Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Przepisy na drinki^^ =) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M@ZUR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8251 dni

Przepisy na drinki^^ =) - 16/09/2004 23:51
Zastanawiam się czy już był taki temat, przeglądnałem sporo stron niestety nie ma opcji szukaj wiec chyba nie znajde ;/ Jesli był to prosze o skasowanie i wybaczenie mi tego spamu :) a jak nie to zapodajcie jakieś oryginalne przepisy na napoja upadlające. Ja na dobry początek wrzucam mało znany przepisik:

Beherovka + Red Bull = ADAM MAYSZ W HARAHOVIE =)

God, I'm glad I'm not me.
Boberek
Kibic
Na forum od 8319 dni

**

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 00:11
takiego tematu chyba jeszcze nie bylo byl tylko temat ogolny o alkoholach ja tam zbytnio drinkow nie lubie wole pic pod czysta postacia bez zbytniego mieszania browarki ,wodeczke lub czasem naleweczke o smaku czarnej porzeczki :P

ale juz zeby zbytnio nie rozmywac tematu to lubie czasem wypic najwyklejszego wscielkego psa lub kamikaze albo mieszanke martini +wodka+ sprite a jakis wymysl;nych przepisow nie znam :)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Scarface
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 00:39
Jo osobiście to preferuje jedynie browarek dobry i zimny a czystą lub drinki to jedynie sporadycznie ale jeżeli już się zdaży skosztować jakąś mieszankę to oczywiście wściekły pies lub tequilla sunrise ale znam za to przepisy na 2 całkiem ciekawe kompozycje alkoholowe pierwszy to tzw, u-boot czyli kieliszek spirytusu wrzucony do kufla piwa (strzasznie wali w głowę) wypija się jednym duszkiem a drugi to long drink czyli mieszanka kilku alkoholi najlepiej rum, whisky, cola, szampan, martini - mieszanka strzasznie wybuchowa prporcje poszczególnych składników dobierać do gustu

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
seeedzik
Kibic
Na forum od 8127 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 00:56
> Jo osobiście to preferuje jedynie browarek dobry i zimny a czystą lub drinki to jedynie sporadycznie ale jeżeli już się zdaży skosztować jakąś mieszankę to oczywiście wściekły pies lub tequilla sunrise ale znam za to przepisy na 2 całkiem ciekawe kompozycje alkoholowe pierwszy to tzw, u-boot czyli kieliszek spirytusu wrzucony do kufla piwa (strzasznie wali w głowę) wypija się jednym duszkiem a drugi to long drink czyli mieszanka kilku alkoholi najlepiej rum, whisky, cola, szampan, martini - mieszanka strzasznie wybuchowa prporcje poszczególnych składników dobierać do gustu

hehe, zdecydowanie u-boot wali po glowie (chociarz ja ze spirytem nie pilem) ale u-boota to w kazdym razie w mojej okolicy (czyli na dalekim poludniu) nie robi sie jako drinka ale jako dowcip :D koledze zostalo pol piwka, a dorzucimy mu cos bo cos za dobrze wyglada :xxrotflmao:
co do drugiego to slyszalem inna wersje, wrzystko co mamy w barku wlewamy do wiadra i zalewamy sokiem pomaranczowym (przepis a'la Wojtek Kowalczyk:D)
co do samych drinkow, hmm to taki szlacheckie troche :D ja tam wole biala bez dodatkow, bo to i taniej i szybciej sie robi klimat a smak ,no nie udawajmy przecierz nie o to chodzi w tym sporcie :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Scarface
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 01:38
> hehe, zdecydowanie u-boot wali po glowie (chociarz ja ze spirytem nie pilem)

Polecam 2 takie w ciągu 20-30 minut i życie wydaje się rajem (ale później się trzeźwieje) ja nauczyłem sie tak pić pić u mojej babki na wsi gdzie nie było czasu na melanż przed dyskoteką więc przed pójściem na balety wypijało się 2 takie i na cały wieczór bomba
PS
Póki siły nam wystarczy my żyjemy aby pić po nas przyjdą też następni będą pili tak jak my:)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8251 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 01:59
Rum na kościach + chlebek = piszczelówka ;]

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 02:49
Jeżeli chodzi o dryniasy to jedyne jakie pije i nawet mi smakują to wszystkie które mają w składzie gin :D

Jeżeli ktoś chce programik KOKTAJL BAR to pisać na mój mail [email protected] to podeśle. Ma trochę ponad 8mb ale chyba nawet najbardziej zazarty amator wódexu i browarów coś dla siebie znajdzie;)
2105 przepisów
Jak dla mnie bdb zrobione wizualnie
Program polski
Konkretna wyszukiwarka - 11 opcji
Cała masa pojęć i opisów dotyczących drinkowania :D
Sporo fotek przedstawiających efekt końcowy
Świetny programik jeżeli chce się zaskoczyć czym ciekawym płeć ponoć piękniejszą :D która zazwyczaj lubuje się w kolorowych napojach :D
Obrazek jpg wstawiony na forum

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 08:37
> Jeżeli chodzi o dryniasy to jedyne jakie pije i nawet mi smakują to wszystkie które mają w składzie gin :D
>
> Jeżeli ktoś chce programik KOKTAJL BAR to pisać na mój mail [email protected] to podeśle. Ma trochę ponad 8mb ale chyba nawet najbardziej zazarty amator wódexu i browarów coś dla siebie znajdzie;)
> 2105 przepisów
> Jak dla mnie bdb zrobione wizualnie
> Program polski
> Konkretna wyszukiwarka - 11 opcji
> Cała masa pojęć i opisów dotyczących drinkowania :D
> Sporo fotek przedstawiających efekt końcowy
> Świetny programik jeżeli chce się zaskoczyć czym ciekawym płeć ponoć piękniejszą :D która zazwyczaj lubuje się w kolorowych napojach :D
> Obrazek jpg wstawiony na forum
>

heheh tu nawet abstynent by coś dla siebie znalazł:) a odnosnie drinków to ja lubie najprostrzego, czyli piwo z wódką :)

Na zawsze Pogoń
Sadu
Kibic
Na forum od 8435 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 09:18
Jeżeli chodzi o drinki to jakimś smakoszem ich nie jestem, nie przepadam, czasem wypiję bolsa z sokiem pomarańczowym na baletach lub żubrówkę i tyle. Wole piwa i jeżeli już pić to czystą wódkę, najlepiej z popitką soku porzeczkowego.
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8251 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 10:04
Ja bym poprosił koktajl bar na [email protected] Bóg zapłać.

ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7954 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 12:14
dobry tez jest: vodka i cocacola i kostki lodu!!!!

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
seeedzik
Kibic
Na forum od 8127 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 12:48
> dobry tez jest: vodka i cocacola i kostki lodu!!!!
>

To moze jeszcze Martini z Vodka, wstrzasniete nie zmieszane :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
tribu
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 14:25
z drinkow dobre sa wsciekle a jak chcecie zeby szybko i porzadnie w baniak trzasnelo to wypijcie sobie wino (najlepiej Istre 18%:) niekoniecznie cala) i zapijcie to browarkiem(niekoniecznie jednym):P efekt murowany:D:D:D;) tylko nastepnego dnia glowa boli:P ale mozna sprobowac:) aha efektem ubocznym jest to ze wątek mozna stracic/film moze sie urwac:)

100% PD
borsuk
Kibic
Na forum od 8995 dni

**

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 14:32
1) Vodka z Cola to jedna wielka profanacja!!!!!
2) do popity zazwyczaj uzywam tylko dwoch sokow...Z czarnej porzeczki albo kokosowy TYMBARKA..podkreslam tymbarka bo z innymi smakuje juz gorzej

A co do drinkow to mi osobiscie bardzo smakuja(choc wole czysta):

Blue Shark - 1 oz Smirnoff Vodka, 1 oz Cuervo Gold Tequila, 3/4 oz blue curacao, kilka kostek lodu.

Do shakera wrzucić kilka kostek lodu. Wlać wódkę, tequilę i blue curacao.Wszystko wymieszać i przecedzić do kieliszka koktajlowego.

Black Jack - 30 ml likieru Cointreau, 30ml Scotch Whisky, 30 ml ml likieru Kahla sok z 1/4 cytryny, kilka kostek lodu.

Do shakera wrzucić kilka kostek lodu. Wlać likiery i whisky, dobrze wymieszać, przecedzić do kieliszka koktajlowego.

Hehe...smakuja mi bo narazie tylko takie robilem:P bo musze przyznac ze od jakiegos czasu interesuje sie barmanka:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8251 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 15:12
Istra to nie wino trib to vermuth.

RosSi
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 15:22
piwo + wino + whisky + tekila + szampan + sok pomarnaczowy + wodka i mamy wspanialego drinka , nawet nie wiecie jaki jest po tym odlot ( osobiscie nie probowalem , ale to może być coś ) :D:D

Mati.
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 16:52
Ja preferuję zwykłego czystego, dobrze zmrożonego Bolsa z popitą soku pomarańczowego lub multivitaminy. Drinków nie pijam zbyt często ale najlpeszy jaki piłem chyba to: Dr. Wamp:
Wudeczka + sok jagodowy jeszcze jak piło się z próbówki to wogóle wyjebany efekt. Ale i tak uważam, że czysta najlepsza bo się czuje ten wspaniały aromat Wudeczki:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7989 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 17:16
gin z tonikiem kamikadze lub blue lagoon

mem
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 17:18
Hehe najlepszy drink to wściekły :D w sumie to jeszcze nie piłem ale słyszałem, że dobry jest też kamikadze :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
tribu
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Przepisy na drinki^^ =) - 17/09/2004 17:19
> piwo + wino + whisky + tekila + szampan + sok pomarnaczowy + wodka i mamy wspanialego drinka , nawet nie wiecie jaki jest po tym odlot ( osobiscie nie probowalem , ale to może być coś ) :D:D

ja wiem jaki odlot jest po tym:D:D tzn nie wiem do konca bo nie pamietam:P piwo + wino + wódka styka zeby odlot byl:D:D a jaki zgon nastepnego dnia jest:P

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772367672 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005