| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
techno music - 11/09/2004 16:44
mam prosbe do wszystkich!!! wpisujcie tu znane i dobre kawalki techno które leca na baletach w Szczecinie.prosze o dokladne dane tzn autor i nazwa kawalka z gory wam dzieki !!!
Pozdro dla wariatów ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 17:05
> mam prosbe do wszystkich!!! wpisujcie tu znane i dobre kawalki techno które leca na baletach w Szczecinie.prosze o dokladne dane tzn autor i nazwa kawalka z gory wam dzieki !!!
Obecnie najlepszy kawałek techno w mieście to "Trzaski z mojej laski" zespołu "łuputupu" a także "Bum cyk cyk" zespou "Łupez Trupez"
PS
Znowu wpadło 5 groszy (może będzie jakaś podwyżka niedługo w związku z inflacją ??)
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 17:58
www.djsebartus.prv.pl Masz tu gosciu adres tam jest wpizdu takiej muzy , stronka prawie codziennie aktualizowana.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 18:52
Srgt. Shadow & Private Kiss - S & K Show
Monika Kruse - Route 27
fajne kawalki....powiedz mi jaki styl techno sluchasz to bede mogl ci bardziej pomoc...pozdro
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 19:06
> Srgt. Shadow & Private Kiss - S & K Show
>
> Monika Kruse - Route 27
>
> fajne kawalki....powiedz mi jaki styl techno sluchasz to bede mogl ci bardziej pomoc...pozdro
hymmm styl taki jak takkyu Ishino, Cris da break ,Royal Gigolo
|
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 19:09
> > Srgt. Shadow & Private Kiss - S & K Show
> >
> > Monika Kruse - Route 27
> >
> > fajne kawalki....powiedz mi jaki styl techno sluchasz to bede mogl ci bardziej pomoc...pozdro
>
> hymmm styl taki jak takkyu Ishino, Cris da break ,Royal Gigolo
> cris:-)
>
>
neuroshocked.pl na forum masz full linkow do ajnych setow
|
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 19:18
> > Srgt. Shadow & Private Kiss - S & K Show
> >
> > Monika Kruse - Route 27
> >
> > fajne kawalki....powiedz mi jaki styl techno sluchasz to bede mogl ci bardziej pomoc...pozdro
>
> hymmm styl taki jak takkyu Ishino, Cris da break ,Royal Gigolo
>
>
>
to bardzo dobry styl....zobaczem co da sie zrobic..;]
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: techno music - 11/09/2004 20:19
www.musicclub.pl <-- stronka z forum muzycznym, gdzie jest w chuj muzy techno, trance, hause itp. więc polecam i nie masz wtedy problemu z kaza czy tego typu programami. pozdro.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|