| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 19:46
No właśnie pytanie jak wyżej. Tematu nie widziałem takiego w Hayde Parku a przeszukałem praktycznie cały. A więc komu kibicujecie i dlaczego tej drużynie akurat kibicujecie. Nie musza być tylko i wyłącznie drużyny piłkarskie. Ja jestem za Arsenalem Londyn ostatnim czasy a pare lat wcześniej kibicowałem Realowi(choć w sumie teraz po części też) ale moja wielka miłość mineła od czasu zakupów wielkich gwiazd. Arsenalowi kibicuje z tego względu, iż choć nie mają w składzie mega gwiazd grają ciągle na wyrównanym, wysokim poziomie.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 19:53
Ja w sumie kibicuje Pogoni i Legii. Jeżeli chodzi o kluby zagraniczne to bardzo lubie Real ale to tylko dlatego, że w Realu gra mój ulubiony piłkarz Raul Bardzo mi sie podobała jego gra z Morientesem w ataku... Potem przyszedł Ronaldo i od tego czasu Moro nie gra, Raul jest bez formy, a cały Real coraz mniej mi się podoba... Chociarz nadal jestem za nim w LM
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:10
> No właśnie pytanie jak wyżej. Tematu nie widziałem takiego w Hayde Parku a przeszukałem praktycznie cały. A więc komu kibicujecie i dlaczego tej drużynie akurat kibicujecie. Nie musza być tylko i wyłącznie drużyny piłkarskie. Ja jestem za Arsenalem Londyn ostatnim czasy a pare lat wcześniej kibicowałem Realowi(choć w sumie teraz po części też) ale moja wielka miłość mineła od czasu zakupów wielkich gwiazd. Arsenalowi kibicuje z tego względu, iż choć nie mają w składzie mega gwiazd grają ciągle na wyrównanym, wysokim poziomie.
normalnie mi rece opadly...ja kibicuje Pogoni bo przsytojni pilkarze graja
|
ligowiec.net team
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:13
ja kibicuje Barcelonie. A dlaczego ?? Moze moje uzasadnienie nie bedzie zbyt sensowne ale nie wyobrazam sobie żebym mógł kibicować innej drużynie(oprócz Pogoni oczywiście).Naprawde nie jestem w stanie powiedzieć co mnie w tej barcelonie tak urzekło. Dla mnie ten kluba ma chyba to coś
jak napisałem wyżej troche to bez sensu
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:20
> No właśnie pytanie jak wyżej. Tematu nie widziałem takiego w Hayde Parku a przeszukałem praktycznie cały. A więc komu kibicujecie i dlaczego tej drużynie akurat kibicujecie. Nie musza być tylko i wyłącznie drużyny piłkarskie. Ja jestem za Arsenalem Londyn
ja tez jestem za Arsenalem Londym, nie kupuja gwiazd ale oni staja sie gwiazdami w przyszlosci, a takze jestem za Juventusem Turyn
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:40
Kiedyś to Real M., ale strasznie nie podobało mi się coroczne ściąganie gwiazd wogóle nie pasujących do taktyki ani do niczego. Piłkarze grający w Realu już praktycznie osiągneli w swojej karierze wszystko co mogli, już przed przejściem do królewskich byli gwiazdami. Teraz to oni sobie grają rekreacyjnie, tylko dla kasy. Nie lubie Realu od przyjścia Figo. Ale dobra, to przecież nie temat o Realu Madryt...
Od ok.3 lat kibicuje głównie Barcelonie - czemu? Nie wiem...może po części dlatego że przestałem kibicować Realowi, więc jakby na przekór zaczołem lubieć Barce? Potem to już nie mogło mi przez myśl przejsć że kiedyś to "tylko Real i Real" . Z ligi anglieskiej to głównie Arsenal (i to od dosyć dawna) i Liverpool. Wogóle lubie anglielską lige - jak dla mnie najlepsza liga
Nie lubie włoskiej piłki. Żadko się zdarza jak oglądam mecze w telewizji przełączać na inny kanał, ale czasem włoskie kluby grają taką żenade, że aż żal patrzeć na to...
Z ligi holenderskiej to Feyenoord, głównie dlatego że grał tam kiedyś Dudek - jak odszedł to jakoś tak zostało.
Polska liga to inna troche inna bajka...a kibicuje tylko Pogoni i Legii.
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 20:49
oczywiscie Pogoń, tez kibicuje klubom z bylego zachodniopomorskiego bo im wiecej od nas z regionu druzyn w wyzszej lidze tym lepiej no i wyjazdy blizsze by byly a poza tym to Czarni Nakło nad Notecią   a dlaczego?? bo tam sie urodzilem i zawsze na mecze chodzilem. kiedys oni w 3 lidze byli i pamietam mecz z arka gdynia jak byl a teraz to jest klasa okręgowa okregu kujawsko-pomorskiego stamtad tez jeszcze Grom Więcbork teraz ladny stadionik maja zajebista murawa, plastikowe krzeselka i wogole ladnie boisko i ogolnie cale miasto polozone nad jeziorkiem i jest gucio a tak poza tymi druzynami to ja lubie jak takie srednie druzyny daja po dupie ostro wielkim klubom
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:09
Tak poza Pogońią to lubię sobie czasem na Arkonie iść na meczyk
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:40
Barcelonie ,PSG oraz Chelsea (zaczelo sie jeszcze przed Abramowiczem),Milan
Nie potrafie powiedziec dlaczego byc moze z podobienstwa barw (Barcelona ,PSG) lub dlatego ze graja lub grali w tych klubach moi ulubieni zawodnicy....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 21:48
Wiadomo Pogon i Legia ale tez Bayern Monachium, bo kiedys jak jeszcze Pogon grała w strojach z pionowymi pasami z napisem "PORTOWCY" to Byern mial podobne dlatego ta druzyna mi sie spodobala bardzo. Pozniej moim idolem byl Oli Kahn to juz w ogole... a jak dostałem koszulke Bayernu mjego 2-go ulubionego zawodnika z tego klubu (Mehmet Scholl) to prawie juz byla taka sama fascynacja jak Pogonia
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 22:03
Z Polski to oczywiście Pogoń i Legia i jeszcze Ruch Radzionków  nie zapomnę tego 5:0 z żydzewem, jak cała Polska oniemiała. Z zagranicy przedewszystkim Bayern i Juventus, jeszcze Olympiakos. Lubię jeszcze Chelsea, Sttutgart i od pewnego czasu jeszcze Barcelona.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Komu kibicujecie oprócz Pogoni i dlaczego?? - 17/09/2004 22:35
No ja oprócz ukochanej Pogoni to kibicuje Realowi Madryt (choć wkurza mnie ostatnio ich polityka transferowa).Kibicuje im od jakiegoś czasu.A jak się zaczęło to nie wiem....Kibicuje jeszcze reprezentacji Brazyli i Czech (ale w mniejszym stopniu)
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|