową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
.
Kibic
Na forum od 7848 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 17:01
ja czipa raczej niebede zalatwiall..........
no ale po tej warszawie to zaczynam czuc obawy.........

.
1973
Kibic
Na forum od 7762 dni

*

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 19:49
potrzebne jak swini siodlo! A tak wogole czy w ciagu paru ostatnich lat pzpn wymyslil cos sensownego??? Bo jakos nic mi nie przychodzi do glowy!!! NIE JESTESMY ZWIERZETAMI, PRECZ Z KARTAMI, PRECZ Z CHIPAMI!!!

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:03 [1 raz(y)]

kawek
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 20:04
Odnosnie czipów był ciekawy temat na onecie i na v.pl jest według nich nie wpuszczanie kibiców drużyn przyjezdnych prowadzi tylko do zadym jak to miało miejsce na meczu Łeczna-Legia gdzie warszawiaków potraktowlai gazem.HWDP

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8093 dni

**

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 20:10
>jeśli wszystko wyjdzie zgodnie z planem to szanowny pzpn wprowadzi karty "chip" dla wszystkich >kibiców - przynajmniej takie jest założenie więc jeśli będziesz chciał wejść na stadion Pogoni zgadnij co >będziesz musiał zrobić??

Wtedy to wszystko było by chore...a czemu... rekordy na Pogoni 20 tyś były by ciężkie do pobicia...
Wiadomo, że ludzie którzy chodzą na mecz od okazji do okazji nie wyrobią sobie takiego "chipa"(albo większość z nich), jest też plus, eleminacja pikników.

Z drugiej strony ciekawe to by było, mogłibyśmy spojrzeć ilu dany klub ma aktywnych kibiców.
Zresztą wątpie, że to przejdzie...dalej dużo osób by nie wszedło w posiadanie takiego "cuda".

Z daleka nie będzie widać.
ManU
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 20/09/2004 21:08
eliminacja pikników - bez przedady. Chipami to eliminują czlowieczenstwo.............

Ciekawe co będzie dalej z tym bzdurnym przepisem. Bo nie wyobrazam sobie by np gliny zawrócili nas z takiego np Poznania - 100 osób to na siłę mogą jeszcze wyrzucić, ale z tysiącem ludu może byc trudniej :D

Poza tym slyszalem, ze chipy nie obowiazują na Puchar Polski. Co prawda nie bylaby to jakas super hiper wiadomość (bo na tą pierwsza rundę grupowa poza Legią i tak pewnie wielu ludzi by nie jeździlo), ale na wiosnę mogloby byc ciekawiej - gdy nasi pilkarze staną na wysokości zadania of course

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7860 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 23/09/2004 21:34
jebac te czipy moim zdaniem nie sa potrzebne tylko stwarzaja coraz wiecej problemow.

PZPN PZPN Jebac jebac PZPN

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 01/10/2004 20:48
Ja na te jebane chipy czekam jusz 1 miecha i jestem wkórwiony bo jeszcze ich niemam:/

Walczyć Pogoń Walczyc...
Kula
Kibic
Na forum od 7761 dni

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 01/10/2004 23:16
Zasrane czipy czekam juz też 1 miesiąc i huj dzisaj byłem i niema !!

PS
Jarasija
Kibic
Na forum od 8712 dni

*

Odp: Czipy-potrzebne czy nie? - 02/10/2004 02:08
No, wiadomo, że cipy są potrzebne :D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453362 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005