| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 26/08/2004 23:53
Występy naszych drużyn na miarę ich możliwości- chyba oprócz Leszka, który dał d..y tak jak kiedyś Pogoń z Fylkirem (brrrrrrrr).
Ale gra naszych drużyn to męczarnia do oglądania. Sioermiężny, staromodny futbol. Ale jak wprowadzać futbol nowoczesny, gdy wykonawcy słabi nad wyraz. Cieszmy się więc, że mamy nadal 3 drużyny bo Amica też mogła popłynąć.
|
Kocham Szczecin=kocham Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 11:21
LEEECH ! ZDEECHŁ !! KOOOLEEEJOORZ !!!
PYRY beznadziejne, ten mecz umniejsza sukces Pogoni z Lechem.
Amica fux-em na szczescie przeszła.
Legia grała z kelnerami, inaczej być więc nie mogło. Wisła bez niespodzianki, moze w UEFA powalczy.
P.S. Teraz i LECH ma swojego FYLKIRA ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
pozdro 4@ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 12:38
A jak oceniac? Pokazuje to tylko slabosc polskiego futbolu.. O Wisle nie pisze bo z Realem walczyc moze tylko kilka klubow.. Legia-pierwszy mecz beznadziejny rewanz sredni-choc gdy weszla mlodziez zaczelo sie to wszystko dobrze krecic! Amica-zeby sie meczyc z beniaminkiem ligi wegierskiej to lekka przesada.. Lech-przegrac 2 mecze z 2ligowcem z Rosji chluby im nie przynosi.. Ogolnie wszystkie wystepy beznadziejne i jesli nie bedziemy miec szczescia w losowaniu to dalej przejdzie tylko Wisla...
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 13:07
Polskie zespoły poznały swoich rywali w 1. rundzie rozgrywek Pucharu UEFA. Losowanie odbyło się w Monaco.
Wisła Kraków, która nie awansowała do Ligi Mistrzów, trafiła na Dinamo Tbilisi. W 2. rundzie kwalifikacji LM krakowianie grali z WIT Georgia Tbilisi. W pierwszym meczu Wisła wygrała 8:2, w rewanżu 3:0.
Rywalem Legii Warszawa będzie Austria Wiedeń. Amica Wronki trafiła na łotewski FC Ventspils.
Mecze 1. rundy Pucharu UEFA rozegrane zostaną 16 i 30 września
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 13:27
To co pokazał wczoraj Lech było żenujące.Michniewicz przed meczem powiedzial że "od tego meczu zależy jak kibice w Polsce zapamiętają Lecha",chyba nie najlepiej go zapamiętają ...
Amica miała dużo szczęścia w rzutach karnych,miejmy nadzieje że wyciągną wnioski i w nastepnym meczu pucharowym bardziej przyłożą sie do gry na własnym boisku...
Legia dopełniła formalności ,wygrała z gruzińskimi amatorami których trener jest nauczycielem W-F w jedenej z tamtejszych szkół 
Myśle że żadna z naszych drużyn nie powinna mieć problemów z wylosowanymi rywalami.Teoretycznie najlepsza jest Austria Wiedeń ale austryiacka ekstraklasa nie stoi na najwyzszym poziomie
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 14:40
Legia - nie zawiodła, chociaż rywala miała wyjątkowo słabego
Lech - porażka polskiej piłki nożnej, totalna kompromitacja, bez ambicji i wiary w sukces
Amica - ogromny fart, grając tak jak w meczu z Honvedem daleko nie zajdzie
Wisła - wstydu napewno nie przyniosła, Puchar UEFA przed nimi
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 15:51
> LEEECH ! ZDEECHŁ !! KOOOLEEEJOORZ !!!
Ulżyło ci cwaniaczku ?! Jesteś w stanie powtórzyć te słowa każdemu z nas prosto w oczy ?! Jestem ciekaw czy dzisiaj też będziesz takim twardzielem (jeżeli w ogóle ruszyłeś dupę w kierunku Grodziska).
Tak na marginesie fajne macie zasady na forum. Niby nie moje małpy i nie mój cyrk, ale gratuluję tolerowania zburaczałego napinania się na forum. Szkoda tylko, że nie ma to przełożenia na rzeczywistość (o czym się przekonaliśmy podczas ostatniego meczu Lecha w Szczecinie).
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 16:09
le'CHitek > chyba stara maryna > A o czym to przekonałeś się podczas ostatniego pobytu Lecha w Szczecinie? Że kolejarze i kolejorze spóźniają się? Czy, że le'CH jest tak cienki, że przegrywa z beniaminkiem grającym w osłabionym składzie i do tego w dziesiątkę? A poza tym rzucając się w taki sposób na takie posty, dowodzisz, że sam jesteś zwykłym napinaczem netowym - ciekawe, jak ty powiesz nam to prosto w oczy? Lepiej wdaj się w dyskurs na swoich stronkach, to może wykombinujecie, co da się zrobić w klubie, który przegrywa z II ligą kaukaską.
PYREK (V)RO'Zny - TEREK GROZNY 0:1 i 0:1
Swoją drogą oglądając relację z meczu bardzo spodobała się mi szczerość i otwartość kibiców Pyrka. Na płotach można było m.in. przeczytać: WIELKA TRIADA (być może zdrada, dokładnie nie mogłem odczytać) - prawdopodobnie chodziło tu o 3 mecze Pyrka: w Moskwie, Szczecinie i właśnie odbyt-ym rewanżu. Następnie kibice przyznali, że chodzenie na widowiska o takim poziomie wiele ich kosztuje i wywiesili baner: EXTREME HOBBY. I na koniec wyrazili prawdziwy niepokój o przyszłość swojego klubu oraz wyczyny niejakiego Czesława Michniewicza zwanego potocznie trenerem (bo formalnie nim nie jest), stosującego własnoręcznie wymyśloną taktykę opartą na technologii przerobu ziemniaka kopanego ”kopać, siekać i uciekać”, wieszając transparent wyrażający stan emocjonalny kibiców Pyrka: BOJĄ SIĘ WSZYSCY.
|
3 X L
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 16:22
> oj przekonalismy sie osttnio w Szczecinie, slowiku. z Pogonia baty, z czeczenami baty, malo? jestescie denni i tyle. ja na twym miejscu podcial bym se zyly, zamiast wchodzic na nasza strone i pisac bzdety. ta strona to nie pole ziemniaczane!
Piłkarze zagrali jak zagrali, trudno. W swojej wypowiedzi nie miałem na myśli tematów piłkarskich, no ale chuj.
Do zobaczenia na trasie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 27/08/2004 16:38
> Ulżyło ci cwaniaczku ?! Jesteś w stanie powtórzyć te słowa każdemu z <a href="">nas</a> prosto w oczy ?! Jestem ciekaw czy dzisiaj też będziesz takim twardzielem (jeżeli w ogóle ruszyłeś dupę w kierunku Grodziska).
>
> Tak na marginesie fajne macie zasady na forum. Niby nie moje małpy i nie mój cyrk, ale gratuluję tolerowania zburaczałego napinania się na forum. Szkoda tylko, że nie ma to przełożenia na rzeczywistość (o czym się przekonaliśmy podczas ostatniego meczu Lecha w Szczecinie).
>
I kto tu się napina...??
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3