Puchar Uefa - 29/07/2004 23:45
z gory przepraszam jesli takowy topic juz istnieje....... glownie w topicu chodzi o rozmowe o rozgrywkach pucharu uefa... zarazem mma pytanie....... czy w tegorocznej edycji wprowadza sstem jak w lidze mistrzow i jak tak to ile rund druzyna bedzie musiala przejsc ab znalesc sie w fazie grupowej
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Puchar Uefa - 30/07/2004 17:20
W Groznym wygladalo by tak jak na starej reklamie Nike, w ktorej pilkarze grali w piekle z potworami i kawalki miesa z trybun lecialy
Odp: Puchar Uefa - 30/07/2004 18:02
No ja sie chyba jednak ciesze że gramy w tej moskiwe, chciałabym żeby i piłkarze i kibice wrócili w komplecie do domu...
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
Odp: Puchar Uefa - 30/07/2004 18:07> No ja sie chyba jednak ciesze że gramy w tej moskiwe, chciałabym żeby i piłkarze > i kibice wrócili w komplecie do domu...
sie rozumie przeciez zalezy nam na tym aby ekipa Lecha przyjechala do Szczecina w pelnym skladzie
bo inaczej meczyk bylby nudny pozdro
bylbym szczesliwy gdyby pozniej ktos mogl mi zalatwic bilety z meczu w Moskwie
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Puchar Uefa - 30/07/2004 19:59> Tak wogóle to poproszę dla Legii dalej europę zachodnią i jedziemy Niemcy,Francja,Benelux ewentualnie skandynawia...i wyjazd za free
Odp: Puchar Uefa - 31/07/2004 00:57> > Tak wogóle to poproszę dla Legii dalej europę zachodnią i > jedziemy Niemcy,Francja,Benelux ewentualnie skandynawia...i wyjazd za free
najlepiej z Legią do Amsterdamu...byłoby ciekawie 8-)
Puchar Uefa - 17/03/2006 16:44
Szukalem tematu o Pucharze Uefa i nie znalazlem wiec zakladam,znane juz sa pary cwiercfinalowe:
FC Sewilla - Zenit Sankt Petersburg
Lewski Sofia - Schalke 04 Gelsenkirchen
FC Basel - FC Middlesbrough
Rapid Bukareszt - Steaua Bukareszt
Ciekawie sie zapowiadaja derby Bukaresztu...jak ktos by mi powiedzial ze o polfinal beda sie bily 2 druzyny z Bukaresztu to o kazda sume bym sie zalozyl ze tak niebedzie a tu prosze....sadzac po rozstawieniu i po zespolach mysle ze Puchar w tym sezonie zdobedzie Schalke04 po finale z Middlesbrough.
Middlesborough to jest dosłownie jakiś ewenement...drugi raz z rzędu przegrywając w dwumeczu 0:3 wygrywa ostatecznie 4:3 strzelając decydującego gola w ostatniej minucie(w dodatku drugi raz z rzędu tą ostatnią decydującą bramkę strzelił Massimo Maccarone)!!!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362938 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.