| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
bukmacherstwo w internecie - 13/08/2004 16:14
witam,
Właśnie przeczytałem o bardzo fajnej akcji promocyjnej w betandwin.com. Mianowicie jeśli teraz chetna osoba zarejstruje sie w ramach programu przyjaźni, każdy z nich otrzyma premię na zakłady w wysokości 10 euro.
Ponieważ interesujecie się sportem, zapewne chcielibyscie spróbować oddać swój typ online!
Aby otrzymać bonus EUR 10,-, musicie kliknąć w link i darmowo się zarejestrować. Bonus zostanie automatycznie zapisany na konto po dokonaniu pierwszej wpłaty.
osoby ktora sa zainteresowane takim czyms, prosze o podanie swojego maila... ja podesle w/w link i informacje dokladna i beda mogly sie zarejstrowac za darmo i po pierwszej wplacie... otrzymaja za darmo 10 euro.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 13/08/2004 16:21
jezeli jestes tym zainteresowany... i pewien ze zapiszesz sie, wplacisz kase... to zostaw swojego e-maila tutaj.. ja Ci zaraz podesle wszelkie informacje i link na ktory musisz kliknac aby skorzystac z tej promocj
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 13/08/2004 16:26
nie 10, a 2.000 euro + samochod eh.....
jakas tam prowizje chyba 5 % od gry poleconego.. poza tym wrzucilem to tutaj.... bo to latwa kasa, z wlasnego doswiadczenia... ogolnie zarobilem na tym juz ponad 2,500 zl, rekord dzienny: 880 zl udalo sie ugrac. wiekszosc na zakladach live
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 13/08/2004 21:47
> Ile trzeba wplacic tej kasy i czy trzeba posiadac konto w banku?? 
minimum 15 euro... tak trzeba posiadac konto w banku aby wyplacic wygrana, jednakze wplacic pieniadze mozna poprzez karte kreytowa mamy/taty/babci/dziadka/cioci... itp
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 17/08/2004 23:36
Ja wiem ze na stronce www.expekt.com jest poker z ktorego kase przeznacza sie na zwykle zaklady sportowe. Chodzi o to ze trzeba zalozyc tam konto i w godzinach 13,15 i 17 (chyba o takich) sa rozgrywane partie pokera. Nie trzeba nic wplacac i jezeli grajac w tego pokera dojdziemy do 30 miejsca ( o roznyych porach ta liczba sie zmienia) to dostajemy troche ponad dolara. Wiadomo im wyzsze miejsce tym wiecej kasy. Jedyny problem polega ze zawsze gra po pare tysiecy osob ale wystarczy pare razy pograc i zapewniam ze da sie tam wygrac pare dolcow.
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 18/08/2004 13:53
Kriss zgadza sie.Nie musisz miec kasy na koncie.Ja gram codziennie w pokerka i juz ze 4 razy wygralem po 2 dolce.O 13 godzinie nie amsz co grac bo premiowanych jest tylko 30 miejsc a to je3st bardzo malo
|
,,Vi är överallt,,- POGON
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 30/09/2004 17:23
nie, mozna w PLN rowniez 
poza tym promocja wciaz wazna:
wplacajac 140 zl, dostajesz 140 zl za darmo, czyli bedziesz mial 280 zl
podobnie w euro: 30 euro wplaty, 30 free = 60 euro na zaklady
jezeli ktos nie ma konta w euro to nie problem, bank sam przelicza automatycznie.
jezeli ktos chetny, prosze zostawic e-maila, podesle pelne informacje.
|
|
|
|
|
Odp: bukmacherstwo w internecie - 30/09/2004 22:18
Wchodze w to czekam na info
[email protected] => JuN z góry dzięki
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high