Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Kto wie...? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
adas|MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8337 dni

Kto wie...? - 13/08/2004 19:54
Ostatnio mialem awarje i musialem zrobic formata dysku "C" :/ niefotunnie mialem tam zainstalowanego CM-a 4, a mialem tam bardzo ciekawy sezon ktory niestety utracilem. Wiem, ze w starszych wersjach (tych co wyszly przed wersja CM4) wystarczylo skopiowac sejwa... a niestety teraz juz nie. Czy ktos z was moze wie co nalezy zrobic w takiej sytulacji, aby nie utracic swoich osiagniec... :D?? zgory dzieki ;)

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Kto wie...? - 13/08/2004 21:26
jak no normalnie. Kopiujesz sobie sava np. na dysk "D" i jak zainstalujesz to wklejasz do folderu user data czy jakos ta. teraz nie wiem jak to szlo dokladnie bo nie mam cma obecnie. ale jak ja gralem to kopiowanie sava mi dzialalo

MW'03
jebudubu
Kibic
Na forum od 7933 dni

Odp: Kto wie...? - 14/08/2004 01:12
po prostu skopiowanego uprzednio save wrzuc do cm'a- moze wrzuciłes nie tam gdzie trza c hyb a games to po prostu odnajdz go dajac w cmie odpowiednia sciezke

ZDR
Kibic
Na forum od 8436 dni

**

Odp: Kto wie...? - 14/08/2004 12:13
a wie ktos moze skad mozna sciagnac pacza do cm zeby chodzilo bez plytki

Petar
Kibic
Na forum od 8249 dni

Odp: Kto wie...? - 14/08/2004 12:14
Ja tez mialem z tym problem, skopiowalem i nic, uruchomilem ponownie kompa i juz bylo wszystko ok.

Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Kto wie...? - 14/08/2004 12:36
Ja tam wole CM 03/04.Gram sobie teraz Anglią i Brazylią i wygrywam wszystko co mogę.Szkoda że w reprezentacji nie ma transferów....A w październiku będzie CM 5.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: Kto wie...? - 14/08/2004 12:38
> a wie ktos moze skad mozna sciagnac pacza do cm zeby chodzilo bez plytki

Ja mam na płycie takiego co chodzi bez płytki.

Babilon Team
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489965 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005