Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wisła vs Real Madryt << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Borys
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8174 dni

Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 13:26
Dziś w szwajcarskim Nyon koło Genewy odbyło się losowanie III rundy eliminacji piłkarskiej Ligi Mistrzów.
Wisła, która praktycznie zapewniła sobie już awans do kolejnej fazy rozgrywek, pokonując WIT Georgia Tbilisi 8:2, w trzeciej rundzie spotka się z Realem Madryt!
Pierwsze spotkania III rundy eliminacji LM rozegrane zostaną 10 i 11 sierpnia, rewanże - 24 i 25 sierpnia.

Niewiem czy sie śmiać czy płakać , jak zwykle dopisało nam szczęście...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Forza Juve
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 13:42
heheh i dobrze !! !! teraz Krakusy dostaną i koniec marzeń !!

Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 13:56
No to pieniadze Cupiala znowu poszly w bloto :) , chyba ze powalcza w Pucharze UEFA

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
KoniO
Kibic
Na forum od 7919 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 14:10
a ja wierze że uda im się weliminować REAL

... Burza mózgów ... NAPIERDALA

Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 14:21
Kurde....Jestem za Realem, ale chciałbym żeby polska drużyna wkońcu grała w LM. No cóż takie życie.Może za rok bo narazie Real idzie po zwycięstwo w LM i Wisła na 100% nawet nie zremisuje. Jeee chociaż dwa mecze kochanego Realu w publicznej zobacze.Ale będą się podniecać w Krakowie...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 14:27
a ja Realu nie lubie!! Wisla sans nie ma ale coz..jak polski team gra w pucharach to trzeba mu kibicowac choc troche:P

Petar
Kibic
Na forum od 8249 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 14:32
No to Wisle zostaje Puchar Uefa

Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 15:04
Wiśle daje 40% szans na wyeliminowanie Realu. I według mnie jest Realne wyeliminowanie Realu jeśl Wisła trafi na słbaszy dzień i jeśli bedzie dobrze przygotowana a o to chyba nie ma co się martiwć. Ale coś czuje że będzie sensacja...

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
jebudubu
Kibic
Na forum od 7933 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 15:23
Własnie Wisełke zlekcewazą pobaluja noc przed meczem wisła wzniesie sie na wyzyny mozliwosci bedzie miała troche szczescia i sensacja gotowa Inna sprawa ze to 2mecz Ja kibicuje im całym sercem w koncu to jzu sprawa ponadklubowa dodatkowo jeszcze fakt ze ja nie znosze Realu i kibicuje Barcelonie!!
Co do szczescia to no comment gorzej nie mozna bylo tylko Man Utd byłby rownie nieciekawy choc chyba jednak łatwiejszy to rywal!W koncu "galaktikos" to "galaktikos"
PS. Radek pilnuj tej wojej Dody bo jak Beckham przyjedzie........:D :P

[Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-07-30 15:23] [Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-08-01 14:41]

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 15:27
Ostatni sezon Real tak jak i jego kluczowi gracze wystepujacy na euro mieli nieudany, wiec w tym zrobia wszystko by nie dac plamy i sie zrehabilitowac.Wydaje mi sie ze dlatego wlasnie nie zlekcewaza Wisly.A tylko przez zlekcewazenie Wisla mialaby szanse awansowac.No ale
wkoncu cuda sie zdarzaja.Nie lubie realu wiec bym nie plakal gdyby odpadl:D;)

Krasny
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 15:36
Też wydaje mi sie ze powinni juz myśleć o P. UEFA
Ale po cichu liczę na sensację.

Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 15:37
no i w plecy :) choc dobrze by bylo jakby Real zlekceważyl Wisłe, wystawil rezerwy :) nie lubię Realu i będe za Wisłą, ale by były jaja gdyby przeszli Real, daje im 2 % szans :D ale Radek będzie łapał :D [Ostatnio edytowane przez Wuju: 2004-07-30 15:38]

km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 16:29
no dobra to jak ich zlekcewarza to Wisla wygra u siebie gora dwoma bramkami.ale w rewanzu CI z realu zagraja skoncentrowani i moga odrobic straty.ale przeciez real w p.hiszpani czy tez w lidze nie raz juz przegral ze slabszymi :D dlatego jako polak jestem za WISŁA :P

GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 16:33
>wisła wspnie sie na wyzyny mozliwosci bedzie miała troche szczescia i sensacja gotowa

Niech zyje internet :D:D:D

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8998 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 16:47
szkoda REALu. tak chcialem zeby wygral ta LM, a tu na samym poczatku WISLA sie im trafila ;/ ahhh

hehehehe

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 16:54
bye bye wisełka :D

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8463 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 17:05
To sa tacy sami ludzie tylko maja wiecej kasy i lepsze witaminko podobne pierdoly. 45% daje Wisle!! Jak nie straci bramki u siebie a cos strzeli to daje im 65%. A ja Lubie REAL ale jestem za WISLA! Niech wiedza ze Polak potrafi:D

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
--
Kibic
Na forum od 8760 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 17:28
Sa małe szanse ale powinno sie dopingowac Polski klub jeżeli gra w eliminacjach ligi mistrzowczy tez w eliminacjach do pucharu UEFA. Stawiam na Wisłe, choć w to wątpie bo każdy bedzie trzas portkami a dlaczego ? Bo w klubie nie ma psychologa ! Ale i tak Wisla wygra --> Ronaldo-Grubasek, Bekcham-Świetnie wykonuje karne(kibic Wisły będzie mógł nie złą kase zarobić za karnego Bekchama ;]) ... Chyba że Raul,Figo,Zidane,Carlos coś zagraja wtedy bedzie problem ;] [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2004-07-30 17:32]

Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 18:44
bartollo, ostatnio czytałem w PS, że Ronaldo sie odchudza, a pokazany na zdjęciu wcale taki gruby nie był....

MaczeKK
Kibic
Na forum od 8099 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 30/07/2004 19:24
Wisła pokazala juz ze umie wygrywac z potencjalnie lepszymi od siebie :D wiec teraz mam nadzieje tez nie zawiedzie :]

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489929 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005